Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Hvala. Upam, da sem se prijavil na njihovi spletni strani, a ne razumem dosti nemščine. Glede plačila, pa je nekaj napisano nad plačevanjem s plačilno kartico, a ne razumem kaj.

Sicer sem jim poslal mail, pa bomo videli. Sicer pa se moram še dokončno odločit, če grem ali ne.
Arabo,

za plačilo štartnin v Avstriji je najlažji način, če to storiš preko spleta na strani SPORTPAYMENT: https://sportpayment.com/online4/sportpayment.php?veranstnr=697, če seveda uporabljaš kartice. Jaz praktično vse štartnine plačujem na tak način in do sedaj še nisem imel problemov. Na tej strani vidiš tudi seznam prijavljenih in ostale podatke o tekmi.

LP, Matjaž
Hojla,
za vse ki planirate(mo) tečt na Osojskem jezeru, organizator je spremenil čas štarta:

"Neue Startzeiten

19:15 Start des 5. Ossiacher See
Nachthalbmarathon in Ossiach

20:00 Start für die Volksläufer, Walker
und den Teambewerb in Annenheim,
gegenüber dem Campingbad Annenheim
-"
Ne vem točno, kako je bilo planirano prej. Prevozi, ki jih organizirajo na štart (bus, ladjica) se začnejo ob 18. uri. Se bomo prilagodili, tako da bomo pravočasno na štartu.

Matjaž
Dolenjci smo se pod taktirko Fit kluba Novo mesto in s pomočjo avstrijskih prijateljev, organizirali in trenutno kaže, da nas bo za poln kombi (9).

Kakšne izkušnje s proge lanskoletnih polmaratoncev dobrodošle!

Lp,

Jru

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA