prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Jusuf napisal/-a::twisted: Jutri je spet ponedeljek in ob 1900 častim intervale na znanem ovalu. Zamudniki so tudi dobrodošli. ;)
Srečno!
Če bo to napisal oranžni slon si bom upal prikrevsati. Od 19.ure naprej.

Za manj pogoste obiskovalce Goladnih aktivnosti še prevod. Kdor želi, lahko v izbrani družbi odteče nekaj levih krogov na stadionu.

Namen dober.
Načrt pogumen.
O-gre-vanje 4x400, ogrevalne vaje, stopnjevanje na progi med tekom 10x50 ali 5x100 m (malo ekswperimentov) , vmes lahen tek, iztek štiri ali ena elipsa, odvisno od količine in volje do intervalnega modusa.
Bistvo. Izpustili bomo kakršnekoli resne intervale, če ne bo izpolnjen pogoj vroče bolndinke in ali vsaj prisotnost divjega slona.
Pozdrav!

:twisted: Včeraj preprosto nisem uspel priti na intervale. :P Preveč akcije je bilo že v nedeljo od ranih jutranjih ur naprej. :) Ja, k nama je prijokala ena drobna in majhna punca. 8) :D Simi in dete sta vredu, jaz pa počasi prihajam k sebi. :) Hvala vsem za čestitke. :)

Lp, oranzni slon
Hoj!
oranzni_slon napisal/-a: :twisted: Včeraj preprosto nisem uspel priti na intervale. :P Preveč akcije je bilo že v nedeljo od ranih jutranjih ur naprej. :) Ja, k nama je prijokala ena drobna in majhna punca. 8)

8) Seveda zgornje besede ne pomenijo, da v četrtek lahko špricate Golado. :twisted: Nabrežje je sicer vedno bolj razrito, zato se štart premakne dve ulici naprej proti fakulteti za šport. Začetek ob 1900. Seveda nikomur ne branim teka tudi ob 1800 ali recimo ob 1612. :P Srečno!

Lp, Jusuf

p.s.: Slone, naj**al si. :) Sedaj te bosta dve preganjali. :P
oranzni_slon napisal/-a: Hvala vsem za čestitke.Lp, oranzni slon

Mene si nekaj ur prezgodaj omenil. :)

Šele sedaj (Maljic Press) sem se nekoliko bolj "na široko" poglobil v naš forum ter nekako doumel, da je v ozadju vaše "šifrirane govorice" pravzaprav skrita nadvse čudovita novica. :D :wink:
:arrow:
Simi in Boštjan: iskreno vama čestitam ob tem, za vaju (pa tudi za nas), najlepšem dogodku. Veselim se skupaj z vama. :clap: :wink:
Draga Simi, spostovani kompanjero Oranzni,

V najvecje veselje mi je pomahati in zazeleti dobrodoslico mali Yoko A. Ono von Slovon y Simi, cistokrvni clanici TF podmladka! S stricema Jusufom in Ottom ji gotovo ne bo dolgcas, ostali Goladarji pa bomo pomagali po svojih moceh.

Moje vesele in poskakujoce cestitke!!!

Pegaz, ki maha iz oblakov
Saj ne morem verjet, nekaj časa nisem civilizirana "prkloplenapress" pa en kup novic... in to na moji ljubi goladi...

najprej seveda iskrene čestitke simi in oranžnemu.... itak, da bo najlepša, najbolj sončna in najpametnejša... tko, kt so vse naše princeske... lepo jo ujčkajta, cartajta in lubčkejta... še prehitro zrastejo te štruce....

potem pa še čestitke razyju za prvo kilo zapisov...

mogoče pridem kdaj kej naokol... :roll:

d
Jusuf napisal/-a:p.s.: Slone, naj**al si. :) Sedaj te bosta dve preganjali. :P

Lepo,lepo, tudi jaz se pridružujem čestitkam Simi in Slonu in želim veliko "preganjanja" in razvajanja.. :toast:

ps: ampak res zakaj bi bilo nekaterim bolje kot nam.. :D 8)
  • 1
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA