Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 UršaR
d.m.r. napisal/-a:Dragi Polžki, pozdravljeni!

Še ena malo manj tekaška novica: v tem mesecu se je naša družina povečala za novo članico :) . Počasi se navajamo na dojenčico, vsi smo je zelo veseli ... Mamica pa že razmišlja, kako bo v jeseni ponovno nataknila tekaške copate!

Lep pozdrav vsem :) ,
Dominika

Čestitke!!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 UršaR
Ojla, Polžki! Kako ste kaj?

Jaz se moram pohvaliti, da se spet malo preganjam po poljih. Ker sta otročka že cel teden z babico in dedkom na morju, sva z možekom izkoristila in šla na skupni tek. In to 2x. Skupaj sva začela, ob mojem silnem tempu :oops: se je dragi dobro ogrel, potem pa jo mahnil po svoje in sva se dobila pri avtu. Jaz lagano sportski (čeprav mi je obakrat uspel tempo pod 7, kar je zame super), on čisto tako - da stegne korak (tempo 4' 20'').

No, pa pustimo to, da možek teče skraj enkrat hitreje od mene. :oops: Šla sva po 20. uri, deževati je že nehalo in je bilo krasno. Malo soparno sicer, ampak 6 km je minilo presenetljivo hitro. Občutki po teku pa itak fenomenalni. Komaj čakam, da grem spet. :D

Uživajte!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 lenči
Urša, takole pridno naprej :clap: , jaz sem imela počasnejši tempo včeraj :oops: , se vidi, da sem sama tekala in zijala okoli in uživala :wink: .
Uporabniški avatar
 lenči
Danes pa sem tekla po dolgem času spet z Indyem. In z mojim dragim. Ja tudi čudeži se dogajajo :-- . No, pravzaprav je šel po operaciji prvič tečt, da vidi, če bi lahko, ker sem ga za Römerlauf nagovarjala :D . In potem naju je z Indyem preganjal po vročini. Če me ne bi prebava zmotila, bi dosegla rekord in to v tej vročini. No, saj smo šli samo 6km, ampak sedaj imam pa spet Inya za družbo. Vendar ne po takšni vročini, še mojemu je bilo prevroče (ja, če pa mora štumf nosit :lol: ).
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
UršaR napisal/-a:Ojla, Polžki! Kako ste kaj?

Jaz se moram pohvaliti, da se spet malo preganjam po poljih. Ker sta otročka že cel teden z babico in dedkom na morju, sva z možekom izkoristila in šla na skupni tek. In to 2x. Skupaj sva začela, ob mojem silnem tempu :oops: se je dragi dobro ogrel, potem pa jo mahnil po svoje in sva se dobila pri avtu. Jaz lagano sportski (čeprav mi je obakrat uspel tempo pod 7, kar je zame super), on čisto tako - da stegne korak (tempo 4' 20'').

No, pa pustimo to, da možek teče skraj enkrat hitreje od mene. :oops: Šla sva po 20. uri, deževati je že nehalo in je bilo krasno. Malo soparno sicer, ampak 6 km je minilo presenetljivo hitro. Občutki po teku pa itak fenomenalni. Komaj čakam, da grem spet. :D

Uživajte!

LP, Urša

ej, kot da berem "zapise mojega dnevnika" - pri meni skoraj enako: mulčka že od sobote na počitnicah z babi, mi2 na odklopu :D :D :D ... danes mi je uspelo prepričati možeka, da sva odpeketala enih 6.5 km na Brdu. ampak je bilo ravno obratno kot pri vaju: že dolgo ni bil na "lavfanju", pa še obilno kosilo je prej pomlatil, zato sem ga na koncu, zadnji kilometer kar pustila zadaj :-- ..... in ga počakala pri avtu..... aaaaaa se mi je smejalo :D

ju3 zjutraj grem spet! sama! okrog ovala! in vem, da bo spet tako kot poje Dragojevič v eni izmed svojih pesmi: "Sve puca od lipote". Prav za mojo dušo :D :D :D

..... se opravičujem za sentimentalnost :wink:
Uporabniški avatar
 IRA
Zdravo ...

Evo mene ...
Danes so me že polne "traparije", kar pomeni, da mi ni hudega.
Včeraj mi je najprej en dostavljalec (Garmina) skočil na prst, tako, da mam kar plav noht ... pa tudi obuta sem bolj težko ..
Po tem sem pa še fasala 39 vročine kar nekje z lepega ... in se celo noč vrtela, švicala, glava me je tako bolela, da sem že razmišljala, da če to preživim bo rodit verjetno čisto preprosto :mrgreen:

No in potem ob 4ih zjutraj mi je sosed začel SEKAT DRVA pod oknom spalnice ... tako, da sem se že sredi noči drla skozi okno ... pa tut popoldan sem mu povedala svoje.
Vedno sem tiho, si misim svoje ... dans mi je pa počil film in čisto nič me ni zanimalo za medsosedske odnose ...

In posledično ... mi je danes malo boljše ... ampak tečt še kar ne smem... me dragi ne pusti :evil:
Tako, da sem izkoristila čisto prost večer in se prijavila na par tekov ...
Na OssiacherSee, na Romerlauf-SulSee, na The Lago di Garda ... pa še na Osojsko sem se hotla, ampak mi neki šteka tale payment ...
Bom zgleda mogla svojo evrocard naročit, na "tujo" noče vlečt :mrgreen:

Uglavnem hotla sem povedat, da je lahko tudi ne tekanje nevarno ... in da je po novem čisto preveč preprosto šopingirat po internetu :mrgreen: :--

Urša zate pa super, super, super ... pusti ti čas pri miru - itak je pa pod 7min na km že prav lep čas...
metkamarjetka ... ti pa letiš kot sneta sekira ...
Sam veš, to, da te dečko ne ujame več zna bit pa kar nevarno :mrgreen: :--

Grem ... se me traparije še kar držijo :lol:
 wind
IRA napisal/-a:Na OssiacherSee, na Romerlauf-SulSee, na The Lago di Garda ... pa še na Osojsko sem se hotla, ampak mi neki šteka tale payment ...

Ossiacher See == Osojsko jezero :D
Uporabniški avatar
 Hojca
wind napisal/-a:
IRA napisal/-a:Na OssiacherSee, na Romerlauf-SulSee, na The Lago di Garda ... pa še na Osojsko sem se hotla, ampak mi neki šteka tale payment ...

:-- ja itak, pa saj tudi IRA tole ve, ma se je tolk s prijavo na sportpayment namučila, da jo je mal :bum:
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki, kako bo danes lepo tekat, ker je dovolj vlage za nas polžke :laola . Samo odplaknit nas ne sme :-- .
Uporabniški avatar
 IRA
wind napisal/-a:

Napača ... tadrugo "osojsko" je bilo mišljeno kot VRBSKO :mrgreen:

Drugače pa vam želim lepo čofotanje danes ...
Mene tako noge srbijo ... saj noge bi šle ... samo pljuča so kaput :cry:
Zgleda, da bo treba začet kadit :mrgreen: :--
Uporabniški avatar
 UršaR
Dragi moji polžki. Za nekaj časa vas zapuščam. Ne, ne, nisem izboljšala tempa, da bi zapustila Polžjo sekcijo, le na morje grem. :-- Končno!! Še 4 ur'ce, pa štartamo. In - saj ne morem verjeti - vse imamo že spakirano in zdaj ne vemo, kaj bi počeli. :D No, dragi še v prtljažniku imitira tetris. :roll:

V glavnem - grem! Obljubim, da bom pretekla kakšen km in obljubim, da bom mislila na vas. Uživajte, kjerkoli že boste! Mi bomo!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 IRA
Urša srečno pot in res se imejte najlepše ...
Naj vam bo vreme naklonjeno, ne preveč vroče ... ne preveč mokro in hladno.

Pa veliko se stiskajte in igrajčkajte :mrgreen: :clap:
Cmok
Uporabniški avatar
 UršaR
IRA napisal/-a:Urša srečno pot in res se imejte najlepše ...
Naj vam bo vreme naklonjeno, ne preveč vroče ... ne preveč mokro in hladno.

Pa veliko se stiskajte in igrajčkajte :mrgreen: :clap:
Cmok

Hvala, IRA!! Bomo.

Cmok nazaj! :D

LP, Urša
Uporabniški avatar
 UršaR
pajo napisal/-a:Superge,majčka,štunfi.... Maš ali si pozabila? (namerno) Uživajte.
LP

Mam. Upam, da ne prinesem neprešvicano nazaj. :D

Hvala. Bomo uživali!

LP, Urša
  • 1
  • 249
  • 250
  • 251
  • 252
  • 253
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA