Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Ta se mi pa dopade:
Wega napisal/-a:Mogoče pa, ker bomo tekli v krogih in bo napis na hrbtu:

TI LOVIŠ!

Če bi bilo po moje, bi imeli vsi na hrbtu TF rdečo piko,
punce bi imele spredaj
PUSY CAT
fantje pa
WINNER ŠNICL
Meni je všeč Matejin predlog :arrow: morda bi edino spremenil prvo besedo, tako bolj v smislu "piši kao što govoriš", torej: PUŠI. :-- :wink:
Uporabniški avatar
 tae
tae napisal/-a:POMEMBNO OBVESTILO !

1. Predloge za napise zbiramo vključno do četrtka 6.8.2009 do 23:59 ure

Časa imate torej še slabi 2 urci.
Slogan:
"Vse je v glavi,
druga TF 10-ka
je pa v Domžalah"

ali

"Vse je v glavi,
le 25 krogov
na drugi TF 10-ki
je v Domžalah"
Uporabniški avatar
 tae
Sorry Bernarda, sem tik pred odhodom na dopust. Se vidimo čez 14 dni. Odgovor boste videli natisnjen na majčkah, razen če boste Erota s čim podkupili, da vam ga izda predčasno. :D

(Drugače sem pa ta teden spoznal enega prijatelja tvojega moža, ki seveda pozna tudi tebe, več osebno. Zdaj te šele firbec matra, a.)
tae napisal/-a:Sorry Bernarda, sem tik pred odhodom na dopust. Se vidimo čez 14 dni. Odgovor boste videli natisnjen na majčkah, razen če boste Erota s čim podkupili, da vam ga izda predčasno. :D

(Drugače sem pa ta teden spoznal enega prijatelja tvojega moža, ki seveda pozna tudi tebe, več osebno. Zdaj te šele firbec matra, a.)

Hvala za pozdrave! Lepo se imej na dopustu! Naj bo ostalo presenečenje :mrgreen:
Zdaj ko je konec razpisa,lahko podam en lep slogan,ki se glasi:MORDA SI HITREJŠI,A NE PAMETNEJŠI!To je za uteho vsem nam,ki bomo brali slogan na hrbtu hitrejših.
Uporabniški avatar
 ero
Nataša napisal/-a:Tae, a sem lahko majčken tečna? Naj bo slogan slovnično pravilen, plis. Še NLB na svojih plakatih nima vejic ... :cry:

Nataša, napis bo slovnično pravilen. Ko ga izberemo, ti ga pošljem v pregled :)

Manjkajočo NLB vejico sem tudi jaz opazil. Itak pa noben ne ve, kaj pomeni njihov napis. eh, marketing rulz

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA