prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Pina
Ojla punce
dajte mi povedat prosim, kako nosite športne modrčke če imate na sebi še HR pas?
tnx
Uporabniški avatar
 sasa72
Jaz enostavno tisti elastični del šprtnega modrčka povlečem čez HR pas in inmam nikoli problemov. Sicer ima moj modrček (Zposrt) tudi zavihke na tam delu, kamor lahko spraviš pas, pa do zdaj ni bilo te potrebe, da bi ga tja skozi vleka.

LP, Saša
 Metka 2
Jaz enako, se mi zdi, da sploh ni treba kupovati posebnega modrčka, tistega s posebnim
všitkom za pulzmeter, ki je siscer zaradi tega tudi nekoliko dražji. Saj je za nas z nekoliko večjim oprsjem nakup že cela investiciaj.
Uporabniški avatar
 Loni
Sama pa ga imam in ni kaj dosti dražji od običajnih. Oziroma imam zdaj že kar dva, poleg črnega še belega. Govora o njih je bilo pa tule:
viewtopic.php?f=27&t=10803&start=15
In dobro obveščeni viri pravijo, da imajo v Kranju ravno frišne zaloge.
Uporabniški avatar
 valena
Pas imam nameščem tik pod spodnjim robom modrca, ne pa tako,da bi imela modrc čez pas poveznjen,ker se elastika modrca preveč napne in me potem tišči. Pas kljub temu ne leze navzdol.
Glede modrcov bi pa samo rekla,da sem sprobala tudi tiste zsport iz Kranja,pa mi niso tako dobri. Nosim triaction triumf. Je zelo kvalitetno izdelan,nudi zelo dobro oporo in ima široke naramnice.
Uporabniški avatar
 Loni
valena, smo si različni, jaz pa se s triumphovim nikakor nisem uspela ujeti, oziroma moj pas se ni, ker sem bila nonstop do krvi odrgnjena tam, kjer se modrček zapenja in "srečuje" s pasom. Isti problem z odrgninami tudi spredaj pod prsmi.
Uporabniški avatar
 valena
Seveda Loni se strinjam s tabo,da smo si različni. Sem podala le svoje mnenje tako kot si ti tvojega.
Mene pas ne žulji in se tudi ne dotika modrca,ker se nahaja kakšen centimeter nižje od spodnjega roba nederčka.Nimam tistega z zankami za pas(extreme N model).

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA