Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

Pozdravljena Vanja, Mitja in seveda vsi prijatelji GM4O!
Pa začnimo, kar po vrsti: najprej velike čestitke Vanji za opravljena dva kroga in vpisom v sekcijo EKSTREMNO, če ti povem po pravici nisem niti malo podvomil, ko sem vaju pričakal v sedlu, da ti ne bi uspelo. Kdor v drugem krogu pride do Črne prsti nasmejan bo tudi do cilja prišel z nasmeškom pa čeprav je ta zdaj malo "resnejši" :D Vse čestitke res iz srca.
Tudi za Mitjo bo prišel čas, ko se bo odločil in opravil s tremi krogi sem ga videl, da ima to v načrtu. Vendar ni dovolj samo ideja, potrebno je še vse kaj drugega, kar pa Mitja vsekakor ima. Kar pa se tiče poti pred Znojilami sta tik pred križiščem spregledala usmerjevalno tablico, ki te vsmeri na pravo pot. Tudi Sulči ne bo preveč hud, ker ste ga sprvla pokonci, ljudi pa tako in tako ni več veliko v teh prelepih vasicah in so veseli vsakega obiskovalca tudi ponoči.
Kar pa se tiče vsega ostalega Vanja pa ni omembe vredno, v veliko veselje mi je, ko vidim da se je projekt, ki sem ga pred leti zastavil prijel med tekači, da radi prihajate v naše kraje in da smo na koncu vsi skupaj zadovoljni. Mala okrepčevalnica na sedlu čez Suho in par vzpodbudnih besed pa je najmanj, kar lahko storim in to storim z veseljem to mi lahko verjameš.
Hojla Semjul, ja dolgovi so tisti, ki nam ne dajo miru in če smo pošteni jih poskušamo povrniti. Tudi sam imam še neporavnan dolg, ki ga bo treba poravnati pa ni še napočil pravi čas. če se boš odločil za štart pa mi sporoči in kakšno rečeve kje.
Hvala vsem za čestitke!
Ja, pred Znojilami sva zgrešila povsem brez potrebe - sva v drugem krogu videla, da je res lepo označeno. Izgleda, da naju je vasica preveč močno vabila k sebi. Te vasice so res tako lepe - sem rekla Mitji: primerjaj življenje v tem raju ali nekje v mestu v bloku, sredi asfalta,...
No, glavno, da Sulči ne bo preveč hud na naju! :lol:
semjul napisal/-a::D

Če bo vreme konec tedna ugodno, se tudi sam podam na to enkratno progo, dolg izpred leta dni še ni poplačan, tokrat bom račun zasigurno poravnal. Trije krogi me čakajo in vesel bi bil družbe vsaj v kakšnem krogu.Predviden štart bo med 12.00 in drugo uro v soboto18.7. seveda le ob primernem vremenu.

Leon, kolikor te poznam, v uspeh res ne smemo dvomiti.
Za letos sem tudi jaz še dolžan (vsaj en krog), ker je tekma odpadla, a mi ta vikend (in naslednja dva meseca) slabo kaže. Obeta se mi delovna sobota, v nedeljo zjutraj pa dogovorjeni plani na drugem koncu... :roll:

LP, vencelj
Pozdravljeni!
hojla Semjul, pokliči ko boš prišel v naše konce se srečava sigurno kje, pa kako župico ti bomo skuhali, da te Durnik preveč ne zdela. Kar korajžno Kerlci smo s tabo :clap:
@Vanja (pa seveda Mitja tudi): :clap: :cast: (tukaj poleg paše tisti znan stavek: ko bom velika, bom jaz tudi. Pa skrajni čas je že, da Jožkota končno spoznam...)

@Leon: glede na to kaj vse si letos že predelal ni hudič, da ti ne uidejo tudi te lepote. In to v vseh ponovitvah. Bomo držali pesti, ko se bomo podili po Lučah in širši okolici :laola
Jožko napisal/-a:Pozdravljeni!
hojla Semjul, pokliči ko boš prišel v naše konce se srečava sigurno kje, pa kako župico ti bomo skuhali, da te Durnik preveč ne zdela. Kar korajžno Kerlci smo s tabo :clap:

Jožko pokličem, hvala za vpodbude, v soboto nasvidenje :D

Sebi napisal/-a:
@Leon: glede na to kaj vse si letos že predelal ni hudič, da ti ne uidejo tudi te lepote. In to v vseh ponovitvah. Bomo držali pesti, ko se bomo podili po Lučah in širši okolici :laola

Luče bom izpustil, ker bo polovica ekipe na morju, ravno zato si želim izkoristiti konec tedna.Res je bila prva polovica leta uspešna, vendar so me izkušnje naučile, da moraš biti pripravljen na vse, tudi na.... Raje ne bi o tem :D
Pozdravljen Leon!

Bravo za odločitev! Prepričan sem, da ti bo uspelo: izkušenj, dobre pripravljenosti in želje ti itak ne manjka.

Če mi "odpade jutrišnji trekking"- potem je verjetno , da se ti pridružim bar v enem ali dveh krogih. GM4O si vsekakor to zasluži.

Drži se in srečno v pričakovanju lepih novic!

Lep pozdrav iz Maribora! Zvone
:D

hvala Zvone, se bom potrudil, saj ne kaže vsak mesec hoditi v Baško grapo po opravkih, pa četudi je pokrajina zelo lepa. Enkrat za maraton in drugič za 3x, na leto zadostuje.
Malo si me spravil v dilemo, ampak mislim, da ti vseeno želim srečno opravljen podvig, ki ga imaš v planu, čeprav bom na ta račun kroge delal sam. Pa saj se kaj slišiva in si rečeva kakšno vzpodbudno.
Hojla!
Ja Leon te čakamo, samo vreme nič kaj dobro ne obeta(sobota), ne da bi te strašil saj veš: "Kerlci ti stojimo ob strani podnevi in ponoči!" Malo za šalo pa je mogoče tudi res tako.
Kar korajžno in smo na vezi a ne. A mojo številko še imaš?
:D

Zdravo Jožko,

če številke v zadnjem času nisi spreminjal, jo imam, bi te pa prosil če mi jo pošlješ na ZS, da jo preverim. Hvala.Kar se vremena tiče za soboto, ga spremljam iz ure v uro in kakor izgleda naj nevihte ne bi segale tako visoko, nekje pod Železniki naj bi se pomikale na vzhod, više gori pa zaenkrat kaže samo na dež, ki bo ponehal in v nedeljo bo sveže ter lepo sončno.Idealno za jutranji zadnji krog. Seveda v nevihte ne bom rinil, sem bil na GM4O letos in preveč je pokalo tam okoli, bo padel pač kakšen krog manj, če bom štartal pozneje.
Pozdravljeni!
Ob 12,53 se je Leon (Semjul)) zapodil v prvo strmino S Petrovega Brda. Kot je napisal žali popraviti dolg do GM4O X3 iz lanjskega leta. Leon je v letošnjem letu dosti tega že prehodil in držimo mu pesti, da mu uspe tudi to. No vsekakor je izbral pravi termin vreme se je natredilo lepo sončno in po hudi plohi tudi luže ni pretirane iz prve roke.
Dejmo Leon in srečno na poti. Mislim, da ga bom kmalu spet srečal, ker grem nazaj v planinski raj.
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 52

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA