Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Vlajko
Odgovor na vprašanje: Nikoli. :wink:
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Kamniški štadon počiva pokrit s tenko snežno odejico, prav tako tekaška steza, na kateri se pa vsake toliko vseeno opazi sledi samotnega tekača, ki je verjetno prav užival v mehki podlagi - ravno prav za nabiranje takaške baze...

daneb napisal/-a:Slika
Vprašanje za gorske
kolikokrat ste
tekli tukaj mimo?

Letos res še ne... :wink:
Uporabniški avatar
 Lepachuzes
zanč sem bil na štadionu...totaln polom res... :? :x
Uporabniški avatar
 daneb
Kmalu bomo lahko rekli, da štadiona sploh več ni :twisted:
Uporabniški avatar
 Speedy
Ta tema je očitno "umrla" tako kot je zgleda crknu štadion oz. njegova atletska steza. Mene tam ni bilo kaki 2 leti ker sem že takrat naletel na preveč lukenj.

Sem pa po neki drugi vezi dobil vprašanje, kaj "športnega" naj bi se naredilo v Kamniku in sem takoj omenil, naj se zrihta atletska steza.

Debate je bilo takoj konec ker za to očitno ni niti volje niti denarja. Kak drobiž za kako prireditev se še najde, projekta obnove štadiona pa se bo potrebno lotiti drugače.
Uporabniški avatar
 tae
Jaz pa moram priznati, da sem letos stalni gost na kamniškem štadionu. Ni sicer začrtanih črt, ampak meni je vseeno čisto o.k. Naredim si jih sam z nogo :D . Vsaj 2 znana rekreativna tekača sem pogosto srečal tu. Lukenj ni, podlaga je za kolena po mojem še boljša, kot tartan, morda malce počasnejša.

Nogometaši imajo tam stalno treninge in tudi lepo skrbijo za svojo zelenico.

Je pa verjetno res, da je še vedno eden redkih slovenskih štadionov brez tartana. Po drugi strani pa ali ima Kamnik Atletski klub ? (Triatlon in KGT Papež je nekaj drugega)
Uporabniški avatar
 tae
Vencelj nisem rekel, da KGT ni klub, to je zelo dober klub gorskih tekačev Papež. V mislih sem imel atletski klub, kjer so jim bistvene tekme na stezi.
Uporabniški avatar
 BO-JAN
No tud jst sem zašu mal na tale štadion, sicer ni oznak črt in tartana, pa vendar za kakšen interval (krajši ali daljši) dovolj dober, da približno veš kako hitro si na poti, običajno obiram kakšne offroade, tam je težko oceniti hitrost.
Seveda je bilo govora tudi o obnovi, verjetno bi si Kamnik zaslužil več športnih objektov ne samo tartansko stezo npr: trim steza, pokrito kopališče-balon (plavalci, vaterpolo, triatlon) itd :wink:

Pa lep pozdrav Bojan
Uporabniški avatar
 raines
Sam sem pred kratkim povsem po slučaju začel teči po Domžalskem stadionu in moram rečt, da mi je kar všeč. Sem Kamničan in večino svojega življenja sem preživel v Mekinjah. To je kar veliko naselje, ki pa ne boste verjeli nima enega samega igrišča za otroke(s koši, goli,...) Prejomenjeni svetnik je moj zelo dober prijatel in bi z veseljem pomagal, vendar lobira za igrišče že od kar je v občinskem svetu premiki so "izredni". Moje mnenje o našem predragem občinskem poglavarju je, da edino kar res obvlada je, peka volov pred volitvami!

lp
Uporabniški avatar
 Speedy
raines napisal/-a:Sam sem pred kratkim povsem po slučaju začel teči po Domžalskem stadionu in moram rečt, da mi je kar všeč.

Hej, potem gotovo veš kdaj je stadion v Domžalah odprt "za rajo". Pač v smislu, da ne motiš atletov na stezi in da te kdo ven ne meče. A kaj veš kako je s tem med tednom in za vikend? A je steza dostopna večji del dneva ali ne? Je med počitnicami kak drug režim?
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA