Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Tkolele ...
Mi smo kr zmenjeni.
Jazimaci-avto:

- maca
- mojculja
- IRA
- Dalibor

Smo na Bledu malo klepetali pa so mi "zakurili" deca :mrgreen:
In Špela je prijazno ponudila, da lahko tudi ona vozi, samo, da sama nebi šla ... tako, da smo se potem mi kar prijazno zorganizirali in računali na to, da Špelo in Cormi lahko v vsakem primeru dobimo do Osojskega???

Bosta šli skupaj? Al ste se že kej z lavferjem menili? Al ma še kdo drug kaj placa?
Skratka povejte, da se zorganiziramo.
Sej avtomobilov je dovolj, samo brez zveze je, da se furajo na pol prazni (ali na pol polni?) po cestah :wink:

Tolko update-a od mene.
Lp
Sem prebral nova navodila:

Tek letos poteka v nasprotni smeri kot je potekal lani.
Zbor tekačev je v Bodensdorfu. Iz avtoceste desno in potem po levi strani jezera.
Od tam gre na start polmaraton ladja do Ossiacha, Start bo tam, kjer je bil lani cilj.
18.15 Uhr 1. Transfer mit dem Schiff
von Bodensdorf nach Ossiach
18.30 Uhr 2. Transfer mit dem Schiff
von Bodensdorf nach Ossiach

Start prestavljen iz 19.00 na 19,15
Ekipni tek je v Annenheimu. Tekmovalci in tekmovalke gredo na vlak iz Bodensdorfa do Annheima. Startna številka velja kot vozovnica.
Abfahrt: 19:22 Uhr Bahnhof Ossiach-Bodensdorf
Ankunft: 19:31 Uhr Annenheim
Poskrbeli so tudi za ogrevanje, saj je od postaje do starta (Campingbad Annenheim) 400 m (uporabite čredni nagon :mrgreen: )
Tudi tu so premaknili start na 20.00.

Se vidimo :laola
Laufer,hvala za te info.
Sm blond in bi šla verjetno kr po lanskem črednem nagonu :oops: .
A mi hočeš dopovedat :argue: , da bomo večino proge tekli GOR? Pa je blo lani tok fletno, sam en klanc na začetku (itak,da zame :-- ), pol pa lepoooo dooool, za cukrček pa tik pred ciljem malo klančka goooor.
A zdej pa ne več, a tko, in zakaj :?: vas prou lepo prosim, pa kir hudič :twisted: se je spomnu na to varianto. Pa glih lepo smo se navadli :--( . A zdej nej pa štrikamo drgač.
Pa ta pravih štafet tudi ni več,in kako naj :TF) ubrani lanske lovorike :?:
jej jej jej
Štartne številke se dvignejo na CILJU !!!

Ausgabe/Startnummern:

Donnerstag, 16. Juli 2009 von 17:00 bis 19:00 Uhr in der
Tourismusinformation Bodensdorf

Freitag, 17. Juli 2009 von 09:00 bis 12:00 Uhr in der
Tourismusinformation Bodensdorf

ab 14:00 Uhr bis 18:00 Uhr
im Zielbereich im Park am See in Bodensdorf.
Ja, kdo bo napisal, da je za vse to kriva recesija :--( . Vse gre v napačno smer.
PS: Še dobro, da nam ni treba plavat na start :-- .

Je še nekaj manjših sprememb, tuši po teku, kot da lani ni bilo luštno nočno kopanje v "neoprenčkih" po teku v jezeru.
Start je v Campingplatz Blasge (tam se lahko preoblečemo)

Na skici ciljnjega prostora sem opazil, da je tudi masaža in Antenne Kärnten Disco.

Slika

Torej mlade dame, ne se preveč izčrpati na progi, brezglavo teči za avstrijskimi zajčki, da bomo lahko na Original Oberkrainer Music še kakšno domačo polko ter Wiener Walzer odplesal :rol: .
lonely napisal/-a:
RoKo napisal/-a:Zdej mi pa ni nič več jasn.

Na cilju dvigneš številko in greš na ladjo ki te popelje na štart.

Ja, sam mal se je treba skoncentrirat, pa je. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA