prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Takole... domačo nalogo sem opravila in tole je rezultat:
Fužinski grad - Hruševska - Litijska - Roška (namenoma nisem šla na Hradeckega, ker se mi zdi Roška za našo skupinico bolj primerna... pa še kilometre rabimo, torej ni za krajšat)- Dolenjska cesta - Peruzzijeva. Namesto po Dolenjki bi od strelišča dalje lahko šli ob železnici, razdalja bi bila enaka. Jaz se za to danes nisem odločila, ker je bila že vsa v soncu (Dolenjka pa lepo v hladovini :D ).
Nabralo se je 7,8 km. Če odštejem varianto čez Golovec (5,3 - vir: TF, tema PST), se nam nabere dodatnih 2,5 km. Potem moramo pa samo še pravo traso najti čez Bežigrad (tam smo nekaj 100 m izgubili), pa smo zmagali :D

Če nam za Bežigradom ne uspe naciljat prave trase, lahko manjkajoče metre opravimo v Fužinah, če se nam bo dalo... Samo se mi zdi, da ko bo Nataša zagledala šampanjec, bo konec veselja... pardon, teka... veselje se bo pa šele začelo :D

Zdaj pa lahko o tem razpravljamo... :wink:
V redu, tisti ovinek lahko naredimo tudi na "mojem domačem" delu PSTja, zavijemo proti stavbi POP TV in potem po naslednji potki nazaj na PST, mislim, da gre za kak meter več kot 1 km.
MihaPR napisal/-a:Sicer bo moj dolgi tek en dan prej, ampak predlagam, da se dodatne km doda nekje prej, ker na koncu, ko bo grad na vidiku je težko podaljševat :)

Tisto za na koncu je bilo malo bolj v hecu... jaz podaljške vedno naredim takoj na začetku. Govorimo pa o cca 0,5 km. Tako, da bi bil potreben še krajši ovinek :D
lep pozdrav iz Idrije in okolice, jaz se vračam v civilizacijo, te dni sem bolj lovila sapo po gričkih, sem se spomnila nate nana, ko si jih klela prejšnji petek - no, štejte me zraven za tale 30.8. - grem probat kolk sploh lahko pretečem preden me pobere :wink:
Uroš, v Belinu ga tudi ni, torej :-- Bomo preživele tudi brez, sicer boš pa itak ti še za nas ene 5x čez tekel, pa bo. Bomo kar med nižinskimi softiči :wink:
[quote="MihaPR"]Sem malo pomeril, celoten PST z obvozom okoli golovca nanese 35.500,00./quote]
Vidim, da si tudi ti opravil domačo nalogo :D
Če naj bi bila cela 33 km + 2,5 smo pa tako že tu... Zdaj bi bilo samo treba preverit, kje smo izgibili tisti km, ki nam je manjkal :wink:
Miha, ti boš torej mobilna okrepčevalnica?
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA