prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Vlajko
Ta sreda je seveda zopet "radni dan". :!: Moj štart okoli 18.00 na vzhodni strani. :D :wink:

Zaradi napovedane vročine se bom najbrž znova umaknil v gozdno senco ter poslušal šumenje Kokre. 8) (Ob enem bregu tja, ob drugem pa nazaj Press.) :juhuhu:

Bom pa po koncu teka pripeljal k spomeniku pogledat, koliko bo tam kandidatov za "nadaljevnje teka z drugimi sredstvi". :wink:

PS:
Važna obavijest: Brunarica bo letos počivala med 27.7. in 12.8. oziroma nekaj takega. :(
Uporabniški avatar
 mitjas
Za tečt je štart ob 18:00 čist prezgodaj, zato danes štart ob 19:00.
Se nas bo pa zbralo menda kar nekaj :wink:
Nazadnje spremenil mitjas, dne 15 Jul 2009, 11:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Mitja, hvala za pomemben vhodni parameter. :D :)

Svoj štart bom ponovno "preračunal" na podlagi vašega ob upoštevanju kakovostne razlike. :) :wink:
Uporabniški avatar
 valena
Za vse tiste, ki tečete oz hodite okoli Brda imam eno vprašanje. Ali ste že kdaj bili deležni materialne škode na vašem jeklenem konjičku,ko ste parkirali na Brdu? Danes sem govorila z rednim ovalarjem,ki je imel prerezani obe gumi na specialki. Parkiral pa je ob ograji pri vhodu na golf igrišče. Povedal je še,da je imela redna tekačica prerezane vse štiri gume na avtu,ki ga je parkirala pri vhodu do hotela. Pa to ne more bit res!
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
valena napisal/-a:Za vse tiste, ki tečete oz hodite okoli Brda imam eno vprašanje. Ali ste že kdaj bili deležni materialne škode na vašem jeklenem konjičku,ko ste parkirali na Brdu? Danes sem govorila z rednim ovalarjem,ki je imel prerezani obe gumi na specialki. Parkiral pa je ob ograji pri vhodu na golf igrišče. Povedal je še,da je imela redna tekačica prerezane vse štiri gume na avtu,ki ga je parkirala pri vhodu do hotela. Pa to ne more bit res!

evo konec prvega dela dopusta.... :(

ja, tudi meni je zjutraj Duško razlagal o tem :( . človek ob vhodu na golf pušča bicikl že ne vom koliko let, pa se najde en pra...c, ki mu gre zdej to v nos :evil: . imam na sumu tistega naspidiranega tipa, ki se je nedolgo nazaj z Blejci prerekal okrog tega, kje bodo parkirali avto :evil: . no, kdorkoli je to, ni vreden da ga zemlja nosi!!!!
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Vlajko napisal/-a:Važna obavijest: Brunarica bo letos počivala med 27.7. in 12.8. oziroma nekaj takega. :(

joj joj, kam pa pol na :drink ???? :wink: :wink: :wink:

v Kokro rajši ne - zgleda, da jim gremo fejst na živce :evil:

ampak se ne damo, a ne!? :-- :FO:
Uporabniški avatar
 valena
Pol sva se pa ravno zgrešili. Jaz nisem šla cel oval, ampak le po sv koncu izključno po senci.Pa kolk je vroče za crknt.Že razmišljam o gozdno gorskih destinacijah.Včeraj sem bila na Potoški gori,malo teka malo hoje.Sigurno ponovim vajo mogoče že drug teden.

Tale Duško pa je ta prav,sem se prvič pogovarjala z njim pa me je že na pijačo vabil.....
Mejdun ma čist preveč hormonov za svoja leta.

Metkamarjetka,kaj pa jutri popoldne a bo a ne bo regeneracija? :D

Pa še nič nisi napisala,kako močno si nas pogrešala na dopustu!
Uporabniški avatar
 Vlajko
metkamarjetka napisal/-a:... joj joj, kam pa pol na :drink ???? ...

Alternativa je običajno Dežman. :!: :wink:

Okoli kraj in povzročanja škode na vozilih na Brdu sem tudi sam že slišal (mislim, da so nekateri nekaj o tem že pisali v to temo?), na srečo pa sam zaenkrat še nisem bil med tistimi nesrečneži (med pisanjem tega post sem malo "potrkal na les").
Uporabniški avatar
 marcy
metkamarjetka napisal/-a:
valena napisal/-a:Za vse tiste, ki tečete oz hodite okoli Brda imam eno vprašanje. Ali ste že kdaj bili deležni materialne škode na vašem jeklenem konjičku,ko ste parkirali na Brdu? Danes sem govorila z rednim ovalarjem,ki je imel prerezani obe gumi na specialki. Parkiral pa je ob ograji pri vhodu na golf igrišče. Povedal je še,da je imela redna tekačica prerezane vse štiri gume na avtu,ki ga je parkirala pri vhodu do hotela. Pa to ne more bit res!

evo konec prvega dela dopusta.... :(

ja, tudi meni je zjutraj Duško razlagal o tem :( . človek ob vhodu na golf pušča bicikl že ne vom koliko let, pa se najde en pra...c, ki mu gre zdej to v nos :evil: . imam na sumu tistega naspidiranega tipa, ki se je nedolgo nazaj z Blejci prerekal okrog tega, kje bodo parkirali avto :evil: . no, kdorkoli je to, ni vreden da ga zemlja nosi!!!!

Mal je tole napačno izpadlo. Tisti jekleni konjiček je namreč imel počeno gumo (ni bila prerezana) pred vsaj tremi leti (samo eno), in najbrž ni v povezavi z Duškotovo specialko. Duško namreč sumi, da gre za kakšno osebno zamero, tako da zaenkrat ne gre prevelike panike delat, da ne bo res še kaj več iz tega nastalo. Nimam nobenih informacij, da bi se še komu kaj zgodilo v zadnjem času, razen njemu. Se motim?? Nas je kar nekaj, ki redno parkiramo vsak dan, pa zaenkrat nimamo pripomb - naj tako tudi ostane :D .

Uživajte še naprej tudi na Brdu :wink: !
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
valena napisal/-a:Pol sva se pa ravno zgrešili. Jaz nisem šla cel oval, ampak le po sv koncu izključno po senci.Pa kolk je vroče za crknt.Že razmišljam o gozdno gorskih destinacijah.Včeraj sem bila na Potoški gori,malo teka malo hoje.Sigurno ponovim vajo mogoče že drug teden.

Tale Duško pa je ta prav,sem se prvič pogovarjala z njim pa me je že na pijačo vabil.....
Mejdun ma čist preveč hormonov za svoja leta.

Metkamarjetka,kaj pa jutri popoldne a bo a ne bo regeneracija? :D

Pa še nič nisi napisala,kako močno si nas pogrešala na dopustu!

no, da malo posmetiva temo:

dopust je bil tako kratek, da mi niti ni bilo tako dolgčas po teku, sem pa 1x vmes delala serijo fartlekov - v duetu s tamalim - da bo na hokeju hitrejši :wink:

Duško je do vseh punc tak - pomojem prav vsako povabi na drink :D :wink: , je pa res prava legenda Brda :clap: .

ju3 štartam malo pred 8h, moram biti čim prej nazaj..... saj veš - priprave na popoldansko "regeneracijo" :wink: :wink: :wink:

se vidimo.... čau

p.s. upamo, da Duškova štorija s škodo na biciklu ostane osamljena!!!
Uporabniški avatar
 valena
Marcy tudi jaz upam,da se ne motiš. :D
Sem na neki drugi temi prebrala,da tudi tečeš gorske teke. Bi te prosila,če bi začetnici valeni lahko zaupala kakšno gorsko varianto v okolici Kranja z do 1000m višinske(sem morala omejiti,da mi nebi začela naštevati kakšnih Grintovcev...).
:wink:
Uporabniški avatar
 marcy
Ja, valena, na Grintovec te ne bi pošiljala, brez skrbi, bi rajši ostali prijateljici :D ...
V okolici Kranja imaš kar nekaj variant. Kot si že sama omenila Potoška, pa potem nadaljuješ naprej na Javorjev vrh in lahko narediš nazaj krog čez Babo in dol, ali pa direktno iz Javor. vrha dol po eni izmed poti. Pa seveda Kališče, nadaljuješ čez Hudičev boršt in Jakob. Še ena lepa pa na Jošta iz Besnice (ribogojnica), nato naprej na Mohorja (špičasti hrib) in nazaj po eni od mnogih variant.. Dolžine prog lahko sproti izbiraš, ker imaš povsod kup variant, da zaključiš prej, ali pa si časovno blizu Grintovcu :wink: !

Če pa rabiš kaj več, pa me kontaktiraj preko ZS, da ne bova preveč (na)smetili :lol: .
Uporabniški avatar
 Vlajko
Sreda je spet tu. 8) Brdo me pričakuje, tokrat okoli 19.00, štart ponovno na vzhodni strani. :D (Kot kaže, sem prišel v "resonanco" :wink: )

< COPY - PASTE prejšnjega tedna >
Zaradi napovedane vročine se bom najbrž znova umaknil v gozdno senco ter poslušal šumenje Kokre. 8) (Ob enem bregu tja, ob drugem pa nazaj Press.) :juhuhu:

Bom pa po koncu teka pripeljal k spomeniku pogledat, koliko bo tam kandidatov za "nadaljevanje teka z drugimi sredstvi". :wink:
</ COPY - PASTE prejšnjega tedna >
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Vlajko napisal/-a:Zaradi napovedane vročine se bom najbrž znova umaknil v gozdno senco ter poslušal šumenje Kokre.

evo, prav s tem razlogom sem jaz včeraj raje zviznila na Jošta - lepo po senčki, pa še pihalo je, tako da je bilo prav fino :D

da malo posmetim temo: dajte mi povedat koliko približno rabite do Jošta? pa ne tisti "gorski tekači" - s takimi se jaz ne grem kosat :wink: . štartala sem, mislim da z drugega oz. tretjega "parkinga" ob cesti - skozi gozd: 26 min. se mi je zdelo, da sem kar hitra :?: , pa vendar nimam prave orientacije (zelo poredko grem tja gor :oops: ).
 marjan
metkamarjetka napisal/-a:... koliko približno rabite do Jošta...

15 min :-- (gorski tekač press)

tvojih 26 minut je sicer super :D

lp
Marjan
  • 1
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA