Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

ton
Imaš prav, Tae, že 40 na progi je stampedo, ne tekma.
Se pa načelno ne strinjam z omejevanjem stvari, saj to zelo rado vodi v nek elitizem, predvsem pa v slab občutek izločenih - ampak vsaka nova 40glava množica bi pomenila najmanj za eno uro podaljšano tekmo, tudi vem. Srečno v Domžalah!
Javim se kot prostovoljec. Pridem lahko že zgodaj zjutraj (bo ob 8.oo OK?), a bi z "delom" končal malo prej, ker nameravam na Bled pred 17. uro na mali maraton (odšel bi že oziroma najkasneje ob 15.30). Če se vodstvo strinja, sem vaš.
Odločitev je padla - tudi jaz bom prostovoljka... :D
Ero, Tae, samo napišita, kdaj naj pridemo.
Uporabniški avatar
 tae
Arabo in Nana, hvala.

Vzeto na znanje.

Prostovoljci in tudi vsi ostali boste o vsem pravočasno obveščeni.
Ker je število prijav omejeno, sem se odločil, da se sam ne bom prijavil in s tem pustil prostor tistim, ki jim veliko pomeni tekmovanje na čas in rezultat, ter borba "kdo je koga za več premagal" :FO: Meni bi bilo bolj do druženja.

Imejte se in uživajte v tekmovanju. :)
Uporabniški avatar
 tae
Ajajaj Rosi. Se mi zdi, da tale dogodek spuščaš iz nekega protesta, ker je število prijav omejeno. Verjemi mi, da si vsi želimo, da je tekmovalk in tekmovalcev čim več, tu smo enostavno omejeni s prostorom. Upam, da boš lahko razumel. Dobro veš, da je poleg teka na TF-ju vedno prisotno tudi druženje. Še vedno imaš možnost, da se premisliš in negativne misli spremeniš v pozitivne.
tae napisal/-a:Ajajaj Rosi. Se mi zdi, da tale dogodek spuščaš iz nekega protesta, ker je število prijav omejeno. Verjemi mi, da si vsi želimo, da je tekmovalk in tekmovalcev čim več, tu smo enostavno omejeni s prostorom. Upam, da boš lahko razumel. Dobro veš, da je poleg teka na TF-ju vedno prisotno tudi druženje. Še vedno imaš možnost, da se premisliš in negativne misli spremeniš v pozitivne.

Slabo si me razumel, tako je kot sem napisal, ni mi do tekmovanja in je potem škoda da nekomu odvzamem mesto, ki pa komaj čaka da se pokaže v tekmovanju. Ni pa to noben protest, tako kot pišeš, mogoče če ne bom imel kaj drugega v planu z Marjano na ta dan, pa mogoče prideva mimo vas pogledat in se družit.

Če ti dam pa primerjavo med tabo in mano, da boš lažje razumel kaj sem hotel napisat;
"na tekmovanjih če si ti četrti ali da imaš slab rezultat, je zate poraz in žalost, jaz sem pa na vseh tekmovanjih vedno vesel in zadovoljen, pa čeprav sem mogoče zadnji"
Uporabniški avatar
 tae
Rosi, glede na smeškota z dvignjenima prstoma, sem tvoje besede res razumel drugače. Oprosti. Kaj pa, če nas prideta z Marjano malo posnet. Nič profesionalno, tako ljubiteljsko, čisto sproščeno (kot na primer Zaprice - saj si dobil takrat dvd, ne)
tae napisal/-a:Rosi, glede na smeškota z dvignjenima prstoma, sem tvoje besede res razumel drugače. Oprosti. Kaj pa, če nas prideta z Marjano malo posnet. Nič profesionalno, tako ljubiteljsko, čisto sproščeno (kot na primer Zaprice - saj si dobil takrat dvd, ne)

Dobra ideja, :idea: na to pa nisem niti pomislil. V Zapricah nisem tekel, :( imam le DVD iz Teka v Kropi (je pa bolj slabo izdelano) :( . Imel sem v planu mogoče fotografirat, :) pa sem potem videl, da je uradni fotograf že prijavljen in poleg še veliko konkurence. :oops:
Bom pa o tvoji ideji še razmislil in če bi bil interes tudi pri Erotu in ostalih, pa mogoče res pridem. :) Pa da se potem pogledate na DVD-ju kako vam noge letijo med tekom. :rol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA