prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 jero
kje si pa dubila tok pocen copate s 40% popusta, če smem uprašat? :D

lp jero
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Edino lanskoleten model če je še kak ostal je dobila letošnji je pa skoraj nemogoče, ker :? !
Kakšen lanskoleten model če je še ostal pa sedaj spet odvisno od noge in načina teka.Vem 100% da racer st 3 je pošlo že skoraj čisto vse samo še par ali dva iz prejšnega leta je!
Lahkoten korak vam želim vsem!
ČAO!
 Nincha
Ne, model je letošnji, saj sem vzela Infiniti 2. :wink:

Jero, 40% popust imajo v Formi F+ na Šmartinski. Najprej sem šla pogledat v Masel, pa niso imeli številke zame, potem me je pa prijazni prodajalec napotil v Formo F+ in tam sem jih dobila za 87 eur. :D
 jero
mogoče veš če imajo še Glycerin 7 ali imajo samo Infiniti 2?
ker s 40% popustom bi jih takoj kupu :D
 jero
Samo še nekaj. V kateri trgovini Masel(naslov) si gledala, v primeru če v Formi F+ ne bojo imeli št. zame? Ful ti hvala za odgovor, še bl ti bom pa hvaležen, če bom dobil željene copate :D

lp jero
 Nincha
Glycerin 7 imajo (in tudi druge modele), ne vem pa kako so založeni s številkami. Definitivno se splača pogledat.

Masel je v Savljah (Savlje 89). Upam, da dobiš željene Brookse :)
 jero
Bogatejši za nove superge Glycerin 7 cena : 84€, zelo ugodno. Moram pohvalit Trgovino Forma F+, ki mi je zelo všeč, predvsem zaradi popustov in velike izbire.
Upam da bojo superge služile svojemu namenu in tako upravičile svojo visoko ceno :D
Še enkrat bi se rad zahvalil Ninchi :wink: , kajti njena zasluga je da sem dobil tako ugodno Glycerinke :D
Uporabniški avatar
 pajo
Rabim pomoč: Infiniti lanski ali letošnji model št. 45. Kdor koli pa ni važno od kje. Se bo našla dobra duša od trgovcev in pomagala ali kdo od TF...
 Nincha
Jero, super. :D Jaz sem z letošnjimi razprodajami tekaške opreme več kot zadovoljna. Tale Koširjeva trgovina je tudi meni všeč, imajo kar pestro ponudbo in bom šla v teh dneh verjetno pogledat še za kakšno stvar.

Pajo, v ponedeljek so imeli še oba modela Infiniti št. 45 v Savljah (Masel d.o.o.), jih je pomerjal moj fant. Na superge.si jih imajo tudi, s 30% popustom. :)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
V soboto bomo prisotni na Kranjskogorski desetki z BOOKS - copati tako da boste lahko probali kako se stvari streže in povprašali kateri copati so najbolj primerni za vas!Veselimo se snidenja z vami lep dan še naprej!
Uporabniški avatar
 Laufer
Sem bil v Forma+ in sem si omislil Racer ST 4, cena samo 59 € :--
:laola
Ko bom spet lahko tekel jih sprobam.
 Gorg
No jaz sem si danes po plačani kazni za prehitro vožnjo :evil: privoščil Brookse ST4, da se bom izživel raje pri teku.

Že, ko sem jih poskusil, se mi je zdelo da je to to (so namreč prvi) in moram reči, da so se tudi na prvem 10k teku obnesli super, kar se mi do zdaj še ni zgodilo. Res mi pa delujejo nekoliko "krhko/tanko" ali so trpežni?

V kratkem nameravam kupiti nove superge tudi za gozd in makadam ob trenutnem navdušenju bi si kupil kar Brookse :D Katere mi kaj priporočate (za zmerno pronacijo)?
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Gorg napisal/-a:No jaz sem si danes po plačani kazni za prehitro vožnjo :evil: privoščil Brookse ST4, da se bom izživel raje pri teku.

Že, ko sem jih poskusil, se mi je zdelo da je to to (so namreč prvi) in moram reči, da so se tudi na prvem 10k teku obnesli super, kar se mi do zdaj še ni zgodilo. Res mi pa delujejo nekoliko "krhko/tanko" ali so trpežni?

V kratkem nameravam kupiti nove superge tudi za gozd in makadam ob trenutnem navdušenju bi si kupil kar Brookse :D Katere mi kaj priporočate (za zmerno pronacijo)?

V soboto lahko prideš na mali maraton na Bledu pa se bomo lahko pogovorili in predstavili kaj je zate najbolj primerno!
Lahkoten korak ti želim!
 RCveto
Zanimam se za Cascadio 4. Uporabil bi jih za tek po makadamu in tudi v gozdu. Ima kdo izkušnje z njimi po asfaltu, naprimer 10km po asfaltu. Kako se obnesejo? LP
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Kot vse ostale znamke ki imajo "kramparski " profil podplatov ti enostavno odsvetujem uporabo le teh.Ker kajti to je tako kot če bi hotel z gorskim kolesom iti po asfaltu pol pa vidiš kaj narediš.
Lahkoten korak ti želimo iz ekipe BROOKS TEAM!
Če te pa zanimajo športni copati znamke BROOKS pa so sedaj po znižani ceni - 40% in se lahko seveda oglasiš tudi na moj ZS ali pa počekiraš po trgovinah, če je še kaj ostalo:)!
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA