prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Loni
zajc napisal/-a:
Loni napisal/-a:Voila, za dobro jutro sem šla malo mlečno kislino preganjat, seveda spet na PST, ob 5:10 nikjer nikogar, razen moje prijateljice s psičko. Jutranji tekači so očitno v našem koncu izumrli ali pa so res vsi na dopustu.

Jaz sem bil tam ob 5:25 ko sem se že vračal nazaj iz smeri Fužinskega gradu.
Jutranji tekači še niso izumrli :--

Zajc, tebe ne štejem zraven, ti si klasika in že skoraj zlepljen s tem delom PSTja. Res mi je bilo malo čudno, klasika od onega slepega možaka iz BS in to je bilo to, pa na koncu malce čez šesto en dečko v črnem. Navadno je tam okoli pol šestih že pestro.
Uporabniški avatar
 IRA
Nataša napisal/-a:nedelja, 30. avgust :D

Hojla ...

Jest sem tisti teden na dopustu, tako, da lepo prosim, da me kar "pofočkate" in štejete zraven, ker se zadnje momente pač ne bom mogla nič dogovarjat.

Jaz pridem na cel krog, Dalibor verjetno na kakšnega skrajšanega ...
.... v primeru višje sile pa javim ... ampak načeloma je to to.

Upam samo, da datum ostane enak :clap: :clap: :clap:
Pliz, pliz, pliz! :mrgreen:
Kar se mene tiče, datum drži, bo pa ravno prva obletnica poroke :D Mislim, da tudi Nani ustreza. Ostali boste pa še povedali. Sva se pa z Nano menili, da bi Golovec obšli in nekje doštukali še ene 3 km, da bi jih bilo približno 35.
Uporabniški avatar
 IRA
Nataša napisal/-a:... in se goloroka spopadeš z medvedom tko k Brad Pitt v Legends of the Fall? :D :lol: :wink: To bo šele trening za maraton :P

Baje so intervali del treninga :--
Nataša napisal/-a:... sva se pa z Nano menili, da bi Golovec obšli in nekje doštukali še ene 3 km, da bi jih bilo približno 35...

Imam boljšo idejo. Golovec naj ostane, vendar s to razliko, da se takoj z Golovca spustimo dol, pa še enkrat gor :-- , pa bo dosti km.

Nikoli tega ne boste pozabile :D Bolj trdo boste trenirale, lažje bo na maratonu :wink:

Sicer pa se vam 30 pridružim z Golovcem ali brez :)

Uživajte,
Marjan
Uporabniški avatar
 Loni
marjan napisal/-a:Imam boljšo idejo. Golovec naj ostane, vendar s to razliko, da se takoj z Golovca spustimo dol, pa še enkrat gor :-- , pa bo dosti km.

Nikoli tega ne boste pozabile :D Bolj trdo boste trenirale, lažje bo na maratonu :wink:

Sicer pa se vam 30 pridružim z Golovcem ali brez :)

Uživajte,
Marjan

Koliko kamenja boš pa prinesel s sabo???
Uporabniški avatar
 pajo
Nataša napisal/-a:Kar se mene tiče, datum drži, bo pa ravno prva obletnica poroke :D Mislim, da tudi Nani ustreza. Ostali boste pa še povedali. Sva se pa z Nano menili, da bi Golovec obšli in nekje doštukali še ene 3 km, da bi jih bilo približno 35.

Ne glede na počasnost pri meni - naj trasa ostane taka kot je. Mislim, da bodo ostali enakega mišljenja.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA