Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

če bo pa Boštjan frajtorenco vleku, pa niti pod razno ne bomo šli kmalu domov. sej bo verjetno tudi pri drugih fajn, samo jih ne poznam dobr .... bom Jana 102 krat poslušal, da se kej od njega naučim :D
Ojla!

No....sem se odločila, da pridem tudi jaz.

Sem že tekla in je bilo...nepozabno. Na štartu je zagrmelo in usul se je dež, ki nas je pošteno polival celo pot. No, žal na to Zagorci ne morejo vplivat. Je pa bilo vsekakor nepozabno doživetje. Upam, da letos ne bo tako :)

Kljub vsemu.....je bil tek dober in grem tudi letos!

eggy
Midva sva poslala predprijavi, tako da prideva :clap: , kar seveda ni bilo dvoma :-- . Samo upam, da ne bo prevroče, ker mi je moj postavil zeloooooo hud cilj :? in se bo potrebno zeloooo potruditi, da ga dosežem. Bom plesala plese za grdo vreme (ne za dež, da ne bo pomote, potem je še fešta :laola ), samo da ne bo prehudo vroče.
bobr napisal/-a:
lenči napisal/-a:Bobr, klančka pa sedaj res ne bo več, samo boš moral pa pazit, da te na krožnem prometu iz ovinka ne bo zaradi hitrosti odneslo :-- .

Yeah right I wish :lol:
Se vidimo.

Čisto resno :!: , tisti krožni promet res hecno visi in te kar iz ovinka vleče, no tekla še nisem, vozila pa sem se skozi :wink: .
lenči napisal/-a:Midva sva poslala predprijavi, tako da prideva :clap: , kar seveda ni bilo dvoma :-- . Samo upam, da ne bo prevroče, ker mi je moj postavil zeloooooo hud cilj :? in se bo potrebno zeloooo potruditi, da ga dosežem.

o moj bog :shock:
lenči napisal/-a:
bobr napisal/-a:
lenči napisal/-a:Bobr, klančka pa sedaj res ne bo več, samo boš moral pa pazit, da te na krožnem prometu iz ovinka ne bo zaradi hitrosti odneslo :-- .

Yeah right I wish :lol:
Se vidimo.

Čisto resno :!: , tisti krožni promet res hecno visi in te kar iz ovinka vleče, no tekla še nisem, vozila pa sem se skozi :wink: .

kaj pa če ga tečeš levo namesto desno ;)
ne more hecno viset, a veš kolk časa so ga delal :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA