področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 kustus
LP

evo po treh tekih lahko javim da je super. Mogoče malo prevroče.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Kaj malo prevroče, jest kr umiram od vročine, pa še nobene sapice ni ko tečeva, pa kustus zmeraj najde hribe, sam gor pa dol.
danes je na mojo srečo burja in za enkrat še nisva šla v suprge. pol popoldan.
Uporabniški avatar
 vencelj
Lahko ti samo čestitam za trmo, ki jo zbereš za tek v taki vročini. Je pa res, da se je treba tudi takih in drugačnih razmer navaditi oz. jih natrenirati, ampak brez pretiravanja.
Sicer pa greš prostovoljno, za svoje veselje in užitek :? :wink:

LP
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Hvala za čestitke, pa sej na koncu je čist super.
 jestinuc
Polet tečt je pa najbl težko, vsaj men...ponavadi grem tečt proti večeru!
 sakal5
Ja itq. Zvecer je najboli, ker ni vec tako vroce. pa še zvezde lohk gledas :P
Leto je naokoli in tema je spet aktualna.
Včeraj sem se vrnil z dopusta, bil sem na Krku, kjer je označenih (markiranih) okrog 60 km pešpoti. To mi je predstavljalo izziv, tako sem si ustvaril pravo mrežo tekaških poti, delno po markiranih stezah in makadamskih poteh, delno pa po asfaltiranih cestah, pa še motiviran sem bil v odkrivanju novih terenov. Področje Dobrinj, Klimno, Šilo, Vrbnik...sem kar dobro spoznal.
Prvi dan sem začel z 11 km, tako sem prišel na 100-ko v juniju, ostalo mi je še 5 dni junija in mi je preostalo samo še povprečno po 20 km na dan, da bi še četrti mesec zapored dosegel 200-ko.
Izgledalo pa je takole:
:arrow: 25.6.- 11 km ob 17:00
:arrow: 26.6.- 20 km ob 9:00
:arrow: 27.6.- 25 km ob 9:40
:arrow: 28.6.- 23 km ob 6:40
:arrow: 28.6.- 8 km ob 19:40
:arrow: 29.6.- 14 km ob 19:00
:arrow: 30.6.- 15 km ob 16:00
Prvi cilj je bil dosežen, skupno v juniju 205 km, nato sem 2. julija tekel še 14 km, torej na morju skupno 130 km...
:D :D

LP, vencelj
Vencelj, dobro si izkoristil svoj dopust. Vendar se sprašujem, če je bil to sploh dopust. :D
Meni na morju nikoli ne znese trenirat. Prvič se mi ne da in raje izležavam ali počnem kaj drugega, drugič pa ponavadi niti ni časa. Čestitam ti, da si bil tudi na dopustu tako discipliniran. Verjamem, da boš zaradi tega tudi v drugi polovici leta nadaljeval tako, kot ti je šlo prvih 6 mesecev.
no, če bi na morju (dopustu) tekla toliko kot vencelj, bi bila sedaj že samska. :lol: moj so-ne-tekač pač ne šteka želje, potrebe, itd. po teku.

zato pa, takrat, ko grem, grem brez občutka slabe vesti, se vrnem prijetno utrujena, dobre volje, nasmejana in polna elana. :--

je pa tako, da kljub temu, da imam rada poletje, toplo vreme, sonce, morje, me ta peklenska vročina (že v celju) zdeluje. tečem težje in počasneje. vse ima svoje čare. anjede?!

lp, nini
Me veseli, da ste tudi med dopustom aktivni. No saj se tudi jaz spravim v gibanje, ker brez teka pač ne morem. Je pa res, da na dopustu res rad malo bolj zabušavam, se posvečam tudi boljši polovici, pa otrokom, pa peki rib in degustaciji vina. Na Pelješcu, kamor grem tudi letos, pa vseeno ne gre brez gorskih tekov. Sv. Ilija je visok blizu 1000 metrov tako, da je iz kampa pa gor in nazaj blizu 2,5 ure. V 20-dneh morskega zraka se lahko zgodi, da se spravim gor tudi 8 - 10 krat (upam, da bo šlo). Zjutraj vstanemo in v dir, potem je pa cel dan za zabušavanje. No če pa že ne gre v hrib je pa dobro tudi s kolesom, je precej razgiban teren, pa še piha fajn. Lansko leto je bilo že zjutraj ob 6h vroče, čez dan pa ni blo več za gor, je blo blizu 40 stopinj. Do dopusta je še 11 dni. Juhu.
Ojla

Ja ljudje smo si razlicni. Eni dopustujejo leze drugi v gibanju :)

Meni je na dopustu cudovito zjutraj vstat ob 5. navlect nase tekaske cunje in v gibanju opazovat kako se prebuja jutro nekje drugje. Lani sem tako prezivel najprej Kranjskogorska jutra in nato se priomorska in naneslo je tako, da bomo tudi letos to ponovili. Zadnji julijski teden cudovito zelena gorska jutra in potem se v avgustu malo na obalo.

G.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA