področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Gregi
Alo... praktično dva tedna je že od omenjene akcije, ogromno nas je kupilo to igračko, ni pa zaslediti nobenih "recenzij"... Jaz sem z F405 izjemno zadovoljen. Težav z upravljanjem okvirja nimam, funkcionalnost sem kar dobro "poštekal", v glavnem.... one happy customer. Začel sem tudi uporabljati SportsTracker.... edino, kar je, nekako se še vedno ne morem odreči Nike+, tko, da s vsem tem gverjem izgledam kot novoletna jelka :mrgreen:

Kakšne so vaše izkušnje?
Zaenkrat moram povedat da sem zelo zadovoljen. Vsaj kar se tiče prireditev mi je sedaj v veliko pomoč da spremljam tempo in se tako ne skurim že takoj na začetku. Pa tudi super je videt po koncu treninga kje sem se potepal :P ...
Hja dvigne trening na nek drugi nivo, večjih težav še nisem imel z njim razen da mi je zmanjkalo baterij :lol: . Pa tudi vseh funkcij nisem še uspel preizkusiti (virtualni partner, intervalni, smeri...), prvega upam da bom za vikend sprobal in videl če sem hitrejši od njega ;)

Lp

Uroš
 anzec
Tudi jaz sem izredno zadovoljen z Garminim.
Lovi super (tudi v zaprtih prostorih), je lahek, pulzmeter dela super.

Virtualni partner je pa tudi za tekme super. Pošlješ ga s tako hitrostjo, da pride v cilj v željenem času, pol pa skos na progi vidiš ali si pred ali za njim (pred ali za svojim ciljem). Seveda to ni najbolj primerno za kakšen razgiban maraton, ampak za ravne je pa super.

V glavnem kot je moj predhodnik napisal, je trening bolj zabaven, kontroliran in posledično na višjem nivoju.

lp, anze
Uporabniški avatar
 BoštjanG
V okviru pričujoče Hervisove akcije najavljam poskus rekrutacije še dveh bodočih lastnikov Forerunnerja 305. Cena za posameznega kupca bi tedaj bila 167€.
Ker sem pred časom že imel 305ko (in še nebroj drugih napravic za MSU), lahko zatrdim, da med vsemi ravno 305ka nudi najboljše razmerjem med ceno in funkcijami.
Kraj nakupa bi bila Ljubljana.
V primeru, da se nas ne postroji zadostno število, se morda pustim omehčati za Forerunnerja 405.
 tekac_slo
BoštjanG napisal/-a:V okviru pričujoče Hervisove akcije najavljam poskus rekrutacije še dveh bodočih lastnikov Forerunnerja 305. Cena za posameznega kupca bi tedaj bila 167€.
Ker sem pred časom že imel 305ko (in še nebroj drugih napravic za MSU), lahko zatrdim, da med vsemi ravno 305ka nudi najboljše razmerjem med ceno in funkcijami.
Kraj nakupa bi bila Ljubljana.
V primeru, da se nas ne postroji zadostno število, se morda pustim omehčati za Forerunnerja 405.

Si že koga dobil za 305-ko?Jaz bi bil kandidat.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA