Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Živjo, lep pozdrav,

kot nadvušeno tekačico me zanima ,ali v Sloveniji obstajajo tekaški klubi, ki imajo treninge ob večernih urah t.j. 19h, 19.30h, 20h in morda kasneje. V tujini, kjer sem živela nekaj let obstajajo in delujejo v polno, ker ljudje iz služb prihajajo precej pozno. V SLO sem se včlanila v tekaški klub Polet, kjer pa se zaradi zgodnjih ur treningov (18h) (ki so btw odlični) zadeve enostavno ne morem udeleževati. Vprašanje je torej, ali obstaja klub, ki je pisan na kožo workaholicom, ki bi se radi sprostili s skupinskim tekom ob večernih urah.
LP Lenka

P.S. Priznam, da foruma nisem ravno presurfala, tako da če je ta tema že kje načeta se opravičujem.
Dexi27 zelo hvala za odgovor.

Žal sem hard core ljubljančanka, tako da vražje dekline ne pridejo v upoštev. Je bilo pa moje vprašanje bolj neke vrste poziv, za kakšnega mladega difovca ali starega difovca ali kakšnega trenerja teka ali kogarkoli, ki ve kako se tekaški zadevi streže, da ustanovi večerni tekaški klub. kandidatov nas je kar nekaj.

pa vidim, da ni posebnega interesa. res škoda. res škoda.
Se teče po Golovcu, se teče po Rožniku, ob torkih in četrtkih, ura je stvar dogovora. Urbanovi tečejo ob sedmih, kar je kasneje od Poletovcev...

In ravno to je meni všeč, da ni konkretno organizirano in da če nimam volje, me enostavno ni, trenutno je zdravje še malo ovira... Je tu na forumu tudi kar nekaj DIFovcev in tudi nedifovcev, ki imajo tek v mezincu in so pripravljeni marsikaj razložiti.
Loni ...hvala za info. Kdo pa je ta "se teče po Golovcu, se teče po Rožniku" ? En sam? Dva? Trije? Grupa? Tudi jaz namreč tečem po Golovcu in po Rožniku ...in tudi nimam fiksnega časa :D :D :D

Tudi jaz moram priznati, da mi je sprotno dogovarjanje precej bliže, ker imam precej divjo službo in nikoli ne vem kako bo.

Kako pa se drugače pride do tega kluba (Urbanovega), koga je potrebno kontaktirati, ker 19h pa meni čisto sede in bi se morda tej ekipi pridružila, če gre seveda?
Poglej v temo Dogovori o treningih, programi treningov.
viewforum.php?f=9
Bolj zastarelo nit, ki bi jo morali ;) dopolnjevati, je začel nadvojvoda Pegaz. viewtopic.php?f=9&t=4496

Dva zanmiva teka v Ljubljani je omenila Loni. Tja hodijo tudi dekleta, ženske, žene matere, tovarišice, bejbe in celo kaka gospa.

Danes je na sporedu tale. Gol-Ada viewtopic.php?f=9&t=3559&start=2955 Ker potekajo trenutno tam obsežnejša dela na cesti, se najavi preko foruma, če se odločiš priti. Štart je danes prestavljen v sosednjo ulico.
Tako pravijo domorodci...
hahahahaha ....sploh se ne morem nehat smejat. Kaj Loni je punca? :shock: damit jaz sem mislila, da si fant. ups. :oops: :oops: Loni milijardo sori, ne vem kako je prišlo do tega šuma.

luzr te informacije na forumu o tem kdaj in kje se dobite pa so precej maglene ... :D mislim, da je vam vsem skupaj zadeva precej bolj jasna, ker kot vidim po zapisih na forumu zadevo prakticirate že kar nekaj let in ste tako razvili poseben jezik, ki je zunanjim/prišlekom/novincem nerazumljiv. :D :D :D

tako da. fino bi bilo, če bi se napisalo takole.

kraj:
ura (na tem mestu tudi ali imate akademskih četrt ali ne):
zgledamo takole:
kontakt:

lepo tekajte danes in se imejte max.
Golada, tradicionalni tek na Golovec :clap:

kraj: Na koncu Ulica Goce Delčeva, pri kontejnerjih za reciklažo je majhno parkirišče, tik ob pešpoti Gruberjevega prekopa. Zemljevid najdeš v prvem zapisu na prvi strani. viewtopic.php?f=9&t=3559&start=0

ura (na tem mestu tudi ali imate akademskih četrt ali ne): Poleti ob 19h ali ob 18h. Ni akademskih neumnosti, razen za vodilni kader (plemiče). Štart je brez šale točno. Torej prihod vsaj pet minut prej... Zato večkrat tečem sam ali pa izvajam vpad. zgledamo takole: Oglej si slike v tej temi. Ostali so lepi, dobri in prijazni, jaz pa ne. Ali pa tudi ne...
kontakt: Telefonov od ostalih ti ne morem zaupati, varnost podatkov pa to... Saj razumeš. Zategadelj...
Zasebna sporočila, telelektronska pošta, ustni dogovori in vivo. Ker mi nekateri še vedno ne zaupajo telefonskih številk (oranžni slon, na primer), nekateri pa trdijo, da si jih ne mor(j)eo(j) zapomniti.

:mrgreen: Gotovo si zelo stroga, če zahtevaš tako postrežbo. Videti je kot poklicna deformacija... :--
Luzr ...
milijon hvala za ves ta info.

in seveda sem stroga. ljudi ponavadi pretepam, če ne ustrežejo mojim željam ... :D :D :D red mora bit!

sedaj mi je vse jasno in seveda tudi iz sporočila dobila ves potreben info + telefonske + naslove vseh ostalih.hvala. prijazno od tebe. :wink: :D

zelo zelo hvala. vse ostalo sledi.
lep dan + lep vikend

lenka

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA