- 10 Avg 2009, 10:43
Hvala ze tele odgovore. Stvar je v tem, da mene ne zanima profesionalni trening, ker nimam takih ambicij, zanima me samo pretečena razdalja, pa mogoče še hitrost po posameznem odseku. Mogoče nisem bila dovolj precizna in je kdo dobil občutek, da tečem po visokih hribih, v resnici pa tečem po malem hribu zraven doma, med drevesi, po zaviti potki, vendar niso to neki hribi in kotanje, kjer bi bil signal slab. Zdaj, če sem zaradi tega, ker od napravice pričakujem zelo malo, čudna in če sem čudna, ker me ne zanima analiza treninga in srčni utrip in porabljene kalorije, potem pač sem 
Sem pa še enkrat preverila za to napravo, za katero sem dala link, in ima čip, ki se istočasno povezuje na 4 satelite in naj bi imel zaradi tega veliko natančnost pri izračunavanju dolžine poti. Sicer prodajalec ni siguren, kako je z Garminom, se mu pa zdi, da se Garmin povezuje samo na 3 in naj bi bil zaradi tega manj natančen. To so informacije, ki sem jih uspela dobiti. So mi dfali pa tudi možnost, če ne bom zadovoljna, če bi razdalja preveč odstopala, da ga preprosto vrnem.

Sem pa še enkrat preverila za to napravo, za katero sem dala link, in ima čip, ki se istočasno povezuje na 4 satelite in naj bi imel zaradi tega veliko natančnost pri izračunavanju dolžine poti. Sicer prodajalec ni siguren, kako je z Garminom, se mu pa zdi, da se Garmin povezuje samo na 3 in naj bi bil zaradi tega manj natančen. To so informacije, ki sem jih uspela dobiti. So mi dfali pa tudi možnost, če ne bom zadovoljna, če bi razdalja preveč odstopala, da ga preprosto vrnem.