prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

mazi napisal/-a:
IRA napisal/-a:Vreme je res idealno ...
... ampak mene vseeno ne bo :cry:

ja res je... :--(

Ma ne no :--( , bomo res trenirali plavanje :--
Cormi napisal/-a:Pridem, če le ne bo ušpičenih prekel z neba...

No, takrat tudi mene ne bo, ker me bodo vmes pribodle na asfalt :lol:
Ni bilo ne dežnih kapelj, kaj šele ošpičenih prekel z neba, a smo se ob 18h na štartu nabrali le trije pogumni. Zgleda, da nam je res Avi, ki nas je po v največjem nalivu odtečenem K-Rožniku, pričakal na štartu, ves dež pregnal :clap: .
Raf se je nama z lenči prijazno prilagajal :D , sva šle res počaaaasi, kljub vlagi danes polžkama nekaj ni štimalo :wink: . Je pa zato še poln energije, potem ko naju je pocrkljal z Rafaeloti :cast: :clap: in super pijačko, krenil v drugi ravninski krog.

Tistim, ki ste imeli namen priti, pa ste se ustrašili Slika je res
lahko žal, pa saj vam itak že je :wink:
Ja lepo je bilo danes meni v ženski družbi. :clap: Sem se prilagodil in sem prvi krog odtekel v njunem tempu in ker je cuker bil na ustrezni višini sem se podal še v drugi skrajšani ravninski krog (po PSP mimo zoo in bajerja) tako, da sem naklepal 16 km. Seveda sem tempo malo dvignil in ker je bilo res prijetno sveže sploh nisem imel težav z pregrevanjem, ampak so bile težave z lužami, ki jih je bilo polno in sem nazaj prišel blaten do riti.
Sem itak napovedala, da grem na izi, no, saj počasi je res bilo, ampak nekaj me je bodec danes mučil :oops: , moja dva sotekača pa sta prijazno polžala zraven mene Slika . Vreme po dežju res prijetno, kar malo sem pogrešala dežne kapljice :-- . Po teku pa itak spet sladkiši, Raf Slika , pravkar mljackam še enega Rafaelčka, njami. Hvala za pogostitev.
Tako, sedaj pa jaz za 14 dni špricam kRožnike, baje imam dopust :clap: . Imejte se in uživajte maksimalno :laola
P.S. pa sploh nismo odtekli mojega najslabšega kRožnika danes Slika
  • 1
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA