prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

ROSI64 napisal/-a:Jaz grem pa na Žak trenirat intervale (prvič), :) pa vidim, da po pisanju sodeč, bobra tam ne bom srečal, :( pa čeprav je ob torkih delal intervale.

Lepo se imejte. :)

Ja sorry za danes sem spremenil plan in grem tadolgo. Kaj pa če se za jutri zmeniva?!? Ajde pridi jutri :wink:
bobr napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:Jaz grem pa na Žak trenirat intervale (prvič), :) pa vidim, da po pisanju sodeč, bobra tam ne bom srečal, :( pa čeprav je ob torkih delal intervale.

Lepo se imejte. :)

Ja sorry za danes sem spremenil plan in grem tadolgo. Kaj pa če se za jutri zmeniva?!? Ajde pridi jutri :wink:

Danes imam po planu, pa tudi vreme je temu primerno. :) Pa saj ni problema, pa kdaj drugič. Je pa res, da sem po tihem upal, da se danes tam srečava. :wink:
bobr napisal/-a:Pol pa se zmeniva za naslednji torek.
Evo predlog 11.8. - ob 18:00 ali 19:00 (odvisno od vremena) - Žak pomožni stadion.

Sedaj bom več ali manj vsak torek na žaku, ker imam ta dan intervale po planu. Tudi ura je v redu, ker do 17h sem še v službi, na žaku sem pa lahko kmalu po 18h. Tudi vesel bom vsake tvoje izkušnje in tvojega nasveta pri treningu.

Pa še eno vprašanje, kje pa je pomožni stadion na žaku. Jaz sem šel zadnjič pogledat kje je žak in sem bil na stadionu, kjer je pred kratkim igrala olimpija in interblok. A je to pravo. Drugače se bova pa že najdla. :)
A veš, plan se tudi lahko kdaj prilagodi :--

Dobro velja, naslednji teden ob 18ih ne glede na vreme! Da ne boš stisnil rep med noge če bo scalo ali če bo +32 stopinj :lol:

Ko prideš na glavni vhod s parkirišča je pomožni stadion tisti levo brez tribun.
bobr napisal/-a:Target pace obeh ravnih krogov

A so Rožnik sploščili? :twisted: Nazadnje, ko sem tam tekla (v soboto), je bil še hrib.
Glede na to, da boste očitno tekli vsak po svoje oziroma v vsaj treh različnih skupinah, bom tudi jaz tekla po svoje.
Če bom pa slučajno tekla k-Rožnik, bom tekla dva kroga. Tako!
AVI napisal/-a:
marjan napisal/-a:Avi poskusiva res ob 17 klasiko, potem pa še 2 ravninski z Bobrom - še vedno lahko prej zaključiva, če bo prehudo :D

lp
Marjan

OK...se strinjam...predlagam pa, da štartava ob 17.10 ali da bober pride na štart ob 17:50...ena ali druga varianta, da se med krogi ne ohlajava... :D :D bobr, može?

analiza...bo za nas predvidoma nekaj minut do osmih...če bo še kje kakšna živa dušica....heheheheh.....glede na vremeske prilike in neprilike...bi bila kresnička prav dobra izbora....pa slišal sem, da tam baje ni komarjev....

zajc, ta varianta bo verjetno zate najbolj primerna, glede dolžine in hitrosti. :D
hoj, zajc!

z marjanom začneva ob 17-ih potem se nama pridruži še bobr ob 17:50..

kam pa prideš: na parkirišče pred vhodom v mostec....drugače je pa na prvi strani natančno napisano

če greš po šišenski na večno je to prvi uvoz na levo, kjer je sicer prepovedano zavijanje v levo, če si šel mimo nogometnega igrišča na desni si šel že predaleč.... :lol: :lol:
Nazadnje spremenil AVI, dne 04 Avg 2009, 13:41, skupaj popravljeno 1 krat.
zajc napisal/-a:Koliko hitro pa mislita teči? Jaz namreč iz tehničnih razlogov ne smem priti v anaerobno območje (karkoli to pomeni pri meni, pomojem ne smem teči pod 5:00).

zajc...po mojem tvoje anaerobno območje sega krepko pod tempo 5min/km...tako da nič bat...dobrodošel... :lol: :lol:
U, danes se zna še gužva narest. Me že zdaj resno skrbi, kdaj bom jaz sploh naokoli, če bom tla vsaj pol toliko čvekat kot imam namen, moram še tisto samoto od nedelje noter prinest. Motivacija Kresnička je pa itak super, teta ana in liza, pridem definitivno, lahko tudi na čaj. Lenči, glavno, da gremo.
  • 1
  • 186
  • 187
  • 188
  • 189
  • 190
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA