Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
Smo bili štirje na štartu, potem pa nas je dohitel še peti :clap: . Prvi del čez klance do ravnice kar lepo skupaj, potem pa sem zaostala :oops: . Kljub temu odličen čas in super trening za sobotno tekmo. Vročina pa je vseeno ubijalska :evil: , ampak sem preživela test, ni vraga, bo šlo tudi v soboto :-- .
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Sem bila solidarna in sem šla tečt (z vami v mislih). Štartala sem ob 9h iz Pirana in tekla do šečoveljskih solin in nazaj do Portoroža. Potem pa na bus do Pirana. :) Super turca. Če nebi bila zmenjenja da bom do 12.30 doma bi tekla še nazaj. Pa drugič :)
Pa še kopanje med "gromozanskimi" valovi je pasalo (za sprostitev mišic)na koncu :wink:

Vi ste pa tudi pridno tekli. Komi čakam, da se vam pridružim.

Lepo nedeljo vam želim še naprej!

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Jutri je spet nedelja in seveda ob 9.00 skupni tek. :clap: Bom tam, vendar bom tudi že ob 7.30 na parkirišču, kjer jo bom mahnila proti čistilni. Gledam, da so uredili cesto, pa mi še ni uspelo preveriti, kako je sedaj makadam lep :lol: . In če združim vse skupaj, pride ravno polovička, torej čisto po planu malo daljši tek. Če se komu da lepo na izi z mano, vabljen :clap: .
Lepo tekajte in seveda imejte se lepo.
Uporabniški avatar
 lenči
Ob 7.30 se mi ni nihče pridružil, sem pa na poti proti čistilni srečala Nini :clap: . Ob 9.00 pa me je na parkirišču pričakalo precejšnje število ŠRK tekačev :laola . Drugi krog je bil torej veliko lepši v družbi, le sonček je potlej malo pokvaril veselje. Sandi hvala za družbo in držanje tempa, od marca še nisem tekla hitreje polovičke :D .
 Sandi3team
Res je blo super. Celo nekaj sončka smo bli deležni.

Lenči pa sploh ni več polžka ampak je že bolj lisička saj jo že kar šiba in pridno nabira kilometre :)

Se vidimo naslednjo nedeljo!
 bbevc
Lenči tudi jaz sem Celjan, iz kluba maratoncev in pohodnikov Celje.
Res, da sva šla z Matijo , ki je moj sotekač, ob 7 uri in sva tekla iz Ostrožnega, proti savinji in ob savinji do Šempetra in nazaj.Pripravljava se za maraton v Berlinu, ki bo približno čez mesec dni.
Kje tečeš ti.
Moj tel. 041 429 567
lep pozdrav
Uporabniški avatar
 lenči
Sandi3team napisal/-a:Res je blo super. Celo nekaj sončka smo bli deležni.
Lenči pa sploh ni več polžka ampak je že bolj lisička saj jo že kar šiba in pridno nabira kilometre :)

Sandi, kaj šele bo, ko izklopijo "kurjavo" in bom malo potrenirala :-- :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
bbevc napisal/-a:Lenči tudi jaz sem Celjan, iz kluba maratoncev in pohodnikov Celje.
Res, da sva šla z Matijo , ki je moj sotekač, ob 7 uri in sva tekla iz Ostrožnega, proti savinji in ob savinji do Šempetra in nazaj.Pripravljava se za maraton v Berlinu, ki bo približno čez mesec dni.
Kje tečeš ti.
Moj tel. 041 429 567
lep pozdrav

Uau, vidva sta pa že proti koncu s pripravami :clap: , meni ostane še nekaj več časa do LM. Proga do Šempetra je lepa, le za hitre teke zame malo bolj nerodna, ker je potka deloma precej ozka. Jo bom pa preverila spet na teku po Logarski, kjer grem do Mozirja (ali pa še kakšen meter več)kot trening za LM.
Daljše treninge sem spomladi za Treviso delala kar proti čistilni,pa proti Petrovčam in potem nazaj proti čistilni, saj je bilo vreme slabo. Imam pa s tem še na parkirišču postojanko s hrano in pijačo, če je potreba. Sedaj pa jo bom šibala tudi najverjetneje kar po tej trasi, da lahko malo hitreje tečem.
Je pa bil moj tempo na današnji progi 6.30 :oops: tako, da sem na kakšni še daljši razdalji še malo bolj počasna.
Krajše razdalje pa tečem tudi kar doma, proti Rimskih in po Laškem, čeprav polovičko se da nabrati tudi tako.
Uporabniški avatar
 nini32
lenči napisal/-a:Ob 7.30 se mi ni nihče pridružil, sem pa na poti proti čistilni srečala Nini :clap: .

ja, te je blo fajn videt in to kar dvakrat. s kolegico sva včeraj pretekli 14 km (1:19) po razgibanem terenu. nisva šli proti žalcu, kot sva imeli namen. in kot si me videla sem bila :oops: utrujena. danes sem pa čila in v redu. fajn je blo.
v službi je prišlo do spremembe, tako da sem v sredo zjutraj.

se je pa zgodil velik čudež. na morju sem tekla (skromnih 50 km :lol: ) in to ob 6.30 in tako navadila svoj telešček tudi na zgodnjo jutranjo rekreacijo. ker moje telo v jutranjih urah ne funkcionira najbolje, v bistvu ne funkcionira spljoh, je to zame velik woooow :lol: .

lepo tekajte celanarji in celanarke in tudi ostali TFjevci.

lp, nini
Uporabniški avatar
 nini32
boli, boli, joooj kako boli leva noga - prepona. :evil: :evil: :|
po včerajšnji devetki me je spet začelo.

sem spet preteravala? razturala samo sebe? :evil: :roll:

lp, nini
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:boli, boli, joooj kako boli leva noga - prepona. :evil: :evil: :|
po včerajšnji devetki me je spet začelo.

sem spet preteravala? razturala samo sebe? :evil: :roll:

lp, nini

Ojoj, tole pa ni dobro, ampak, kaj tečeš vsak dan? Malo počivaj, potem pa počasi, LM ne bo ušel.
Uporabniški avatar
 nini32
jutro!
ne. ne tečem vsak dan. se pa zgodi, da tečem dva dni zapored (gledam, da je med tekomama vsaj 15 ur razlike) potem počitek. s tekom mi ne znese vsak dan. so še druge aktivnosti .... :lol:
bolečina se je zgodila že pred dopustom. in nisem tekla cel teden. posledično pretečenih samo slabih 100 km (julij). :evil:

sem pa, na na pobudo starega atleta, bila v lekarni in si kupila neko kremo s čilijem. sedaj mažem, mažem, mažem in krema me greje, greje in daje prijeten občutek. :D stari in izkušeni mački že vedo. :D
včeraj zvečer in danes me ne boli tako zelo med hojo pa to. bomo videli kako bo te dni.

v soboto ali nedeljo imam namen teč na celjsko, (sem ugotovila, da so hribi zakon) če bom v redu. če ne, pa bom doma lenarila in se pustila cartat. tudi to je del treninga, anjede?

lp, nini
Uporabniški avatar
 natasa
Dobro jutro!

Kje je že dopust :? ??
Jaz zelo pridno tečem, skoraj preveč :wink:.
Bo pa kmalu boljše in po Logarski bom z veseljem spet prišla na kakšen skupni tek.
Sicer pa vidim, da bo kar nekaj celjanov prišlo teč v Logarsko. Torej se vidimo in v cilju spijemo kakšno :drink .

Do takrat pa uživajte!

:wink:
  • 1
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA