Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

dragons
Miro bom bolj potihem povedu ..........hvala :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Po današnjih dveh krogih okrog Brda ( v sodelovanju s Tinijem ) sem se ( skoraj ) definitivno odločil, da grem na 25 km :wink:

2x LP
Uporabniški avatar
 MajdaPR
Razmišljam, da bi šla na 15km.

Ali kdo ve, kje se pusti avto, če startam v Lučah za 15 km-ski tek.
Iz razpisa je razvidno, da vozi avtobus nazaj na start.

Torej parkiram v Lučah, tečem 15km.
Potem me iz Logarske doline avtobus odpelje do starta.
Tam vzamem avto in se odpeljem na ciljni prostor (ali nekam v bližino), ker so rezultati šele ob 18. uri. Tu nekaj ni v redu.

Ali druga varianta: parkiramo vsi na cilju in nas odpeljejo na posamezne starte?
Je bil kdo že na tem teku?

Prosim za kakšne informacije!

LP Majda
 maraton 100
Lep tekaški pozdrav!
Ker sem tu blizu doma in sem tekel v Logarsko že tolikokrat,da me že vsi psi poznajo.
Takole izgleda: V Luče se pripelješ s svojim prevozom, pa pravočasno,da te ne doleti zapora v Ljubnem, ko štartajo na 25km. Avtobus na štartu pobere tvojo pripravljeno garderobo in jo odpelje na cilj, kjer jo dobiš. V cilju pripravi SV šotore s tuši ,čaka pa te tudi malica,če je prijetno vreme je druženje do razglasitve rezultatov. Po razglasitvi pa odpelje avtobus mimo štartnih mest do Celja.
Prijeten tek, vidimo se v Logarski! :lol: :lol:
LP, Stane
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
ero napisal/-a:ne pozabite - na začetku Logarske je mitnica, kjer pobirajo 'uporabnino' za tiste, ki gredo v dolino z avtom. mogoče bodo za udeležence teka naredili izjemo a skoraj ne verjamem v to...

8) Do sedaj je bilo tako, da 'spremljevalno vozilo' tekaca na mitnici ni imelo problemov. Je pa treba imet en karton, ki ga dobi vsak tekmovalec. :-)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 tini
ero napisal/-a:hoj,

se dobimo jutri ob 21h na pripravljalnem sestanku v Piramidi? pa tudi, če zraven še kako pico pojemo in gojzerja spijemo, a ne?

Dogovorjeno (Calzone+Lasko rulz :) ).

LpTini
Uporabniški avatar
 Z*
maraton 100 napisal/-a:Ker sem tu blizu doma in sem tekel v Logarsko že tolikokrat,da me že vsi psi poznajo.

Verjetno drži tudi to, da te poznajo, ker si blizu doma, ampak pozabil si pripisati, da če že slučajno sodeluješ, imaš navado tudi zmagati, a ne, Stane B.?! :wink:
No, vsa čast in čestitke, za 75km je treba kar velikokrat noge prestaviti in za zmago to tudi ustrezno hitro početi! :clap:
 maraton 100
BILO JE NEKOČ :lol: :lol:

Se vidimo v Logarski!
Sem nekoč tekel v Logarsko ,pa sem prosil Savinjčana za malo vode, pa mi je rekel "Pojdi k sosedu on ima bolj mrzlo"! :cry: :cry:
LP Stane!
 dragons
ero napisal/-a:hoj,

se dobimo jutri ob 21h na pripravljalnem sestanku v Piramidi? pa tudi, če zraven še kako pico pojemo in gojzerja spijemo, a ne?

Na žalost moram odpovedat prisotnost.V večernem terminu sem varuška.
Uporabniški avatar
 ero
dragons napisal/-a:
ero napisal/-a:se dobimo jutri ob 21h na pripravljalnem sestanku v Piramidi?

Na žalost moram odpovedat prisotnost.V večernem terminu sem varuška.

škoda. boš na tem mestu obveščen o sklepih sestanka
Uporabniški avatar
 matjaz
veliko lepega teka in srece, predvsem pa tecite z glavo. Logarskih 75 km si zasluzi spostovanje. Sam sem zal premalo pripravljen (v treh mesecih samo 100 km).

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA