Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uh ...

Jest upam, da mi je uspelo plačilo na Romerlauf ...
Če ne sem pa €€€ zabrisala skozi okno :mrgreen:

Nisem še nikoli plačevala preko tega SEPA ... tako, da upam, da se jutri, pojutrišnjem na strani vidi, da je šlo skozi :lol:
IRA napisal/-a:Uh ...

Jest upam, da mi je uspelo plačilo na Romerlauf ...
Če ne sem pa €€€ zabrisala skozi okno :mrgreen:

Nisem še nikoli plačevala preko tega SEPA ... tako, da upam, da se jutri, pojutrišnjem na strani vidi, da je šlo skozi :lol:

Vaša imena so gor,za plačilo ne komplicirajo...lani sem plačal na štartu.

http://www.roemerlauf.at/ --->Aktuelle Nennliste--->Halbmarathon Damen
Po nočni 10-ki, me mika tudi tale tek. Pa ker nisem ravno vešč nemškega jezika :oops: ,ne razberem če je slučajno kakšen časovni limit za prijavo na dan teka.Sam bi najbrž prišel samo kakšni dve uri pred štartom ,pa se bojim da nebi bil prepozen.
Bi bil zeloooo vesel kakšne informacije udeležencev tega teka v prejšnih letih :wink:
Tega teka na Štajerskem sem se lani udeležil kot edini iz SLO.
Časovni limiti za dvig številk res obstajajo...moram še vprašati organizatorja-kdaj je zadnja ura.
Lani sem prišel prezgodaj ker sem se držal urnika iz razpisa (14:00) in potem nisem vedel kam se dati...videl pa sem da so še dolgo dajali številke...še dobro da je v bližini "vse živo"...nakupovalni centri ,McDonalds,Adidas outlet...in pdb.
Eni bodo tam prej in lahko pravočasno dvignejo številke,lučke in pdb. za ostale.
Arabo napisal/-a:Jaz tudi nisem razumel nič, a sem se kot zgleda prijavil. Če lonely pravi, da lahko plačamo tam pa je še boljše.

Nisem pa razumel kaj je tisto s čipom (če nimaš svojega?).

ČIP--če nimaš svoj čip ti organizator avtomatično dodeli (ponudi) čip s tem da moraš plačati 28 eur...Če čipa vrneš ti oni vrnejo 25 eur,za stroške najema pa zadržijo 3 eur...če čipa NE vrneš ti ta ostane in ga lahko uporabljaš na številnih tekih po Avstriji,Sloveniji (LM,Radenci.....) in še kje...koncesijo za čipe v AUT ima Pentek-Timing (ChampionChip).

Investicija v lastni čip se povrne dokaj hitro saj ti ni treba plačevati najemnine 3-5 eur.
MojcaZ napisal/-a:Ne znam se prijavit. :oops: :( Naj mi prosim kdo pomaga. Hvala!

Anmeldung

Unsere Anmeldedatenbank ist noch 3 Tage für Sie online!
Hier geht's zum Formular...

Izpolniš formular in to je to! :D

Kar se tiče čipa ga tudi jaz še nima, sem se odločil, da ga bom kar zadržal :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA