prodajate športno opremo? povejte tu in mogoče boste našli kupca ...
 Jru
Ne sodi čisto na tekaški forum, zato administratorji, prosto izbrišite, če koga moti...

Prodam dve karti za Zagrebški koncert U2, obsegajoč avtobusni prevoz iz Novega mesta.
Za koncert 10.8.2009.

Razlog prodaje je, da grem 9.8. v lastni režiji.

Cena: kupil sem jih za 240 eur, prodam pa jih odvisno od povpraševanja, v glavi imam cifro 200 eur za obe, saj mi kot košček papirja ne pomenijo toliko.

Bil sem leta 2005 v Berlinu in je totalno nepozabno doživetje, ki ga komaj čakam!

Lp,

Jru
Uporabniški avatar
 Radolca
s takimi stvarmi lahko smetiš kje drugje, ne pa da se za to prijavljaš tule :!:
 Nataša
Radolca, Jru ima 107 prispevkov, tako da se verjetno ni samo zaradi tega prijavil na TF. Poleg tega pa se mi zdi to v redu oglas, saj nismo samo tekači, nas še kaj drugega tudi zanima, ne? :wink:
Uporabniški avatar
 Radolca
prav imaš, se opravičujem, včeraj sem bil malo siten in me je vse kar sem prebral razezilo :oops:
Uporabniški avatar
 pajo
Tudi sam grem na U2. Mogoče še 8.v Bohinj na tek hitro domov pa na vlak za MB - Olimpija z Mariborom (nogomet) igra povratek ka pa ti vem kdaj ob 11h dopoldne pa v Zagreb, V ponedeljek samo še počivam ali pa eno na izi čez Rožnik. :D
 Nataša
Radolca napisal/-a:prav imaš, se opravičujem, včeraj sem bil malo siten in me je vse kar sem prebral razezilo :oops:

a potem imate tudi moški take dneve? :lol: no, me veseli :wink:
Uporabniški avatar
 kustus
Nataša napisal/-a:
a potem imate tudi moški take dneve? :lol: no, me veseli :wink:

LP

Ma seveda mamo tudi mi včasih slabe dneve.
:P :lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P
 Jru
...

oglasa ne bi dal na forum, če mi ne bi že pošteno tekla voda v grlo. Bom pa poskušal danes karte "vrniti" kjer sem jih kupil. V nasprotnem primeru, bo šel kdo od kolegov za pol cene.

Radolca tebi pa, če boš zamižal na eno oko (in če karte prodam preko tega foruma) ;-) z veseljem častim pivo na enemu izmed naslednjih tekov; Nataši pač brez zgornjih dveh pogojev.

Je pa 3 urno norenje v publiki res zelo podobno teku; Potem, ko tisti brez kondicije omagajo že po treh komadih, znamo tekači prenoreti vsaj pol maraton šteto v poskokih, guncanjih in podobnih kvazimajkldžeksonovihmuvih. :lol:

LP,

Jru
Uporabniški avatar
 Radolca
Jru napisal/-a:...

Radolca tebi pa, če boš zamižal na eno oko (in če karte prodam preko tega foruma) ;-) z veseljem častim pivo na enemu izmed naslednjih tekov; N

Jru

tako "lepih besed" pa že dolgo nisem bral :oops:
Uporabniški avatar
 Classix
pajo napisal/-a:Člani TF solidno zastopani in videni tudi na koncertu

A to pa ne boš napisal, da so vlak z navijači iz Teznega zaradi tebe vrnili domov. Če še ne veste...ko so vlak ustavili, je Pajo takole na uč odmeril, da je peron dolg 400 metrov in začel z intervalnim treningom. Policaji so si mislili ajde baklje, pa tu in tam kakšna petarda...ampak letali nam pa ne bodo gor in dol...in so vlak obrnili nazaj proti kaptolu :hello:

Skuzi za offtopic.

LP
Matjaž
 MARDUK
preteči maraton - nepozabno doživetje

videti U2 v Zagrebu - nepercenljivo doživetje

bilo je fantastično

Maksimirski park nudi idealne pogoje za tek
Uporabniški avatar
 Asparagus
MARDUK napisal/-a:preteči maraton - nepozabno doživetje

videti U2 v Zagrebu - nepercenljivo doživetje

bilo je fantastično

Maksimirski park nudi idealne pogoje za tek

Za maraton ne vem, tudi moje ambicije ne sežejo tako daleč, z ostalim se pa strinjam :D .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA