prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 grb
zajc napisal/-a:Mi fantje, če še velja
zajc - potrjeno pridem + okrepčevalnica
grb - mora potrditi
vencelj - mora potrditi

bomo štartal iz Bežigrada ob 5:15 in vam pridemo pomahat na Fužinski grad okoli 6:00 ali pa vas ujamemo nekje na poti in potem zdrvimo naprej

Evo potrjujem.

G.
bobr napisal/-a:A pol moje postrežbe ne rabite kot vidim?

Vse bo prav prišlo, predvsem pa dobra volja in spodbujanje na progi, :laola pa naj bo kjerkoli. Ti nas kar pridi pogledat :D
Uroš Sobočan napisal/-a:Zdaj katerega dela kosez misliš.
od štarta do koseškega bajerja je 4 km :P

Kengurujko je mislila od fužinskega grada pa do kosez, da je več kot 17km, oziroma polovica celega. :--
zajc napisal/-a:Mi fantje, če še velja
zajc - potrjeno pridem + okrepčevalnica
grb - mora potrditi
vencelj - mora potrditi

bomo štartal iz Bežigrada ob 5:15 in vam pridemo pomahat na Fužinski grad okoli 6:00 ali pa vas ujamemo nekje na poti in potem zdrvimo naprej

Tudi potrjujem :!:
Uporabniški avatar
 pajo
Rosi glede na to, da štoparico Lucijo v Šiški vzamem v avto in, da midva potem končava pri bajerju naju lahko ob 5:30 tam tudi ti vzameš do Fužin? Lucija če ne boš točna ne bo nič od teka v nedeljo. Ali me točno čakaš... Če te ni grem samo mimo postaje. Pošteno?
Uporabniški avatar
 maca
Prostovoljci in prostovoljke, ki ne nameravate blazneti po PST-ju s 4:45 do 5:00, javite se,mene grabi panika, da bova z Loni edine počasne. Ira in Dalibor, a bo vajin tempo okrog 5:00 ali si upata počasneje?

Bodo bifeji še odprti za ta počasne?
Ma tista z letečim bifejem na motorju sploh ni tko švoh ideja, ste jo pa že skenslali, vidim.
pajo napisal/-a:Rosi glede na to, da štoparico Lucijo v Šiški vzamem v avto in, da midva potem končava pri bajerju naju lahko ob 5:30 tam tudi ti vzameš do Fužin? Lucija če ne boš točna ne bo nič od teka v nedeljo. Ali me točno čakaš... Če te ni grem samo mimo postaje. Pošteno?

Zmenjeno ob 5:30 pri bajerju na Kmečki poti.
 nana
Nataša napisal/-a:Maca, jest sem za tempo od 6.00-7.00, bo ok? Lahko grem tudi počasneje. In počasneje. In počasnejeeee. Brez problema :-)

Meni bo 6.00 prehitro. Tam 6.30 - 7.00 bi mi ustrezalo. Kakšen bo tempo od Žal naprej se mi pa še sanja ne :oops: :D Pa Golovec ni vkalkuliran v ta tempo :wink:
Uporabniški avatar
 IRA
nana napisal/-a:
Nataša napisal/-a:Maca, jest sem za tempo od 6.00-7.00, bo ok? Lahko grem tudi počasneje. In počasneje. In počasnejeeee. Brez problema :-)

Meni bo 6.00 prehitro. Tam 6.30 - 7.00 bi mi ustrezalo. Kakšen bo tempo od Žal naprej se mi pa še sanja ne :oops: :D Pa Golovec ni vkalkuliran v ta tempo :wink:

Pod tole se tut jest podpišem :--
Pač kolkor bo šlo, bo šlo ... važno, da bo družba prava, vesela, nasmejana in razigrana :clap: :clap: :clap:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA