Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

˝KRANJSKOGORSKA DESETKA˝ 15.08.2009

Tek šteje za Gorenjski pokal v rekreativnih tekih

Turistično društvo Kranjska Gora v SOBOTO, 15.8.2009, organizira tradicionalni desetkilometrski tek za ˝KRANJSKOGORSKO DESETKO˝ s skupinskim štartom ob 18:00 uri na trgu pred Turistično informativnim centrom – TiC v Krajnski Gori.

DATUM PRIREDITVE: 15.08.2009
ŠTART: 18:00
DOLŽINA PROGE: 10.000m
PRIJAVE: od 15:00 pred TiC-em
ŠTARTNINA: 8 EUR
PODELITEV PRIZNANJ: med 19:30 in 20:00

Tekmovalci se bodo pomerili v naslednjih kategorijah:

KATEGORIJE:
Moški Ženske

- moški A (do leta 1990) - ženske A (do leta 1980)
- moški B (1989-1980) - ženske B (1979-1970)
- moški C (1979-1970) - ženske C (1969-1960)
- moški D (1969-1960) - ženske D (1959-1950)
- moški E (1959-1950) - ženske E (1949 star.)
- moški F (1949-1940)
- moški G (1939 in star.)

Prireditev bo tudi v letošnjem letu izvedena na enaki trasi kot v preteklih letih s skupinskim štartom na trgu pred Turistično informativnim centrom – TiC v centru Kranjske Gore. Štart in cilj sta na istem mestu. Tekmovalci se bodo najprej podali po Borovški cesti proti kranjskogorskim smučiščem ter po kolesarski stezi do Rateč in nazaj v dolžini natanko 10 kilometrov.

Za udeležence teka bosta na progi pripravljeni okrepčevalni mesti s športnimi napitki (okrepčevalnica ˝Pehta˝ in obračališče v Ratečah).

Prijave in prevzem štartnih številk bosta možna le na dan prireditve pred TiC – turistično informacijskem centru v Kranjski Gori, vsi zainteresirani pa lahko oddajo predhodno najavo tudi po telefonu ali mailu. (041/365 765 oz. samo.zidan@gmail.com).

Na delu proge med štartom/ciljem ter začetkom kolesarske steze bo organizirana popolna zapora ceste. Na kolesarski stezi so tekmovalci udeleženi v rednem prometu, zato vse tekmovalce prosimo, da so zaradi varnostnih razlogov pozorni na sprehajalce, kolesarje ter ostale uporabnike kolesarske steze, kateri niso udeleženi na tekmovanju.

Tekmovalce prosimo tudi, da zaradi nasproti prihajajočih povratnikov na cilj tečejo po desni strani kolesarske steze.

Razglasitev zmagovalcev in podelitev priznanj je predvidena med 19:30 in 20:00 na cilju oz. trgu pred TiC-om.

Splošna določila
S prijavo udeleženec potrjuje, da so podatki, ki jih zapisal/-a na prijavnico resnični. Izjavlja, da je zdrav/-a, vsestransko pripravljen/-a za aktivno udeležbo in zdravniško pregledan/-a. Upošteval/-a bo vsa navodila organizatorja in sodeloval/-a na lastno odgovornost. Potrjuje, da pristaja na tveganja v zvezi z udeležbo na tej prireditvi in zato od organizatorja ne bo uveljavljal/-a kakršnih koli odškodninskih zahtevkov. Soglaša, da lahko organizatorji prireditve objavijo njegove/njene podatke, fotografije, posnetke in izjave v sredstvih javnega obveščanja, ne da bi od njih zahteval/-a kakršno koli povračilo.

Organizator bo osebne podatke udeleženca/-ke uporabljal in shranjeval skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 do 113/2005). S podpisom udeleženec dovoljuje, da organizator njegove/njene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za sledeče namene: statistične obdelave, segmentacijo, izpolnjevanje pogodbenih obveznosti, pošiljanje ponudb, reklamnega gradiva, revij in vabil na dogodke organizatorja in njegovih partnerjev ter za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje. Osebne podatke lahko obdeluje do preklica pisne privolitve. Udeležencu/-ki pripadajo vse pravice skladno z zakonom o varstvu potrošnikov (Ur. l. RS, št. 98/2004).

Tekmovanje bo potekalo v skladu z vsebino tega razpisa. Uradni rezultati bodo izobešeni po končanem tekmovanju na prireditvenem prostoru in objavljeni na spletni strani http://www.klub-trmastih.si ter http://www.kranjska-gora.si .

Vabljeni!!!
Nazadnje spremenil SamČ, dne 21 Jul 2009, 12:35, skupaj popravljeno 1 krat.
SamČ napisal/-a:˝KRANJSKOGORSKA DESETKA˝ 15.08.2009

Tek šteje za Gorenjski pokal v rekreativnih tekih

Turistično društvo Kranjska Gora v SREDO, 15.8.2009 ...

Mimogrede, 15.8.2009 _NI_ sreda....bo kar sobota.
Turistično društvo Kranjska Gora v SOBOTO, 15.8.2009, organizira tradicionalni desetkilometrski tek za ˝KRANJSKOGORSKO DESETKO˝ s skupinskim štartom ob 18:00 uri na trgu pred Turistično informativnim centrom – TiC v Krajnski Gori.

V katerem koncu Kranjske gore pa je trg-TIC? Nasproti kakšnega hotela, ali .... ?
:arrow: kje se bo lahko parkiralo v bližini -Tica
:arrow: kje uporaba sanitarijev -WC, tuši
:arrow: ali bo poskrbljeno tudi za osvežitev v cilju (pijača in malica)

Hvala za odgovor! :wink:
Bernarda -Tic je nekako sredi vasi- blizu hotela Prisank in trgovine Merkator,ne bo težko najti.
WC je v bližnjih lokakih,ne vem, če je kakšen poseben za tekače,vendar je lokalov v okolici dovolj.
Tuširanje,mislim,da ni organizirano, vendar je v bližini Aqua larix -bazeni,kjer se verjetno proti plačilu lahko relaksiraš v vodnih animacijah.
Parkirnih prostorov je v KG dovolj,če prideš bolj zgodaj ga boš našla bližje štartu.
Gorenjski pokal ima organizirani topli obrok, upam, da bo tako tudi v KG.
Okrepčevalnice so bile vedno ob progi in cilju.
Toliko jaz, mogoče bo odgovoril še kaj organizator Samo...

Lp
Miro
Na Kranjskogorski desetki za drago štartnino ( no letos je samo 8€) skoraj nič ne dobiš: :(

:arrow: Ob plačilu štartnine dobiš majico, ki nima nobene veze s tekom (jaz sem en leto dobil majo od zavarovalnice Triglav)
:arrow: Tuši in wc-ji niso organizirani
:arrow: Toplega obroka, oziroma nobenega ne dobiš (malico s seboj)
:arrow: Okrepčevalnica je samo ena z vodo in to na obračališču 5 km (za zadnje včasih tudi zmanjka vode)

Če primerjam Kranjskogorsko desetko z tekom na Vršič je organizacija kot dan in noč, pa čeprav je vedno štart v Kranjski gori, pa še organizator je isti.
ROSI64 napisal/-a: :arrow: Okrepčevalnica je samo ena z vodo in to na obračališču 5 km (za zadnje včasih tudi zmanjka vode)

Ko sem tekla pred lani, je bila okrepčevalnica še pri eni brunarici (pri Pehti ali nekaj podobnega). Tam smo imeli vodo v obeh smereh. Pa še približno na pol poti je (se mi zdi) :)
Škoda :-(( , da se nam organizator, nič ne oglasi :!:

Sedaj , ko je Kranjskogorka desetka v Gorenjskem pokalu, je verjetno organizirano za obrok, sanitarije in tuše, to je itak pogoj, da se lahko sodeluje v pokalu :roll: ... ali ne.. :?:

Lp.
Točno, predlani je bila voda na obratu v Podkorenu in obojestranska recimo v višini črpalke nekje na 1/4 oziroma 3/4 poti.
Edino res sitno (ura je bila podobna) je bilo sonce, ki nam je prvo polovico sijalo direktno v frise, sicer je pa proga super, malenkostni vzpon do polovice in potem žal enako malenkostni spust.
In povedati moram, da so predlani zaradi mojega gnjavljenja potem samo za našo tamalo tamalo organizirali varstvo, sem imel kar slabo vest.
nana napisal/-a:Ko sem tekla pred lani, je bila okrepčevalnica še pri eni brunarici (pri Pehti ali nekaj podobnega). Tam smo imeli vodo v obeh smereh. Pa še približno na pol poti je (se mi zdi) :)

Do obrata sem mislila :oops:
Kaj boste samo pili in jedli? kdo bo pa tekel? :)

No mal se zezam. Hvala bogu da morajo bit okrepcevalnice. Sem trenutno na dopustu na Podkorenski zelezniski postaji in sem danes videl celo gruco otrok, ki so na nekih pripravah in so jih gnali iz KG do Ratec in nazaj, brez vsega. Enih par je bilo, ko so se vracali, popolnoma zariplih v obraz in niti niso vec tekli. Mi srce ni dalo da jih ne bi ustavil in dobro napojil :drink , za kar sem dobil najlepse placilo. Olajsanje in sreco v otroskih oceh. In potem so se spustili v dir za ostalimi.

G.
Pred petimi leti sem prvič tekla Kranjskogorsko desetko.Kolikor vidim - berem, se je spremenilo samo to, da bodo sedaj priznanja, takrat pa so bile saj medalje :ignore:

Za tekače pa še vedno ni poskrbljeno :oops: Znajdi se, kakor veš in znaš :? Štartnina za taki luksuz :bum:
bernarda napisal/-a:Pred petimi leti sem prvič tekla Kranjskogorsko desetko.Kolikor vidim - berem, se je spremenilo samo to, da bodo sedaj priznanja, takrat pa so bile saj medalje :ignore:

Za tekače pa še vedno ni poskrbljeno :oops: Znajdi se, kakor veš in znaš :? Štartnina za taki luksuz :bum:

Jaz pridem. Upam, da si moji bivši sovaščani ne bodo dovolili blamaže in nas pustili brez obroka :shock: . Bodo s tem edini prireditelj :twisted: (se mi zdi) med organizatorji tekov, ki štejejo za Gorenjski pokal in si privoščijo tako "šparanje".

Lp, Štefan
Nazadnje spremenil štefan64, dne 30 Jul 2009, 09:26, skupaj popravljeno 1 krat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA