prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Še mene se manjka v poročilih :D

Skoraj vse ste že povedali, tako da le dodam, da sem se tudi sam dobro počutil v vaši družbi. Spoznal nekaj novih tekačic in tekačev, okrepčevalnice so bile res na nivoju, tako da vsem hvala, še posebej pa Nani, ki nas je počastila ob bližajočem rojstnem dnevu.

Sva z Rosijem dolgo ugibala, kdaj bodo ženske nehale klepetati (ko pride kriza... :? ) vendar so naju presenetile in je bila pavza zelo kratka. :D

Nekateri so me spraševali, če bom zdržal tak tempo, vendar jim nisem upal priznati, da sem v kamelo naložil kamenje :wink:

Hvala torej vsem za druženje, avgusta bom verjetno zopet z vami. :)

lp
Marjan
marjan napisal/-a:Še mene se manjka v poročilih :D

Skoraj vse ste že povedali, tako da le dodam, da sem se tudi sam dobro počutil v vaši družbi. Spoznal nekaj novih tekačic in tekačev, okrepčevalnice so bile res na nivoju, tako da vsem hvala, še posebej pa Nani, ki nas je počastila ob bližajočem rojstnem dnevu.

Sva z Rosijem dolgo ugibala, kdaj bodo ženske nehale klepetati (ko pride kriza... :? ) vendar so naju presenetile in je bila pavza zelo kratka. :D

Nekateri so me spraševali, če bom zdržal tak tempo, vendar jim nisem upal priznati, da sem v kamelo naložil kamenje :wink:

Hvala torej vsem za druženje, avgusta bom verjetno zopet z vami. :)

Pozdravljen Marjan!

Iskrene čestitke za PST!

Lep tek, dobra družba in to je to!

Lep pozdrav! Zvone
Uroš Sobočan napisal/-a:No torej Da podam analizo v številkah, Garmin mi je crknil malo pred domom zato napišem do takrat kot je meril in nato dodam kar sem izračunal glede na prejšnje meritve in povprečni tempo 5:00

Time: 03:55:52
Distance: 44.85 km
Elevation Gain: 1,499 m
Elevation Loss: 1,502 m
Calories: 3,048 C

Avg Heart Rate: 148 bpm
Max Heart Rate: 169 bpm

http://connect.garmin.com/activity/9157968

Dodati pa moram:
Distance: 4,86 km
Time: 00:24:06 (okvirno če računam na 5:00 povprečno)

Eto to je to, kar fajn se je nabralo nisem računal da bo toliko. so pa grafi elevacije zanimivi :mrgreen: dva "špičaka" :lol:

Pozdravljen Uroš!

Bravo za doseženo! Kot kaže, si "zrel tudi za ultra podvige".

Lep pozdrav! Zvone
Uporabniški avatar
 Loni
marjan napisal/-a:Sva z Rosijem dolgo ugibala, kdaj bodo ženske nehale klepetati (ko pride kriza... :? ) vendar so naju presenetile in je bila pavza zelo kratka. :D

Očitno nisi vedel, da gre to pravzaprav za Radio TF V živo s PSTja :wink:
marjan napisal/-a:Nekateri so me spraševali, če bom zdržal tak tempo, vendar jim nisem upal priznati, da sem v kamelo naložil kamenje :wink:

Še dobro, da tega nisi hotel deliti z mano, ker na koncu bi se jaz vlekla kot kaka kamela oziroma bobr govori o želvah, bi kar ustrezalo. Ti pa itak, ja, no, zdaj vemo še za enega ta hitrega, da se zna počasi vlečt, ne bom uporabila izraza slinjenje, tisti je rezerviran samo za določene osebke, vključno z mano. :wink:

In še rubrika "Mali oglasi": podarim eno malce zmatrano levo koleno, ki je danes je že boljše, lahko spet hodi po štengah navzdol :!:
Evo še mene. Super je blo, danes sicer malo bolj racam, ampak to je predvsem posledica dolge vožnje včeraj. Pri našem fiatu se sprednja šajba na žalost ne da odpret, da bi zmatrane noge ven molela. Ok, lahko bi jih skozi stransko šipo, ampak sotekmovalci na avtocesti Ljubljana - Primorska so bili precej zagreti, bi mimgrede ostala brez noge.

Aja, tek!

Hvala za družbo in klepet in hvala prijaznim fantom na okrepčevalnicah!
Vreme smo odlično vdeli, uro štarta tudi. Od Žal naprej so se sicer začele pojavljati razne psihične in fizične bolečine in takrat je bil čas za vklop zena, da je šlo potem bolj ali manj gladko do cilja. Samo un most pred Fužinami me vedno zaj***, ker si nekako predstavljam, da je parkirišče ob gradu že za njim, pa še ni ... To mi je čist zbilo moralo :lol:

Tini, kje si bil pa ti? Nič te nismo pogrešali :wink:

Kot rečeno - konec avgusta pa 35 km, že šnofam za tapravo traso.

Zajc, hvala za fotke! Bodo dobra motivacija za moj junaški boj s tehtnico :roll:
Uporabniški avatar
 Loni
Voila, za dobro jutro sem šla malo mlečno kislino preganjat, seveda spet na PST, ob 5:10 nikjer nikogar, razen moje prijateljice s psičko. Jutranji tekači so očitno v našem koncu izumrli ali pa so res vsi na dopustu.
Uporabniški avatar
 zajc
Loni napisal/-a:Voila, za dobro jutro sem šla malo mlečno kislino preganjat, seveda spet na PST, ob 5:10 nikjer nikogar, razen moje prijateljice s psičko. Jutranji tekači so očitno v našem koncu izumrli ali pa so res vsi na dopustu.

Jaz sem bil tam ob 5:25 ko sem se že vračal nazaj iz smeri Fužinskega gradu.
Jutranji tekači še niso izumrli :--
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA