prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Zdaj pa počasi že kapljamo na forum tudi tisti, ki smo pretekli cel krog PST-ja. :)
Moji vtisi so fenomenalni, :D saj sem dokaj spočit in svež prišel na cilj, pa čeprav je bila to moja najdaljša razdalja v mojem življenju (do danes 23km)BRAVO JAZ :clap: . Cilj je bil 100% izpolnjen: "preteči cel krog v prijetni družbi, brez večjih problemov". Hvala vsem za prijetno družbo, tebi Nataša posebej pohvala za organizacijo, ter vsem ostalim, ki ste poskrbeli na okrepčevalnicah z dobrotami in pijačo. :drink . Tudi vreme nam je bilo zelo dobro naklonjeno s temperaturami.

Pa še nekaj podatkov v številkah:
-štartali ob 6:05:19 izpred Fužinskega gradu
-razdalja 32,220 km
-skupni čas bruto (skupaj s postojankami) 4:25:44
-tempo bruto (čas je tekel, tudi ko smo se ustavili) 8:14 min/km
-število porabljenih kalorij 3042
-višinski metri gor 1147, dol 1138
-povprečni pulz 124
-maximalni pulz 158

Iskrene čestitke vsem :laola
No pa da se potrudim in napišem kratko (upam) poročilo.

Dan se je začel že navsezgodaj, budilko sem imel narihtano ob 3:00, da bi še naredil vse formalne stvari in se najedel ter pripravil ter po planu štartal ob 4:15, da bi ujel tahitre, ki so štartali pri mlekarni. Vstal sem sicer že pol ure prej, vse lepo pripravim nato pa so se začele "težave", zunaj še vedno temno kot v rogu jaz pa nisem našel čelne svetilke (je cimer šel kampirat), ok si rečem nič bom malce kasneje štartal, kar javim tudi Venclju da naj me ne čakajo in štartajo brez mene. Vse potrebne stvari si zložim v mojo kamelco vzamem Garmina in glej ga zlomka pritisnem tipo pa se ekran ugasne :evil: ddd lahko bi preveril že prejšnji večer, stanje baterij namreč, hitro pograbim polnilec in ga priključim v upanju da se vsaj malo napolni. Vsedem se na stol in žalostno gledam kako je temo zamenjala gosta megla. No skratka štartam ob 5:15, tako da sem bil na PST ob 5:30. Ker sem človek beseda in fantov nisem hotel izneverit jo mahnem v kontra smeri, da se srečamo in nato obrnem ter tečem z njimi v pravo smer. Ob prihodu na Rudnik mi zazvoni telefon, na drugi strani Vencelj ki me povpraša kje sem, javim mu da jim tečem nasproti in takrat je blo čutiti nekoliko presenečenja v njegovem glasu kar je tudi meni vlilo dobro voljo. Kmalu nato prvič zagrizem v neusmiljen Golovec in po dobrih 2 kilometrih srečam fante, lepo zadihane, ter jih glasno pozdravim Zajc se takoj pošali če sem prišel s kolesom ker sem videt tako spočit in imam na rokah rokavice :lol: .
No tako tečemo skupaj do prve okrepčevalnice, ki nam jo je pripravil Matjaž, že od daleč mu zakličemo da vohamo čevape, izmenjamo par besed in jo mahnemo naprej saj je jutro hladno in ni bilo prijetno stat na mestu. Tečemo in tečemo in že smo na drugi postojanki ob Koseškem bajerju, ki nam jo je pripravil bobr. Tudi tam izmenjamo par besed, napolnimo rezervoarje, se nastavimo fotoaparatu in jo mahnemo naprej, saj so fantje že neučakani kajti ostal jim je le še majhen del poti. Tudi slednji je kaj kmalu za nami in že smo pri mlekarnah kjer za postrežbo poskrbi kar Zajc sam in tudi tu brez fotografiranja ne gre... Mlekarne so pomenile cilj za Grb-a, Vencelj-a ter Zajc-a medtem ko je imel jZ še delček poti do Žal. Po sproščenem pogovoru, izmenjanih izkušnjah so bile tudi Žale kmalu na obzorju, tu se posloviva seževa v roko in že jo šibam naprej, še prej pa mu na ves glas zakličem čestitam, saj je bila to njegova najdaljša razdalja, ki jo je pretekel. Car si! :clap: le tako pridno vztrajaj naprej in boš videl, da maraton ni buuu. :wink:
Ostanem sam, nekoliko "žalosten", ker sem izgubil odlično družbo, pa še želodec me je fajn začel matretirat (vem zakaj). Tako tečem naprej in jo kmalu še drugič zagrizem v Golovec. :shock: Sprva sem planiral da ga bom prehodil ampak enostavno to ni zame :mrgreen: in kar tečem naprej, no priznam tisti trije klanci z 45+ stopinjskim naklonom so bili hitra hoja ostalo pa sem še izkoristil zadnje hlape in jo žgal sam sem že postajal lačen :lol: . No pa je tudi Golovec bil za mano in kaj kmalu sem prispel na cilj domov, podatkov ne vem točno se je Garmin po prehodu z Golovca vseeno vdal ampak bom sestavil še tisti del poti ker ga že mam poskeniranega in bom jutri navedel točne podatke, pretekel pa sem okrog 45 km v 4:15:00 se mi zdi.

