Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Društvo maratoncev Celje bo letos pripravilo 20. maraton od Celja do Logarske doline. Za ostale tekače pa dodal še druge razdalje.

- 75 km Celje-Logarska dolina
- 40 km Mozirje-Logarska dolina
- 25 km Ljubno-Logarska dolina
- 15 km Luče-Logarska dolina
- 35 km Celje-Mozirje
- 60 km Celje-Luče

Start v Celju je ob 6h zjutraj, v Mozirju ob 8:30 , v Ljubnem ob 9.30 in Lučah ob 10.30.

Startnina znaša 3000 SIT (15 EUR), za zamudnike zadnje tri dni pa 4000 SIT (20 EUR).

Vse ostale podrobnosti preberite na http://www.drustvo-maratoncev-celje.si/logarska.html
Nazadnje spremenil dragons, dne 05 Sep 2004, 19:50, skupaj popravljeno 1 krat.
 dragons
Prireditev je dobra priložnost za ugotovitev stanje pripravljenosti( 15km za LJ21km in 25 km ali 40km za LJ 42km), za tiste ki ste namenjeni oktobra v Ljubljani izpolniti prvič svoje cilje.
Pa še medaljo boste dobili. :lol:
.Ja vredno razmisleka. :roll:
Uporabniški avatar
 mihaperme
Pa še proga je zlo lepa, glede okolice mislim. Drugač pa se skoz malo vzpenja. To občutiš šele proti koncu ko si že utrujen. Drugač pa ta tek priporočam tudi drugim. Po tekmi je organizirana celo masaža (tako je bilo saj lani) za letos pa ne vem. Upam pa da bo.
Uporabniški avatar
 sbojan
Glede na to, da sta start in cilj v različnih krajih me zanima, kako so bili lani organizirani prevozi. Če recimo začneš 25 km tek v Ljubnem ob 9:30 in si v Logarski dolini ob 12:30, ter ne moreš čakati do razglasitve, ki je ob 18:00 - ali so tudi v tem vmesnem času zagotovljeni prevozi do izhodišča?
Uporabniški avatar
 mihaperme
sbojan napisal/-a:- ali so tudi v tem vmesnem času zagotovljeni prevozi do izhodišča?

Prevozi so zagotovljeni tudi v vmesnem času. To ti ves čas sporoča tudi uradni napovedovalec, kdaj so odhodi avtobusov nazaj na štart.
 maraton 100
Maraton , Celje- Logarska :oops: :?:

Naslednjo soboto bo maraton Celje - Logarska, pa me zanima koliko nas bo sodelovalo iz TF?
In koliko nas bo nastopilo na 75km, kakšne izkušnje imate z dolgimi teki . kakšno taktiko in tempo priporočate? :twisted: :?:
Srečamo se v Logarski,(kjer bomo izbirali najlepši žulj :lol: :twisted: )
Prijeten tek in dobro počutje vsem, ki se boste podali v Logarsko dolino!
Lp, Stane
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

iz pogovorov vem za tele udeležence: Tini, Dragons, Aleš in jaz. Matjaž se bo dokončno odločil danes po testnem teku.

s Tinijem sva se pogovarjala, da bi se ta teden dobili v živo in se malo dogovorili o taktiki. kaj pravite na torek zvečer (pravijo, da bo takrat dež)? recimo Piramida...
Uporabniški avatar
 tini
ero napisal/-a:hoj,

iz pogovorov vem za tele udeležence: Tini, Dragons, Aleš in jaz. Matjaž se bo dokončno odločil danes po testnem teku.

s Tinijem sva se pogovarjala, da bi se ta teden dobili v živo in se malo dogovorili o taktiki. kaj pravite na torek zvečer (pravijo, da bo takrat dež)? recimo Piramida...

Meni odgovarja (tako ali tako bo ta teden namenjen predvsem pocitku in "carbo loadingu :) ").

LpTini
Nazadnje spremenil tini, dne 29 Avg 2004, 09:53, skupaj popravljeno 1 krat.
 dragons
Stane povej ti men potih a si ti tisti ki vsako leto zmaga v Logarski?

Glede Piramide pa je stvar z moje strani sprejemljiva.Za uro se pa še zmenmo.
 maraton 100
Jaz sem v službi in treniram miselno. Razmišljam o taktiki po 50 km :lol: :lol:
LP Stane
Uporabniški avatar
 lojzeP
Moja malenkost bo le v vlogi statista, in se še odloča med dolžinama - 15 ali 25 km

2x LP

P.S. upam, da ne bom med udeleženci izbora "najlepšega žulja" :D
Uporabniški avatar
 editor
Jaz tud pridem!
Ampak samo 15km. Mogoče se pa vidmo?
Mejte se fajn!

editor
Uporabniški avatar
 sbojan
Jaz se še odločam med 25 km zelo počasnega teka in 40 km-kombinacijo zelo zelo počasnega teka in hoje.
Uporabniški avatar
 miro
Dragons naj ti jaz prišepnem ... ja to je tisti Stane.
Lp
Miro

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA