prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Ja meni zadnjič po PST-ju je šlo zelo dobro in brez problemov,danes so me po 32km (do danes najdaljša razdalja) začeli grabit krči v mečah.

Se pozna, da je bilo zadnjič več okrepčevalnic, pa še Marjan :clap: nam je priskrbel dodatke med potjo. Danes pa sem bil prepuščen samemu sebi.

Sončka, saj je nekaj ur po teku že dobro in ostanejo le lepi spomini na tek, :D muke se pa pozabijo.
Aha, a ti si tudi Marjana pogrešal? No, ja, tisti solni zvarek bi mi prišel prav. Drugače sem šla pa danes resnično še pred kurami, še ni bil dan, štartala pri domači oznaki - 13ki in do nule ter seveda nazaj. Hudimana, šlo je kot namazano, samo družba mi je manjkala, nič ni bilo s čvekanjem, je bilo treba na ta račun kar hitreje tečt, da je bilo prej mimo. Je pa fajn občutek, ko je človek okoli osmih že nazaj. Za mano je prvi ta pravi vikend - kombinacija gorskega kolesarjenja in laufanja, vmes še grabljenje na naših domačih gaucih - posledice pa - jih ni, balzam za mojo dušo.
Marsikaj se učimo od izkušenih tekačev Loni. :D
Meni se je čuden zdelo, :shock: ko smo skupaj tekli po PST, zakaj Marjan teče v majčki s kratkimi rokavi. A mu ne bo vroče ? :oops:

Po moji ponedeljkovi avanturi iz Ljubljane do Škofje Loke in nazaj, po pretečenih dobrih 36 km v majčki brez rokavov, mi je jasno zakaj je imel Marjan majčko s kratkimi rokavi. :? Naramnice od Camelbacka so me namreč do krvi odrgnil pod vratom. :--( No danes sem pa tudi jaz imel majčko z rokavi. :) Na žalost se vedno učim na lastni koži.

Tudi enervit tablete sem imel danes s sabo in je šlo brez krčev, v ponedeljek pa ne.

Moram še kdaj z Marjanom tečt, da se kaj naučim. :)
Loni napisal/-a:Tisti solni zvarek bi mi prišel prav.

Za 30.08 ga bom tudi imel s seboj (še močnejšega, da bo res zvarek) :D
ROSI64 napisal/-a:Tudi enervit tablete sem imel danes s sabo in je šlo brez krčev, v ponedeljek pa ne.

Te tablete so zame zakon, so me reševale tudi na tolminskem trekingu - vsako uro eno vzamem.

Imejte se,
Marjan
marjan napisal/-a:
Loni napisal/-a:Tisti solni zvarek bi mi prišel prav.

Za 30.08 ga bom tudi imel s seboj (še močnejšega, da bo res zvarek) :DMarjan

Super, ker garantiram, da ga jaz ne bom imela, saj se izboljšujem, ma na vse pa res ne morem misliti.
ROSI64 napisal/-a:Meni se je čuden zdelo, :shock: ko smo skupaj tekli po PST, zakaj Marjan teče v majčki s kratkimi rokavi. A mu ne bo vroče ? :oops:
A nisi opazil, da sva tudi Maca in jaz imeli majčki z rokavi? Sicer ne, da bi bila jaz tako brihtne sorte, so mi na startu povedali in sem se takoj preoblekla. Z eno napako, ključ od bajte je ostal v oni brez rokavov, pa sem morala cel PST pretečt. :)
ROSI64 napisal/-a:Na žalost se vedno učim na lastni koži.

Ja lastne izkušnje so najboljše, a najdražje :D

- sam na dolgi trening nikoli več brez obližev na bradavicah, ki so namazane še z vazelinom
- vedno se namreč namažem na delih, kjer se lahko ogrebem z vazelinom - navadnim, ki ga dobim v lekarni. Me je v prejšnjih letih po dolgem treningu že rit tako pekla.... :?
- stopala pa nikoli ne mažem z ničemer, samo dobre dvojne nogavice in ni žuljev. :D
- tekaške copate imam pa stalno Mizuno Wave Rider - zame so zakon.
- solni zvarek imam pa tudi vedno, od takrat ko mi je enkrat zmanjkalo soli, da sem bil ves zelen v obraz :D

Vidiš ROSI64, zdaj pa že toliko veš, da lahko druge učiš :laola

lp
Marjan
a mam lahko jst eno (ne)umesno vprašanje? :oops:

zanima me koliko km je od Murgel - od konca ulice Pod topoli pa do Koseškega bajerja? rada bi enkrat tekla do tega bajerja pa se bojim da je predaleč :? ponavadi tečem od Ceste v Mestni log, po ulici Pod topoli, na koncu ulice grem po PSTju desno proti viču, tik pred Tržaško zavijem levo v pohod avtoceste, potem po Cesti dveh cesarjev mimo golf igrišča in čez nadvoz avtoceste nazaj po Cesti v mestni log. grem en krog ali dva pa me zanima če kdo ve kolikšna je ta razdalja? al pa če kdo teče na tej relaciji?

no, pa da ne bom čist neumesa ... mogoče, če bova jaz in moje koleno :( pridna, tudi jaz pridem 30.avgusta :)
a nje ni napisal/-a:Ceste v Mestni log, po ulici Pod topoli, na koncu ulice grem po PSTju desno proti viču, tik pred Tržaško zavijem levo v pohod avtoceste, potem po Cesti dveh cesarjev mimo golf igrišča in čez nadvoz avtoceste nazaj po Cesti v mestni log. grem en krog ali dva pa me zanima če kdo ve kolikšna je ta razdalja? al pa če kdo teče na tej relaciji?

Če tečeš po cesti v mestni log skozi nazaj je krog cca 5800.

Do koseškega bajerja je cca8km,

Lepa turca je po cesti med topoli, PST mimo pošte čez Tržaško do koseškega bajerja nazaj po večni poti po kolesarski stezi mimo biotehnične, čez tržaško zraven knjižnice in domov cca 13km
@a je ni
To je moja skorajda vsakodnevna trasa (ko sem v Lj), no jaz tečem iz Murgel proti Rudniku do Jurčkove ceste nato obrnem po isti poti nazaj do Koseškega bajerja in nazaj v Murgle. Skupaj nanese 24.3 km, od oka pa je ta, ki jo imaš ti v mislih kakih 5-7 km manj.
Tule je pot pomerjena z Graminom:

http://connect.garmin.com/activity/10214890

Če pa rabiš kdaj družbo ali vodiča pravim sem skorajda vsak dan tam :P

30. pa se itak vidimo :wink: bom probal zajca naštimat da grema 2 kroga :ignore:

Lp

Uroš
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA