Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 luzr
Tae je izrazil željo po novi temi... ;>
Ker se v klepetalnici izgubijo tehtne razprave, prenašam del klepeta sem.

Komenitrajte na pameten način, opišite taktike, vaše priprave...
In poglejte vabilo na Domžalski stadion. viewtopic.php?f=54&t=12061
------------------------------------------------------------------------------------------------
29. 7. 2009, 10:22 | tae
Evo, bom še koga skušal zbezati iz svojega brloga. Bobr, a ti prideš letos na TF10-ko?

29. 7. 2009, 10:08 | natasa
ali pa pridno trenirajo :-)

29. 7. 2009, 9:55 | tae
Tolažim se s tem, da je ljudstvo na dopustih

29. 7. 2009, 9:45 | natasa
in vse tiho je bilo :-)

29. 7. 2009, 9:03 | tae
Ste za to, da tu na klepetalnici začnemo debato o letošnji TF10-ki ? Če se bo tema prijela, pa jo prestavimo tudi na bolj vidno mesto. Bojan Ambrožič, vidim da si logiran. Zanima me ali se boš tudi letos pomeril na ravninski tekmi, na kateri si lani razturil na celi črti, kljub temu, da si gorski tekač ?
Uporabniški avatar
 tae
Luzr, vidim da si kar sam potegnil ven temo iz klepetalnice. To sem sicer mislil storiti sam v primeru, da bi tam tema ratala bolj zanimiva, kar se še ni zgodilo. No, vseeno lahko tu nadaljujemo, saj marsikdo klepetalnice ne spremlja.

Tu lahko tudi tebe vprašam, če se bosta morda že tu s Špelo poskusno "udarila"?

Naj bo ta tema namenjena bolj splošni debati o 2. TF 10-ki. Bolj "resne" zadeve bodo drugje. :D
 spela*
tae napisal/-a:Tu lahko tudi tebe vprašam, če se bosta morda že tu s Špelo poskusno "udarila"?

Ljudstvo je očitno željno krvi. :rol:
Uporabniški avatar
 tae
Saj veš kako so včasih rekli:
"KRUHA IN IGER NAM DAJTE"
 luzr
Ave Tae, tisti, ki so pripravljeni umreti v areni so se že tukaj nekaj oglašali...
viewtopic.php?f=54&t=12061&start=15

luzr napisal/-a:
spela* napisal/-a:Poleg fotografske bitke pa se "ob robu" uradnega dogodka morda obeta še en zanimiv neuraden izziv ...
A bejž no? Boš bosa tekla?
Uporabniški avatar
 tae
Glede na to, da se tudi ti oglasaš o tem, predvidevam da si pripravljen umreti v areni. Ali pa oditi, kot preživeli in slava mu.
 luzr
Saj si ti začel z latinskimi prevodi...

Ker letos zabušantsko in niti ne uživaško treniram, bom skušal spraviti rezultat pod 50 minut. Ai ga, realno vsaj obdržati.
Lani sem si privoščil med tekom pogovore s sotekači(cami), zabavljanje z jezikavimi glOdalci in tek po drugi, prehitevanje po tretji progi in podobne neumnosti.
Letos morda to ne bo mogoče.
Uporabniški avatar
 tae
Berni, tudi ta bo (afterparty :D ). A prideš ?
 spela*
Uf, kaj me čaka ... :roll:
"al' komaj vrata so odprta, vname
se strašni boj, ne boj, mesarsko klanje" :lol:
(če se iz rimskih časov prestavimo v malce kasnejše obdobje ...)

bernarda napisal/-a:Ja, kaj pa vino? :wink:

Za vino so Štajerci zadolženi. :D
A nisi ti napol Štajerka? :mrgreen:
Uporabniški avatar
 bernarda
tae napisal/-a:Berni, tudi ta bo (afterparty :D ). A prideš ?

Morje odpade, ostane samo TF10.Imam v planu,pridem!
spela* napisal/-a:Uf, kaj me čaka ... :roll:
"al' komaj vrata so odprta, vname
se strašni boj, ne boj, mesarsko klanje" :lol:
(če se iz rimskih časov prestavimo v malce kasnejše obdobje ...)

bernarda napisal/-a:Ja, kaj pa vino? :wink:

Za vino so Štajerci zadolženi. :D
A nisi ti napol Štajerka? :mrgreen:

Nekaj litrčkov vina, pa bi se dalo nabaviti, itak sem poleg vinske kleti doma :drink

Štajerka :roll: (niti malo ne) :?:
Uporabniški avatar
 tae
Škoda Lenči, verjamem da boš vsaj v mislih z nami :D . Uživaj na dopustu.
Uporabniški avatar
 bernarda
Dobro, namen je, da pridem.Samo kako? Mi gdo razloži, kje je v Domžalah stadion.Poznam samo cesto, po kateri se pripelješ in Štajerske in Brniške smeri, ko se zavije iz AC v Domžalah.Potrebovala bi obrazlago iz obeh smeri....odvisno od kod bom prišla.Hvala :wink:
Če pripelješ iz Ljubljanske smeri greš takoj iz avtocesti čez nadvoz - desno in na prvem semaforju zaviješ levo. Na naslednjem semaforju naravnost čez most in na desni strani boš že videla stadion. Na semaforju predlagam desno, kjer parkiraš pred Merkatorjem. Levo pa je gostilna Repovž (manj parkirišč).
Če pripelješ iz štajerske smeri pa takoj po izhodu na semaforju naravnost in že si na cesti pred mostom. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA