Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

PikaKatarina
Živjo.
Jaz sem pa čisto "nova" na tem forumu. :oops:
In v soboto sem prvič pretekla 10 km na Blejski 10ki. Čas cca 1h in 10 min. :clap:
Moram rečt, da sem FUL ponosna sama nase, ker sem tečt začela šele letos marca. In to je moj 5.-ti tek letos.
Začela sem s Tekom za srce (4km), sledil je Formaraton (10 km z daljšim vmesnim postankom), DM tek za ženske (5km), Tek na Bevke (7km) in nazadnje še Blejska 10ka. :D
Zdej že razmišljam, kam bi še šla pred Ljubljanskim maratonom, da ne bom slučajno nehala in se polenila. Še vedno imam namreč kar nekaj težav, da se spravim tečt. :roll:

Lep pozdrav vsem in upam, da se ob priliki spoznamo. :wink:
Uporabniški avatar
 Ksenija
ojla Pikica moja... me veseli, da si se nam pridružila tudi tule, ne samo pri teku. Da sem fulll ponosna nate pa itak veš
pozdravček od Polžke Ksenije :--
Uporabniški avatar
 IRA
Dobrodošla ...

Nič bat, zdaj - zdaj se boš "okužila" s tekom ...
Pol ti pa sam Bog ne bo mogel več pomagat :--

Si že na pravi poti.
Lp
 Matej79
Fenomenalno, izvrstno....ponovno izredno uspešno izpeljana nočna 10ka za katero si Vitezi zaslužijo vse pohvale. Odlična ideja je bila, da ste ustvarili enosmerni promet do parkirišč, saj smo tako bistveno lažje prišli do parkirnega prostora.

Vzdušje je bilo kot vedno odlično in s časom 0:43:31,9 pa sem tudi več kot zadovoljen, saj sem prav užival v teku in sem bil ob koncu praktično prerojen. Zahvaljujem se Leji, ki me je vlekla skoraj do konca in me povsem ob koncu pustila za sabo. Ob enem se ji opravičujem za tisto psovko: "Boli me k***!", ko mi je spremljevalna ekipa posuflirala podatek: "7 minut si za prvim!!!!!!!!!!!" :D Res se nisem imel namena obremenjevati s časom-zaostankom, no potem mi drugega tudi ni preostalo. :lol:

Pojamral bi le nad lučko, saj mi je bila lanskoletna veliko bolj všeč in prav zato sem tekel kar s staro. Nova pa bo prav prišla za v kakšne hribe.

Še enkrat čestitke in nasvidenje na 4. Nočni 10ki.
Uporabniški avatar
 Laufer
VITEZI :cast: :cast: :cast: :laola
Super organizacija, vzdušje, ...
Ta tek je tisti na katerega grem vedno z velikim veseljem. Prvič sem tekel "na čas", sedaj pa "za dušo". Uživati na progi, srečati veliko prijateljev, jih na "moj" način vzpodbujati, to je tisto pravo. Startal sem čisto zadaj, pa lahko rečem, da se je dalo brez večjega problema prehitevati in držati tempo.
S Sončko sva pred tekom preizkusila toplino Blejskega jezera in malo odplavala. Tako kot Sončkinega zajca, je tudi naju zagrabila lakota in sva se mu z veseljem pridružila pri "carboloadingu" :D .
Po teku sem kmalu pobegnil domov, da sem ujel kakšno urico spanja, saj sva z Matjažem že navsezgodaj odrinila na kolesarski maraton.
Še pridem, če bo zdravje tu, bom vzrajal najmanj do 10. Nočne 10-ke. Leta 2016 bo na majici napis "Sem jih 10 v 10 letih ob 10h, pa nisem nič Bled".
Ocena 10
Uporabniški avatar
 Štefan
Vitezi res ste od sile, zato si želim biti tudi vaš član. Mare ti si pa itak car, vse si mi zrihtal darilno vrečko,kremšnito,spominsko vilico, pa še medaljo za tretje mesto, kaj bi še človek več. :rol: :rol: Mitja tudi tvoja vspodbuda pri prvem prehodu čez cilj mi je fajn prišla :clap: Škoda, da sem prišel popoldne iz službe, pa da sem moral zjutraj zopet ob 7 uri v službo drugače bi lahko še malo dalje ostal :toast: Pa saj se vidimo kmalu,na kakšni dirki :wink:
Zdej se pa lahko že oglasim, kajne :D
HVALA vsem za čestitke in pohvale :!: Ves trud in vse ure, ki smo jih vložili v organizacijo, se hitro poplačajo z nasmehom in iskricami v očeh, ko vidiš tekače na ciljni črti. Letos sem imel to srečo, da sem lahko doživel en tek tudi iz te perspektive. Se pa opravičujem vsem, ki vas poznam, pa sem vas zgrešil - težko je prepoznati vsakega in se ob tem še spomnit kaj bolj pametnega kot bravo ali pa dajmo :)

Hvala in čestitke vsem, ki se v soboto tekli na Bledu, brez vas te tekaške fešte ne bi bilo.
:laola

"Profi" fotke bodo predvidoma jutri, link bom objavil takoj, ko jih na Foto banki objavijo.
Popravke rezultatov sporočite so srede, ko bodo rezultati postali uradni.
Uporabniški avatar
 Bali
In še nekaj mojih besed:
- odlična organizacija, vzdušje, tekaška družba, navijači, "zabavljači", vreme, .... da se ne bom preveč ponavljala
- moj tek je bil perfekten za moje trenutno zdravstveno in tekaško stanje
- tae sicer pravi, da nisem prava TF-jevka, ampak kljub temu se počutim kot del TF družine in hvala grupi, ki me je prijazno ogovorila, čeprav ne vem kdo je bil v njej. Tae-ju vsakič obljubim, da bom v bodoče bolj pridna, ampak nekako mi ne znese.
- in nenazadnje: hvala aishi za dober tempo! :laola
Uporabniški avatar
 maca
Nimam kaj komentirat, ste že vse napisali.
Lahko se samo zahvalim kar vsem po vrsti, pa ne bom naštevala, da ne spustim koga,da ne zamešam imen in fac in vzdevkov, da ne priznam, da koga, spet,nisem videla, da pač po moje ne odbluzim v tri k...

Mi je blo fajn, sem mislila, da ne bom mogla tečt, ker sem se režala vsaj ene pol ure pred štartom,kaki režala, krohotala sem se neprekinjeno. Kaj čmo, eni smo cepljeni na to, da nismo preveč zgovorni, ampka da pa radi oblajamo vsakega,ki gre mimo, pa zato ne utegne odgovoriti. Ste čuli navijače, eni so bli v drugem krogu hripavi in so se mi opravičili,ker samo še potiho vpijejo. Sem že šla študirat rcnije proti hripavosti, jim jih drugo leto šenkam, da jim bo glas zdržal do konca, do zadnjega tekača.

Takle mamo.

A ja, lonely in MatjažV, a sta videla jezero? Nista, ja razumem, bila je tema, tokrat. A ja, Matjaž seje kopal, VIDEL GA JE,jezero.... :--

Ira je že napisala, tisto o kočiji, ko princeske sezujejo čeveljce, oblečejo kiklco in obujejo superge, pa se kot prave princeske pustijo odpeljati z enim vitezom h konkurenčnim vitezom (vitezi so zakon) pa še nazaj. Drugo leto nas bo Ira odveslala na otok. :clap: Tko. Kir vitez si bo upal zraven?
In drugo leto gremo v kmečki turizem, spet, pa spet :driver: z vsaj 3 avti (v enem bo :piti: , da se duše ne osušijo,pa da ne bo treba tok daleč po :toast: )

Spodobi se, da še čestitam, za zmage, za osebne zmage, za nove PB-je, za vse pretečene km-je, prve tekme, po dolgem času spet tekme, pa vsem kar tako.

najbolj pa :laola vitezom :laola
Uporabniški avatar
 Loni
Bali napisal/-a:hvala grupi, ki me je prijazno ogovorila, čeprav ne vem kdo je bil v njej

Pravzaprav si tla napisat oblajala, a ne? Enkrat te je sigurno naša čreda. Še danes pravim, da je bil čudež, da smo sploh laufali, ker smo bili na full zaposleni z vsem ostalim.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Zdravo
nimam veliko časa :--( , še vseh postov nisem imel časa prebrat, vidim pa, da vsi samo hvalite :D . Ne morem verjet. Na Bledu sem se odločil, da bom en slavospev spisal za Viteze in odlično organizacijo, pa ste itak doslej vsi samo hvalili. Res pocukrano, pa kaj ko je tako tudi bilo.
V mojem srcu je odslej nočna 10ka v top 5 slovenskih tekov in to ne zaradi pokrajine - to izključno zaradi Vitezov.

Marko in Mitja sta prava mušketirja. Zraven takih se lahko zbere dobra družba.

Tekaški forum pa je itak super. Na nočni 10ki sem srečal staro gardo TF in novi bataljon. Ej, to je fajn malo poklepetat. Čuj, TanjaO pa spet na stopničkah :clap: Čestitke tudi vsem ostalim - Štefan, Bernarda, ... mater ste dobri.

Kar kmalu po podelitvi kolajn sem moral odbrzeti za svojo skupino iz Ptuja (odlična družba) v prečudovito vilo, kjer smo se najprej preoblekli, nakar se nismo vračali v ciljni prostor, čeprav smo še pred spanjem dočakali jutro.

Kot sem rekel, nimam cajta
še enkrat čestitke vsem
najboljši je itak TF, vendar tokrat
kapo dol VITEZOM
zmagali so :laola

PS: Mitja in Marko - pir bomo pa drugič spili, je že moglo bit tako :wink:
Uporabniški avatar
 riba
To je bil pred letom moj prvi tekmovalni tek, ki mi je ostal v lepem spominu. Okolica, klima, narava……. so zame idealni pogoji za tek. Izboljšala sem čas, pa tudi namantrala se nisem tako kot lani :-- . Številna TF udeležba in nekaj tudi novih TF obrazov, ki mi jih je Lonely predstavil. Moram povedat, da z njim hodit naokoli je kr zanimivo. Greš po cesti, pa ga kr z avtov pozdravljajo. Ker smo prišli bolj pozno, sem pozabila jezero pogledat…. Mah, bom drugo leto nadoknadila. Po teku pa tudi nekaj za mojo dušo: the 80's band …tako, da so me že kr podplati srbeli …. Še kar dolgo smo vztrajali na mrazu, čeprav ob tako veseli družbi (Arabo, Maca, Ira, Dalibor, Lonely, Mojca,… ) res ni težko. Za zaključek super tek in upam, da se kmalu vidimo.

@Lonely: kje so skrivaš fotke z rdečim pikčastim mini krilcem??? :ignore:
Uporabniški avatar
 Rollback
Hvala vseem in iskrene čestitke ob odličnih rezultatih :cast:

Veliko jih je bilo, ki so k tej Nočni 10ko prispevali, pa se jih morda ni videlo, videl pa se je učinek in rezultat. Uspelo je iz dreves sestaviti gozd, iz pikslov sliko. Zahvala torej vsem, ki bi si zaslužili medalje in nagrade za srčnost in pomoč pri še eni nepozabni dirki. :cast: Meni je branje postov tule največja nagrada :D :D

Štefan, hvala za pivo, dobrodošel si tudi med Vitezi :toast:
Zdravko, ni problema, lahko tudi dva :toast:
 Jožko
Pozdravljeni!
Kakor je že Zdravko napisal sem tudi sam mislil napisati slavospev organizaciji in organizatorjem nočne 10ke na Bledu. Letos sem jo prvič imel čas ogledati tudi s strani gledalca - navijača pa čeprav malo pod vplivom bolezni, ki me je šele po koncu 10ke prbila za dva dni v postlo, jo lahko ocenim s čisto desetko. Pa je slaovospev že napisan in se mu sam samo še pridružujem in ga bom raje napisal kdaj drugič.
Čista desetko pa lahko dobi le tek, ki ga organizirajo ljudje kakršni so Vitezi dobrega teka, ki imajo tek res radi, radi imajo družbo in zelo radi imajo pred sabo več kot1000 zadovoljnih obrazov, ki so postali zapriseženi prjatli te prireditve, ki jo res lahko štejemo med 5 najboljših pri nas.
Za to Marko, Tedij, Štern, Puhko, Joža, Maja, Jagoda (Rožce sigurno poznajo več imen) in seveda vsi ostali člani in članice te viteške družbe ISKRENE ČESTITKE od Graparskih kerlcov za odlično organizacijo in izvedbo NOČNE DESETKE :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA