Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Tek na relaciji IZLAKE – ZAGORJE OB SAVI na 10,5 km dolgi progi bo v soboto, 08. 08. 2009 ob 17. uri, s startom pod trojanskim klancem v kraju Polšina in ciljem pri tržnici pod uro v Zagorju O/S.

Naziv teka; Dolžina teka; Start Startno mesto; Kategorije; Omejitve;

Tek po zagorski dolini; 10.500 m; 17:00; Polšina; A-G; brez

Cici tek; 300 m; 17:00; Trafika pri rondoju; dekleta in fantje; l. 2003 in mlajši
Otroški tek; 500 m; 17:10; Nasproti gasil.doma; dekleta in fantje; l. 1999 do 2002
Otroški tek; 1000 m; 17:15; Križišče v Toplicah; dekleta in fantje; l. 1995 do 1998
Tek invalidov; 200 m; 17:25; Zdravstveni dom; dekleta in fantje; netekmovalno
Otroški teki in tek invalidov bodo potekali po novi obvoznici in C.Zmage s ciljem pri tžnici pod uro

Točkovanje za Tek po zagorski dolini po pravilu Štajersko Koroškega pokala v tekih 2009.

Štartnina za tek na 10,5 km je 8€, v predprijavi 6€. Za predprijavo se štejejo prijave do 06. 08. 2009 na info@sdizlake.si.
Cici tek, otroški teki in tek invalidov so brez štartnine.
Prijave za cici in otroške teke so od 16:00 do 16:45 na tržnici pod uro.

Prijave in prevzem številk za tek na 10,5km bo na zbornem mestu od 14 do 15:50h pred nogometnim igriščem NK Zagorje v Zagorju, kjer bo vsak udeleženec prejel štartno številko in majico. Bon za malico boste prejeli v cilju ob vračilu štartne številke. Ob 16:00 in 16:10 bo organiziran prevoz na startno mesto za vse tekače na 10,5km.

Po teku vsi vabljeni na zabavo ob občinskem prazniku.

LP, Športno društvo Izlake
Uporabniški avatar
 MatjazV
Super tekma, priporočam. Je v mojem koledarju in, PRIDEM TUDI LETOS!

Lp, Matjaž
Nazadnje spremenil MatjazV, dne 10 Jul 2009, 12:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 pajo
Škoda. Ni bilo dileme ali na tek po Zagorski dolini ali pa večni derbi v toti Maribor. Olimpija - Maribor to se ne sme zamuditi smo preveč dolgo čakali eni in drugi.
Uporabniški avatar
 jegart
Super tekma super proga organizacija na visokem nivoju.
Orgaganizacija dobra in to načelu z bedračem in ostlom ekipom.
Mene nebo zraven zaradi znani razlogov za to pa želim vsem udeležencem
dobre rezultate in brez pškodb.
Uporabniški avatar
 lojzeP
ker so spomini na udeležbe prejšnih let še zelo sveže-lepi in pozitivni, se kanim tudi letos skotrljati proti centru zagorske doline. ker tek sovpada z občinskim praznikom, se običajno pripravi prava veselica z več lokacijami za druženje in eminentnimi zabavljači - seveda primerno ( tudi tekaškim ) gostom :D
domačini/ke so tradicionalno prijazni, vabi politično zastonjski sladoled :mrgreen: , TF kot najštevilčnejša ekipa ponavadi tudi ne trpi žeje, pa primerne roštiljske variante so magnet, ki nas neizogibno vleče po Savi navzdol ...
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki so dobili informacijo, da bo cesta zaprta eno uro :--( . Zdaj pa ne vem, kam naj namontiram turbo propeler, da me bo poganjal tako hitro :oops: . Ma nič, pridem in odlaufam, bom pač spet delala gužvo avtomobilom ob prečkanju ceste :lol: zadnji del poti.
V mislih sem mela sicer Bohinj ... pa v planerju tudi ...
Ampak mislim, da bi me Ksenija pribila na križ, če me nebi bilo ...

... tako, da ... se vidimo :mrgreen:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA