prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Sem se malo prebila čez vso napisano solato, da se bo jutri bolj točno vedelo, ko smo i šta smo. Prevsem pa bo šefom strežbe pomagalo, če bodo vedeli, kdaj in koliko naj nas pričakujejo, ne?

Torej: počasnele štartamo ob 6:00 s parkirišča ob Fužinskem gradu. Tempo bomo prilagajali, omenjalo se je 7 min/km.

Cel krog tečemo: Nana, Rosi64, Marjan, Maca56, sempja, Sončka, Loni (pogojno), raines, mojA, Marjan, Nikita in Nataša.

Polovička: Pajo, kengurujko in vidkul.

Bo to držalo? Če še kdo pride, če so podatki napačni ali če koga ne bo, naj prosim sporoči.

Spidigonzalesi pa štartajo ob 5.15 pri ljubljanskih mlekarnah za Bežigradom: Zajc, grb, vencelj in Uroš.

Okrepčevalnice: po spustu z Golovca Classix, v Kosezah Bobr in na Žalah Miha. Zajc, lahko kaj računamo nate glede postrežbe?

Skratka, oglaste se in povejte, če tale seznam drži in zakaj ne.

Se vidimo jutri!
Nazadnje spremenil Nataša, dne 18 Jul 2009, 16:14, skupaj popravljeno 3 krat.
 nana
Jaz pridem, kot je bilo napovedano :) Če crknem, grem pa peš naprej :oops:
Bi me pa veselilo, če bi naši "postreščki" še potrdili udeležbo, da vem, koliko vode naj s seboj tovorim :)
Ojoj, sem napisana za cel krog :shock: Ja, bi se morala odjavit :oops: , pa do včeraj nisem vedela, kaj bi. Sem nekaj cincala polovičko, četrtinko,... celega itak samo v sanjah.

Me je pa včerajšnja osojska polovička kar fino zdelala :roll: , tako, da mene jutri ne bo.

Zbranim želim en lep tek, veliko uživancije, smeha..

:laola
Uporabniški avatar
 grb
Iz Bezigrada startamo ob 5:15, tako da vas tam nekje okoli Golovca ujamemo

G.
Menda da bo krog za nami v 2:45 :P

No torej če boste ob 5:15 štartali izpred mlekarne moram jaz eno uro prej štartat torej 4:15 :? saj bo šlo...me ktera lepo pogleda pa bo aneda :mrgreen:
Nadalje se bom odločil kako bom mogoče jo res mahnem 2 kroga odvisno od počutja.
Če kdo rabi ga lahko poberem na poti! Štartam pa pri 0-li.

Lp

Uroš
Uporabniški avatar
 grb
NIKITA napisal/-a:Kolk hiter pa tečejo "ta hitri"?

V planu je okoli 5 min/km, kar pomeni da bomo za krog rabili okoli 2:45.

Uros ti bos ze lepo ogret mi pa se mrzli in zakrceni, tako da nas bos ze dohitel :)

G.
Želim vam lep in uspešen tek.
Sem se mislil pridružiti, potem pa sem videl uro starta :shock:. Verjetno bom kar odspal svojo dozo, ter vas nato najdem nekje na progi in spremljam do cilja.
Tudi jaz grem počasi v posteljo.
Jutri me prvič v življenju čaka tako dolga razdalja (34 km), do sedaj pretekel največ 23 km.
Vem in čutim, da mi to ne bo problem, predvsem, ker bom v dobri družbi. :D
Laufer napisal/-a:Želim vam lep in uspešen tek.
Sem se mislil pridružiti, potem pa sem videl uro starta :shock:. Verjetno bom kar odspal svojo dozo, ter vas nato najdem nekje na progi in spremljam do cilja.

Prej ko boš vstal, več boš moral preteči. :lol:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA