prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

nana napisal/-a:
Uroš Sobočan napisal/-a::mrgreen: :--

Če že hočeš dlakocepit, primerjaj sliko s tvoja Garmina z uradno traso od Dunajske naprej. Ti deluje enako?
http://www.pohod.si/index.asp?s=4&p=5&l=sl

Če gremo merit PST do metra natančno ne bomo dobili nikoli skupnega jezika. Samo primer: mi smo tekli v nedeljo PST skupaj in je garmin Maci56 prikazal 31,970 km meni pa 32,220. Samo midva z Marjanom sva 2x mal falila progo in jaz sem 1x tekel na malo potrebo. Evo pa je takoj razlika v 250 m. Pa tudi je odvisno ali tečeš po PST po levi ali desni, ali pa iščeš idealno linijo. 1% pa ja ne bomo gledali razlike pri taki razdalji. :D

Komaj čakam, da spet grem v vaši družbi na tek, pa naj bo to 32 km, 33 km, 35 km, ..... :)
ROSI64 napisal/-a:
nana napisal/-a:
Uroš Sobočan napisal/-a::mrgreen: :--

Če že hočeš dlakocepit, primerjaj sliko s tvoja Garmina z uradno traso od Dunajske naprej. Ti deluje enako?
http://www.pohod.si/index.asp?s=4&p=5&l=sl

Če gremo merit PST do metra natančno ne bomo dobili nikoli skupnega jezika. Samo primer: mi smo tekli v nedeljo PST skupaj in je garmin Maci56 prikazal 31,970 km meni pa 32,220. Samo midva z Marjanom sva 2x mal falila progo in jaz sem 1x tekel na malo potrebo. Evo pa je takoj razlika v 250 m. Pa tudi je odvisno ali tečeš po PST po levi ali desni, ali pa iščeš idealno linijo. 1% pa ja ne bomo gledali razlike pri taki razdalji. :D

Komaj čakam, da spet grem v vaši družbi na tek, pa naj bo to 32 km, 33 km, 35 km, ..... :)

Saj zato se mi pa neumno zdi, če me nekdo popravlja, ker sem pač napisala en podatek, ki sem ga našla na Forumu. Mimogrede, meni je Garmin nameril 31,79 km. Očitno sem imela najbolj idealno linijo :D Ali pa se je čez Golovem malo zgubil :wink:
Natančno izmerjen PST je 32,88 km. Včasih so bile po celotni poti kilometrske oznake :arrow: Začetek PST je na Viču, smer pa urni kazalec. :!: Če mi ne verjamete, potem nekoliko natančneje prelistajte temo Teki po PST. :idea: :wink:

Vi namerite manj zato, ker se največkrat poti ne držite dosledno, temveč tek od Polja do Fužinskega gradu zaključite kar po bližnjici. :wink:

PS:
Pa sem še jaz nekaj dodal k "prerekanju okoli oslove sence". :lol:
Hojla!
Pa mi je le uspelo.
Danes zjutraj sva se z Raziskovalcem zbudila ob 7.00 in ob 8.00 (ležerno) sva bila na Dolgem mostu. Štartala sva okoli 8.15, naredila prvi stop za Bežigradom, drugi pa na Fužinah... Stanje odlično.
Ajajajaj, Golovc me je pa zj*** in zadnjih 8 km tudi (ki jih pač nimama v nogah).
Tko da sva bruto tekla malo pod 4 ure...
Za olajševalne okoliščine štejem ugodno vreme.
Koleno se ni oglašalo, samo še vedno ostane 10 km do maratona. :shock: Upanje na jesen ostaja, a bo treba še tale PST "trenirat".
Sem bila pa skoraj celo pot tiho in skrajno nedružabna... Tko pač je ko se človk matra. :D
Uživajte! Sončka
Jaz bom pa jutri ponovil dolžino PST-ja, pa ne na PST-ju, ampak bom tekel iz Ljubljane v Škofjo Loko. Bo pa tudi razdalja malo daljša, če mi uspe, malo več kot 38 km. Probal bom celo pot tečt, brez ustavljanja.
Ja meni zadnjič po PST-ju je šlo zelo dobro in brez problemov,danes so me po 32km (do danes najdaljša razdalja) začeli grabit krči v mečah.

Se pozna, da je bilo zadnjič več okrepčevalnic, pa še Marjan nam je priskrbel dodatke med potjo. Danes pa sem bil prepuščen samemu sebi.

Sončka, saj je nekaj ur po teku že dobro in ostanejo le lepi spomini na tek, muke se pa pozabijo.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA