prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Ja novinci so ponavadi sredi hriba bičani in nabiti na križ :twisted: Seveda se hecam :lol:

Običaj je da novinci prinesejo kake dobrote za pod zob potem za v cilj. Ampak danes ko bomo žrli in pili v kresnici mislim da ne bo potrebe za ta običaj. Bomo drugič zaužili krstne dobrote.
Aja Kukije zna samo cormi upedenat :--
Pa dobro, kako ste ga to zažurali, da sem prva :-- . Slikovno gradivo današnjega množičnega obiska na kRožniku in v Kresnički je na tejle lokaciji:
http://picasaweb.google.com/alenka131/LonelyevKRoznik
Vročine ni manjkalo, vendar na izi je šlo. Hvala IRA za družbo na prvem delu, Pajotu in Mojculji pa na drugem.

Maca, tule pa je slikica zate :D obljubim, da bom pospravila :oops:
Slika
Jest sem se mela krasno ...

Hvala vsem za družbo in lep večer :--
Pa KONČNO !!! sem spoznala Mazija in Lili :clap:

Rosija pa samo na daleč ... šele, ko je odhajal.
Sorry se predstavim drugič :--

Lonely hvala za družbo in na zdravje :P
Hvala vsem ker ste mi popestrili rojstni dan...tudi meni je bilo lepo v vaši družbi... na teku in na analizi.
Ne rabite se toliko zahvaljevati kajti to je minimum kar lahko storim za svoje prijatelje.
Super družba ste Ljubljančani in "Ljubljančani" :wink:

Za malo, pa bi še sam moral prenočiti v Ljubljani. Tam kjer sem parkiral, so mi zaprli "rampo". Kaj pa zdaj ? Grem malo okoli in vidim, da na srečo manjka en drog tam nekje vmes. In kar čez pločnik na cesto (dobro da ni previsok) :D

Čestitke Lonely tudi z moje strani. :laola Imejte se vsi.

lp
Marjan

p.s. Zdaj se pa na progi verjetno ne bi več izgubil :)

p.s.1 Mogoče kdo ve, zakaj me vedno bolijo meča, ko tečem z Avijem :wink:
marjan napisal/-a:p.s.1 Mogoče kdo ve, zakaj me vedno bolijo meča, ko tečem z Avijem :wink:

Vprašaj Avija, kaj copra.

Drgač pa - mislim, da sem v oni fazi, ko me bo že kar samo odneslo čez Rožnik, joj, kok je fajn, ker so mi klanci spet ok, malo oziroma veliko so mi manjkali, ravnina od PSTja je že za nekam poslat. Z Lili je bilo prav fajn skup tečt, še bolj fajn se pogovarjat, očitno imava iste težavice (kolena, železo)
No, ja, jezika mi niso odrezali, ostalim tudi ne, tako da šivalnega pribora nismo rabili, nihče ni strašil z barvo fuksije, očem všečno. Enkrat vmes sem skoraj pozabila Mojculjo s sabo vzet, reva bi imela še dobro turo, če bi morala tečt domov. In to, da mimo analize prišiba še Wega, je bilo pa tudi super. No, Lonelyja kot slavljenca nismo prešimfali, ker je imel na startu zamudo, na cilju se je itak izkazal :clap: :clap: :clap:
Pa še magnetke sem dobila, naš petletnik je zjutraj skoraj v strop pribil od navdušenja. Zdaj pa že čaka na naslednji K-Rožnik, ker bo takrat dobil še ta zadnjega.
  • 1
  • 191
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA