Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 zajc
Hvala za čestitke :D Ko tečem mislim na vas in je takoj lažje :D

spela* napisal/-a:Napisal si pa to tako, kot da je bilo čisto enostavno.

Najtežje mi je bilo nositi kokakolo v rokah. Pa klanci - navzdol. Tukaj sem trpel kot hudič, navzgor ni bilo problema.

Radolca napisal/-a:Lani sva z Izy-jem tekla v obratni smeri, se pravi od Bleda do Ljubljane oz. od pumpe do pumpe

Vem, so se mi cedile sline, ko sem bral vajino poročilo (in sem potihoma razmišljal o podobnem).

zuli5 napisal/-a:A greš mogoče na Trans-Slovenijo?

Ne, letos ne grem, ker mislim, da nisem dobro pripravljen :oops: Manjkajo mi predvsem izkušnje, ki si jih proidobivam s takimi teki.

raziskovalec napisal/-a:Upam, da si bil v temi dobro osvetljen.

Lučke nisem imel, ker je bilo treba paziti na vsak gram opreme. Sem pa imel oblečen flourestenčni rumeni dres.

pajo napisal/-a:70km? Malo morgen nikoli!

Se spomnim pred leti, ko sem govoril isto. Pa me poglej zdaj :lol:
Uporabniški avatar
 bobr
Iskrene čestitke zajc še z moje stani. Vsa čast za take uspešne podvige :laola

Aja transSLO da ne greš ker nisi pripravljen? Tole pa so buče :lol: Saj greš lahko samo posamezno etapo/dan. Recimo zadnji dan od postojne do pirana. Če greš, ti morda delam družbo, ampak res morda :roll:
6:25 Ker ni bilo nobenih stranskih poti je bilo potrebno teči od Bistrice do Podnarta ob glavni cesti in ta del je bil zame nočna mora. Tovornjakov je bilo neskončno in prav vsak je imel cesto za svoje privatno dirkališče. Ta del bi najraje izbrisal iz spomina, vendar drugače ni šlo.

Res ni nobenega pametnega obvoza. Obstaja pa makdamska pot (traso bi moral podaljšati za 500 m), ki se izogne tistim res izredno zopernim ovinkom in te pripelje direktno do odcepa za Podnart kamor si potem storil pametno da si tja zavil. Ta odsek je res nevarn.

7:20 Globoko si res zasluži ime Globoko. Kajti iz Mišačov se pot spusti „globoko“. Takšnega spusta nisem pričakoval. In potem se je začel peklenski klanec, kakšnih 1,5 km, skoraj navpično navzgor. Vsaj meni se je tako zdelo. Tukaj mi je pobralo nekaj moči.

Zdaj veš kje jaz treniram. Ljubim te klance. Tam je 5 takih klancev, ki se spustijo dol do Save.

Čestitke za podvig!
Zajc, čestitke :laola :clap: :clap: za tale podvig tudi z moje strani...meni sicer niti malo ne diši :nono:, da bi se lotil česa podobnega :roll:, če ne drugega se mi ob 2 zjutraj še iz postelje do školjke ne da hodit :bum: :wc:, kaj šele, da bi tekel iz Lj do Bleda... :roll:

No, še veliko uspešnih tekaških oziroma ultramaratonskih podvigov ti želim!

Lp! :wink:
Uporabniški avatar
 HUDMA
Zajc - ko sem bral tvoje poročilo, sem pomislil le eno: "Tip je enostavno CAR!"

Vsa čast in respect tudi z moje strani!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA