Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

bobr napisal/-a:Ero jaz sem spremljava zajcu 2,3 in 4 etapo. Verjemi da bo vse dokumentirano in v živo opisano na forumu. Saj razumeš da moram sprobat instant internet od mobitela :). Še iščem kako delujočo web kamero, mogoče uspem usposobit live stream :wink:

super! web kamero na baterije? živa slika? to bi pa bilo nekaj :)

za naju s Pio računam, da bova v nedeljo zjutraj na startu v Postojni, potem pa bova po malem spremljala tekače na nogah, na kolesu in iz avta...
Bobr te ideje sem pa sploh vesel, bova kaj več o tem rekla danes na treningu. Kolk km bi pa tekel? jaz bi šel zadnjih 25-30km.
To željo da bi šel tečt del proge z zajcem, sem imel ves čas v mislih, nisem pa vedel ali je to praktično tudi izvedljivo. Še dobro da je to temo odprl grb.
bobr napisal/-a:Zajc zna biti pošteno utrujen zadnjo etapo in bo bolj počasne sorte :) to je moja skromna ocena.
Rosi in grb jaz grem drugo polovico zadnje etape v lastni režiji. Če sta za gremo skupaj, obljubim bom počasen. In spremstvo bomo tudi imeli.

Ej Bobr a je kaka varianta da priletis do Portoroza prej in me poberes, da ne bi bil odvisen od nasih? Jaz potem seveda vrnem s tem, da te zapeljem nazaj po avto. Od kje pa si mislil startat?

Jaz sem z zajcem ze govoril in bo vesel spremstva. Tudi tempo imam namen prilagoditi njemu in imeti v ruzaku precej piajce, da ga bom zalagal med tekom :drink :drink :drink .

Da pa tecemo po isti progi kot Trans, pa nam verjetno ne more noben preprecit, saj je to javna cesta. V cilj pa seveda ne mislim pritec, ampak kako ulico prej odvijem :D
Me veseli da ste za :).

Ero ne, web kamera bo priklopljena na prenosnik. Imam dve bateriji upam da bo dovolj za vsak dan. Moram še preverit kako bi bilo najlažje vzpostavit stream. Pomojem bo težka ker je dinamičen IP na instant internetu in še upload je vprašljiv na zakotnih delih slovenije.
Najverjetneje bom nalagal sveže slike in kak filmček na youtube. Vi boste pa online prispevali z komentarji in lepimi besedami za naše junake.

Rosi se pogovoriva danes popoldan. Jaz bi tekel +40km in jemljem to kot veliki trening pred Berlinom. Praktično je vse izvedljivo, kdo ti pa brani da tečeš po javni cesti? Noben. Bolj je vprašljivo kak tempo bo zajc držal zadnje kilometre.

Grb to bo težka ker se še odločam kako in kje bom štartal. Plan je da bom spremstvo do prve polovice zadnje etape in potem tečt naprej do cilja. Polovica naj bi bila nekje med Divačo in Kozino. Moram točno zmerit. Dvomim da bo vmes čas za skok do portoroža. In tudi moj tempo bo verjetno boljši od zajčevega kar je razumljivo saj bo on imel preko 300km za sabo.

Drugače pa kakor kaže bo zajc imel v zadnji etapi futra, pijače in spremstva še več kot kak predsednik :).
bobr napisal/-a:Evo odločil sem se. Malo več kot polovica zadnje etape je od Kozine do Pirana. Torej v Kozini štartam. Smo na vezi.

http://maps.google.com/maps?f=d&source= ... =UTF8&z=11

To bo za mene verjetno malo prveč, je pa vse odvisno od tempa, ki ga bo držal zajc. Itak boš poročal iz prvih treh etap, pa bom videl z kakšnim tempom teče in se bom potem odločil. Rad bi bil zajcu v spodbudo med tekom :clap: in ne sam sebi v breme. :oops:
:laola Še zadnjič se jvljam u živo od doma :-- :hello:

zdaj pa gremo dogodivščinam naproti po poti slovenije.

Hvala vsem ki nas bodrite in se morda še kaj srečamo med potjo, saj nekaj vas se tule piše... :laola :TF)

Lepo se mejte tačas mi pa ............TUD. :clap: :laola :clap:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA