Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Sorry, NE GRE.

Probal 5x in vsakič dobim "Potrebno je izpolniti vsa polja!"

Seveda polja "CC koda" jaz izpolnit ne morem, ker je moj CC na posodi in ne vem, če ga bom dobil do tekme nazaj. Pa najbrž nima vsak CC....
Speedy napisal/-a:Sorry, NE GRE.

Seveda polja "CC koda" jaz izpolnit ne morem, ker je moj CC na posodi in ne vem, če ga bom dobil do tekme nazaj. Pa najbrž nima vsak CC....

Naredi črtico / na polju CC, pa bo šlo. :wink:
bernarda napisal/-a:

Wow! :cast1: :cast1: :cast1:

Si ne bi mislil, da sem še vedno funkcionalno nepismen, kjub temu, da po 10 ur na dan preživim za računalnikom :D

Btw, ona "črtica" je poševnica ali slash ali kaj že... Mogoče pa prime vse razen ničesar...
Speedy napisal/-a:
bernarda napisal/-a:

Wow! :cast1: :cast1: :cast1:

Si ne bi mislil, da sem še vedno funkcionalno nepismen, kjub temu, da po 10 ur na dan preživim za računalnikom :D

Btw, ona "črtica" je poševnica ali slash ali kaj že... Mogoče pa prime vse razen ničesar...

Dobro, pa naj bo poševnica, če sem že narobe se izrazila, sem jo pa /....
Je šlo?? :D
luzr napisal/-a:Joj Speedy, kaj pa 00-00000, a bi to funkcioniralo???????????

(Ćipov se ne posoja.... :mrgreen: )

..nabor onega, česar nimaš je neomejen :D

Aja, sem lastnik čipa in z njim lahko delam kar hočem. Posoja dela. Najemnik samo sporoči svoje ime in št. čipa in ni blema. Vsaj do sedaj ne.
Prijavljen s ciljnim časom 49:59. To bi bil moj letošnji PB. Nazadnje sem tekel po polskavskih poljih 53min.
To bo letos tudi moje prvo tekmovanje - plan je bil seveda popolnoma drugačen, toda kaj ko ga s poškodbami kar ne neham biksat... "Glava", bi rekel znan ultramojster :D

V vsakem primeru se že veselim dobre družbe, ki je všteta v TF garancijo :laola

@Speedy: Na mojem Certifikatu o lastništvu CC št. 601 piše: "Čipa NI DOVOLJENO posojati drugim tekmovalcem/kam!" :?: :wink:
Samo:-) napisal/-a:@Speedy: Na mojem Certifikatu o lastništvu CC št. 601 piše: "Čipa NI DOVOLJENO posojati drugim tekmovalcem/kam!" :?: :wink:

Zanimivo, kako se ta papir spreminja skozi čas.... Na mojem certifikatu ni nič o tem. Je pa iz leta 99.

Tudi na uradni strani na hitro nič ne vidim o neprenosljivosti. Edina logična zadeva je, da če se ob prijavi zmotiš v št. CC, te lahko najdejo v lokalni bazi in ti pripišejo pravo cifro. Ni videti, da je ta baza WW... Tako da kake "zlorabe" jaz tu ne vidim razen tega, da pol prodajo kakega manj. Ob tem, da so tudi enkratni čipi in čipi za najem, pa spolh ne vidim v čem bi bil problem posoje.
Uporabniški avatar
 tae
Ero koliko nas je že prijavljenih prvi dan ? :D
Uporabniški avatar
 tae
Ero, zvečer sporoči novo stanje prijavljenih. :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6