Še posebej bi se zahvalil Matjažu, bobr-u in pa Zajc-u za postrežbo na okrepčevalnicah, ter Vencelj-u, jZ-ju, Grb-u, Zajc-u za družbo, fantje blo je res nepozabno, sem za da bi se tole razvilo v mesečno druženje saj je res fajn tako laufat pa tudi tempo je bil dober! Z ostalimi se žal nisem srečal, upam da drugič ko bo tole mal bolj načrtovano izpeljano :mrgreen:

Ok ni ravno kratko ampak sem moral mal "bedarij" podelit z vami ker je bil res fajn dan in je bilo ogromno lepih vtisov!

:TF)

Lp

Uroš
Nazadnje spremenil Uroš Sobočan, dne 19 Jul 2009, 14:44, skupaj popravljeno 2 krat.
Hoj,

žal se vam danes nisem mogel pridružit tako zgodaj. Zato sem malo kasneje štartal sam in solo obrnil mojih 30 km, na relaciji Nove Jarše, Bežigrad, ŽAK, Tivoli, Rožnik, Mostec, večna pot, Šiška, ŽAK, Jarše.

Še nekaj statistike:
- pretečena razdalja (Garmin): 30,25 km
- čas teka: 2:35 ure
- tempo: 5:07 min/km
- pulz povprečje: 124 ud/min
- pulz max: 155 ud/min
- skuril: 1393 kCal

Je pa bil tale dopoldne kot naročen za dolžino. Sem prav užival.

Lp, Matjaž
ROSI64 napisal/-a:Matjaž, smo te pa imeli v mislih in besedah, ko smo tekli mimo tvojega doma. :D

Hvala, škoda, da se nismo kje srečal. Je blo pa v Tivoliju in Mostecu kar nekaj tekačic in tekačev, sicer pa pravi odklop in možgančke na off :D

Matjaž
Uporabniški avatar
 Loni
Kratko in jedrnato, šlo je, brez enega samega lovljenja sape. Saj ne vem, malo sem prav ponosna nase oziroma imam konkretno grbo :oops: , ker sem prišla okoli. Kaj čmo, tkole mamo, ura je bila fajn, hvala, ker so namigi delovali, drušna še bolj, spoznala še Marjana in Nikito (št. 2 menda), kuharji super, telefončič in biciklistična prva pomoč je bila tudi učinkovita. Z macico sva potem družno odpisali problemčke s koleni in pritekli do cilja, pa Marjan je poskrbel za manjkajočo sol v mojem organizmu in še za dviganje morale, tudi moje, seveda tudi ostali, Rosi je sicer vmes imel že malo prividov in je videl celo ježke, jaz sem npr. videla našo bajto, a ključi so bili še vseeno 8 km stran. Aja, malo sem nit zgubila tam nekje pri soli, na cilju je bila še zelo dobra pehtranova potica, no, napolitanke in čokolado na okrepčevalnicah že poznamo, ma potice pa še nisem dobila servirana. Potem je pa še nana poskrbela, da bomo danes kuhinjo samo od daleč gledali.
Želje so realnost postale, zdaj pa samo še bazenu naproti odplešem, potem grem lahko pa že kar spat.

:laola :laola :laola :laola
PS Hvala še MatjazuV, ki mi je moralo dvignil že nekaj časa nazaj, on tega verjetno še ve ne, ma glavno je, da vem jaz. Tako da so zdaj še one druge sanje precej podobne realnosti ratale.
Splošen vtis:en fajn tek v dobri družbi. Zopet nova poznanstva. :D In hvala za postojanki :D So me pa težave pestile že včeraj zvečer :? (slabo počutje in vročina, ki mi ni dala miru celo noč...) Zjutraj mi je bilo veliko bolje-in trmasti kot smo biki :twisted: -GREMO, pa čeprav počutje ni bilo ravno "olimpijsko". Sam tek je bil čisto super, nekaj km pred pred Bobrovo postojanko me je pa že res fino oblival mrzel pot (in sploh ne bi bilo fino da se ustavim), ko smo se pa enkrat tam ustavili-je bilo pa še najteže pred mano-prit domov. Hvala Lauri in Vidkulu za prevoz, zadnje par m do doma me je že pošteno tresla mrzlica...in še dve uri po tušu in obroku-in-kljub dvem oblečenim puloverjem pod kovtrom in spanju 1 h... nekam sumljivo tole :mrgreen:
Zdaj po teku:
Psihično stanje :arrow: super :P
Fizično stanje :arrow: še ni super, bo pa, če me spet ne "obišče" vročina
Da niso to le začetniške težave... :mrgreen:
V glavnem-še bi kdaj-in še lep čas "le" polovičko...
Lp vsem udeležencem današnjega podviga :clap: :clap: :clap: :clap:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA