Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Bojan noj naj ponovim da je ta tekač ki je doma drugače iz Gambije.Ni profesionalni tekač, ker za te nimamo zaenkrat denarja.Ampak igra nogomet za prvo ekipi v Avstrijski 1 ligi.In se poleg tega ukvarja tudi s tekom in to je to.
Bo pa videti zanimivo kakšna bo brzina jutri.Radi bi čimbolj pestro mednarodno udeležbo in pa številčnost na koncu koncev pa naj zmaga najboljši.Če bo to iz Slovenije bom vesel še toliko bolj.
Ker vem da na sončni strani Alp obstajajo kerlci ki letijo ko snete sekire.
Torej vzemite to kot plus če pride še nekdo ki ni bele polti.Radi bi samo pritegnili večje število ljudi.Denarnih nagrad defenitivno zaenkrat ne bo dokler ne bo sama prireditev na taki ravni da bomo lahko rekli no sedaj pa nagradni fond in to je to.Ko bo mogoče 500 tekače takrat bomo šele, mogoče razmišljali o tem.Do takrat pa je še dolga pot, mar ne?
Jaz tako stvar vzamem vedno za dobrobit pozitivne tekmovalnosti.
Torej kljub temu ali bo prišel ali ne bo prišel vsi vljudno vabljeni.
Kregarija je pa tako ali tako brezveze ker s tem nikamor ne pridemo, a je tako?
Več nas bo bolje bo
ČAO
Kar se mojega gležnja tiče pa tako (pri miru vseeno ne morem biti (glej blog + danes bil v plezališču :) )), da ga hladim praktično neprenehno z obkladki, ki jih je v zamrzovalni skrinji več kot mesa. Rezultat je, da je gleženj okrog 85 % zdrav. Malce mi bo zmanjkalo. V ponedeljek bom že lahko začel teči.

Zanimivo pa je to, da gre za "poseben" zvin gležnja. Take vrste ga sploh še nisem imel. Ponavadi mi gleženj zaniha levo desno, zadnjič mi je pa naprej nazaj. Zato je oteklina drugačna in manj izrazita, boli me pa tudi ne tam kot bi me moralo. Upam, da ne bo kakih zapletov ali da sem si nemara celo kaj zlomil. Sam zvin je moral izglodati prav spektakularno: prav odneslo me je da sem poletel v ribo in priletel na nos. Dodatne mehanske poškodbe je preprečilo mehko listje na "poti cepca s sprejem", v Zagonu, kjer sem se potikal. Po drugi strani je pa spet dobro da malce prisilno počijem, ker sem si vnel ovojnico kolka. Pa bom pozdravil dve poškodbi naenkrat. V nasprotnem primeru pa bi poškodbo kolka samo prelagal.

Tomaž, želim ti da bo dobra dirka in res sodil med najšportne dogodke v Radovljici. Sam bolj računam na Vodice. Izjemno dobro udeležbo boš pa težko imel že iz principa, ker so pač dopusti.
Seveda pa ob tej priliki apeliram na vse ki bi radi pomagali pri tem teku kot volanterji.Oziroma kot pomočniki pri redarsvu.Trenutno nam manjka še nekaj redarjev.Zato apeliram na vse ki bi radi doživeli vsaj na tak način naj se zglasijo na prireditvenem prostoru okoli 9.00h da se jim obrazložijo njihove naloge.Zadeva je popolnoma enostavna nič komplicirana..
tomaz.zupancic napisal/-a:
štefan64 napisal/-a:
tomaz.zupancic napisal/-a:Zvečer sporočim po 20.00h ali bo resnično tekel tekač iz Gambije, ki je nastanjen sicer v Ljubljani!Bo pa presneto zanimivo.Seveda zmagovalca napovedovati naprej je popolni nesmisel, ker je precej tekačev tudi pri nas ki lahko tečejo zelo, zelo dobro in seveda hitro.Torej se vidimo jutri na športnem dogodku leta v Radovljiški občini ta vikend!
Lep pozdrav!

Ti pa jaz že sedaj sporočam, da pride en tekač iz Škofje Loke. Se vidimo jutri.

Lp, Štefan

Lepo - lepo prav čudovito bo videti kako vsi letijo ko snete sekire.Vsem seveda privoščim prijeten in lahkoten korak.
Ma če bi bilo pol Slovenije ne bi bilo nič narobe.Pač sem samo rekel da obstaja verjetnost da bo prišel upam da se bo vse dobro izšlo.Samo še ena malenkost pa bo!

Do hitrosti snete sekire meni še malo manjka :( . (ampak delam na tem). Ti želim, da se ti vse izide glede "kadrovske zasedbe". Več nas bo - bolj bo luštno :D .

Lp, Štefan
lonely napisal/-a:Tomaž...če imaš na zalogi,pripravi mi za jutri ene Ghost št.10-44...Lp

http://copati.menshealth.si/copati/brooks-ghost/

Tkole se zmenva ko bom pogledal jih dabiš če ne pa ti jih pošljem po pošti velja?Skratka tako bo da bo v redu za vse pa se bomo zmenili ko boš prišel.
Lahkoten korak ti želim tebi in tvojim bližnjim.
Se vidjamo..!
CIAO!
Bojan Ambrožič napisal/-a:Problem pa je v tem, da mi Picassa hoče, da nalagam le po 5 fotk na enkrat. Tega pa ne bom počel.

možnosti:
1. downloadaš picaso
2. pošlješ po emailu
3. najbrž obstaja tudi kak addon za firefox

Jaz uporabljam varianto 2, ker se mi zdi najbolj simpl in ne zahteva nobenega dodatnega programa, v thunderbirdu enostavno pripnem fotke in letijo v upload album...
Po emailu je omejitev 20MB, kar je pač limit priponke na gmailu, ampak če so fotke ustrezno pomanjšane za web, to ni problem - itak naredim prej izbor, obdelam fotke, jih paketno pomanjšam.

http://picasa.google.com/support/bin/an ... 2&hl=en_US

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA