prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Tatjana
Odvisno koliko naročiš. Za ene copate je okoli 10 EUR.

Q.What is the cost of delivery ?
A.Delivery costs are calculated in the shopping cart and are based on delivery method selected and weight.
In most cases for the UK standard delivery for clothing is £2, for shoes is £4. Standard delivery is free for orders over £80. Express 2 day delivery to the UK is £6.00.
Overseas delivery is calculated in the shopping cart.
Uporabniški avatar
 bobr
Če koga zanima extra popust pri wigglu naj se mi javi. Imam kodo za popust za naslednjih 14 dni. Jaz sigurno ne bom nič kupil v naslednjih dveh tednih če pa kdo misli mu lahko odstopim to kodo.

Prvi ki rabi kodo naj mi napiše ZS in mu jo pošljem.

Hi,

I've just had a look back at your account and noticed that you haven't
ordered anything from wiggle for some time.

While you've been away we've added loads of great new products, extensive
new ranges from all the big brands as well as some fantastic new features.
Shopping at wiggle is now even easier and more enjoyable than before!

Make an order over £25 in the next 14 days and we'll give you £5 off it.

Just enter this exclusive e-voucher code on the checkout
page - please give it about 15 minutes for this code to be uploaded onto
our web server.

If you don't want to use this voucher yourself, you can always forward it
to a friend.

Yours, http://www.wiggle.co.uk
Uporabniški avatar
 jozet
robter napisal/-a:Naročil sem preko http://www.activinstinct.com Plačal sem z EC/MC kartico. Naročil dvojne superge, Brooks Racer ST in Saucony Pro Grid Guide, pa znižano Brooksovo majico, in nekaj stvari za pinkponk.
Z opremo sem zadovoljen, edino kar nisem bil zadovoljen je bil čas dostave.
Naročil sem 13.6, nato sem 18.6 dobil mail o odpošiljanju. No šele 29.6 so me po telefonu klicali iz podjetja GLS kdaj mi lahko dostavijo paket.

Upam da imate drugi s časom dostave boljše izkušnje.

Z http://www.activinstinct.com imam slabe izkušnje. Naročil in plačal sem 5.maja dva para copat. Po 3tednih sem dobil prvega po 4-ih pa drugega. Vendar v drugem so bile namesto copat šprintarice in napačna številka. In ko sem šel gledati na njihovo spletno stran, koliko te šprintarice stanejo, jih sploh ni bilo med njihovimi artikli. Poslal sem nazaj, ponovno zaprosil za copate, ki so bili naročeni in so bili še vedno kot ponudba na spletu. Vendar pri njih jih ni bilo mogoče več dobiti. Tako, da se stanje na netu ne ujema z njihovimi zalogami v skladišču, če ga sploh imajo. Po telefonskih razgovorih in pisanju E-mailov sem končno uspel naročiti novejši model, za doplačilo in brez povračila poštnine za napačno poslani model.

Samo v opozorilo, za to spletno stran.

Za prvi par copat je tako trajalo 8tednov, vmes pa sem že mislil, da lahko pozabim na vplačni znesek.

Sicer pa sem preko Startfitnesa in tudi Ebaya naročil veliko pošiljk in je bilo vse OK.

LP Jože
E da nekaj vprašam. Glede na to da nimam mastercard ali podobne kartice (navadno NLB študentski račun) me zanima kako je s plačevanjem preko spleta. Se da če imaš vklopljen Klik? Ker na Wiggle-ju imajo kao opcijo za maestro samo ne vem kako slednje deluje.

Hvala za pomoč!

Lp

Uroš
Uporabniški avatar
 MihaPR
Pošlji mal, ti sporočijo podatke za mednarodno nakazilo, v tem primeru (ker imaš klik) preko SEPA. Ko vidijo nakazilo pošljejo.

lp,Miha
Uporabniški avatar
 AVI
Hoj!

Sprašujem ali ima morda kdo namen v kratkem času kaj kupovati preko spleta, kajti sam imam željo nekaj malega uzeti (cca. 11 funtov), pa se mi zdi malo mimo :roll: , da dam še skoraj toliko za poštnino.... tak, da v kolikor je varianta, bi se komu priključil pri naročilu in seveda poravnal svoj delež poštnine....

LP
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Ima kdo idejo kje bi našel superge za košarko za sineta... Še bolj idealno bi bilo, če bi se lahko nekako ''prišlepal'' naročilu... :cast1:
 kovit
hočem naročit ene najkice pa se mi zdi da so na wiglu ubrali novo taktiko...različne cene za različne države ...a je to bilo že preje?
Uporabniški avatar
 pajo
AVI napisal/-a:Hoj!

Sprašujem ali ima morda kdo namen v kratkem času kaj kupovati preko spleta, kajti sam imam željo nekaj malega uzeti (cca. 11 funtov), pa se mi zdi malo mimo :roll: , da dam še skoraj toliko za poštnino.... tak, da v kolikor je varianta, bi se komu priključil pri naročilu in seveda poravnal svoj delež poštnine....

LP

Enako. Rabim samo neko malenkost.
 sasoe
kovit napisal/-a:hočem naročit ene najkice pa se mi zdi da so na wiglu ubrali novo taktiko...različne cene za različne države ...a je to bilo že preje?

to sem opazil cca 1 mesec nazaj, ko sem nazadnje naročal... morda je fora z davki oz. nečem... :)
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA