prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 luzr
Blagor lenim, ki ne marajo vozlov...

Vezalk ni mogoče kupiti v podalpski republiki, ker je uvoznik bolj kot ne navidezen.

Te vezalke so približno tako praktične, kot če bi otroka v vrtec vozil z valukom.

Privrženci salomonskih škrpetov se bodo sedaj zgražali; ker se mi zdijo te vezalke sila nepraktične tudi na Salamonovih gorsko tekaških čevljih. Ti niso namenjen za hitre triatlonske menjave, pri gorskih tekih pa je vsaj zame regulacija čevljev na relaciji gor in dol povsem nepomembna.
Žal je uporaba na običajnih supergah še bolj nesmiselna, pri večini modelov pravzaprav nepriporočljiva.
Modeli s kovinskimi obročki ojačanimi luknjami za vezalke bodo preživeli žaganje in ribanje tanke in ostre vrvice in bo prej popustila slednja.
Običajne vezalkovne luknje bo salamenska karbonsko plastificirana vrvica razrezala.
Modeli z zankami kot ima to izvedeno omenjena znamka bodo edini preživeli torturo.
Vseeno ne bo mogoče tako dobro regulirati zategnjenosti ali ohlapnosti copat kot je to mogoče s klasičnimi vezalkami. In če bi že kaj kupoval posebej, bi to bile New Balance valovite vezalke.
Dodatna težava pri Salomonovih samozategovalcih. V klasično obutev jih je težko spraviti, ker na jeziku ni namenskega žepka. Konce vrvic je možno zatakniti pod zategnjeni del "vezalk" oziroma križkraža, kar pa je povsem nesmisleno.

Kdor želi, naj kar poizkusi; to je zgolj moje skromno mnenje.

Gordijski navdušenec.
Uporabniški avatar
 Loni
Ali pa si jih narediš sam doma, o tem smo na forumu že debatirali. Samo kupiš tisto plastiko in je zadeva rešena.
 BOŠTI
Meni na XT Wings sistem quicklace odlično delujeje, lahko samo pohvalim.Toliko kot zategneš drži kot pribito, do Grintovca in nazaj ali pa še več.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA