prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

marjan napisal/-a:.... p.s.1 Mogoče kdo ve, zakaj me vedno bolijo meča, ko tečem z Avijem :wink:

Odličen tek, odlična družba in super analiza.....še enkrat čestitke lonely :clap:

Marjan, upam, da je z meči vse OK....ampak, glede na to, kako sva ga žgala po Krožniku, je vse mogoče.... :lol: :lol: :lol: .....tudi boleča meča..... :wink: ...
Na pobudo zbranih ob Lonelyevem rojstno dnevnem praznovanju razpisujem prvi kRožnik ob obali!
Ideja je odteči lahko 10ko ob prijetnem druženju in čudovitem okolju naše obale. Da ne bo cela slovenija hodila na kRožnik bomo tudi mi malo potovali po naši lepi deželi :lol:

Lonely bo poskrbel za traso in organizacijo analize. Če se zadeva razvije bomo gostovanje ponovili. Vem da so časi dopustov a če bomo pozabili na idejo potem nismo nič naredili. Tek bo organiziran ne glede na vremenske pogoje!

Osnovni podatki
Kraj teka: Avtokamp Izola - Koper (ob obali)
Datum: torek 18.8.2009
Začetek teka: 18:30 oziroma po dogovoru
Zbirno mesto v Ljubljani: Tivoli
Prevoz: osebni avtomobili, lastna režija
Štart prevoza z Ljubljane: 17:00
Dolžina teka: cca 10km
Analiza: avtokamp Izola
Predviden povratek ob: 22:00

Glede prevoza se bomo vsekakor združili v čim manj avtomobilov.
Za uspešno organizacijo se obvezno čimprej preštejmo:
- Lonely
- Bobr
- Avi in Andreja
- Mazi?
- Špela*?
- raf
- ...

Komentarji in predlogi dobrodošli. Sem na kaj pozabil?

Slika gre na morje :lol:

P.s.: moj madžarskijaponc ima še 3 proste sedeže tako da narod navali s prijavami...
Nazadnje spremenil bobr, dne 13 Avg 2009, 09:04, skupaj popravljeno 2 krat.
bobr napisal/-a:Komentarji in predlogi dobrodošli. Sem na kaj pozabil?

P.s.: moj madžarskijaponc ima še 3 proste sedeže tako da narod navali s prijavami...

Kopalke?
Kje je start teka, da bodo vedeli tudi tisti, ki se ne bodo vozili v koloni iz Ljubljane?

(ali ki zasledovanja bobra v avtu ne bodo zmogli ...)
Kopalke so dobro vprašanje. Nič ne škodi če jih vzameš s sabo in v cilju vržeš v vodo :lol: Jaz vem da se ne bom kopal.
Štart teka bo Lonely povedal kje bo. Ideja je bila Koper > Izola > Koper. Bomo sporočili točno lokacijo.
Ne bluzi da me ne boste dohajal. Bom dal na tempomat omejitev in greste lahko pred mano če ti paše :). Drugače pa imam še zice fraj in se mi pridruži. Te pripišem da greš?
Štart in cilj teka: avtokamp Izola (na začetku Izole)

Proga: avtokamp-Žusterna-športni center Bonifika cca 5.2 km....sledi osvežitev,relax in obrat ter po isti progi nazaj...speljana je ob morju (9 km)

Tuši,analiza,možnost osvežitve v morju: avtokamp Izola
lonely napisal/-a:Proga: avtokamp-Žusterna-športni center Bonifika cca 5.2 km....sledi osvežitev,relax in obrat ter po isti progi nazaj...speljana je ob morju (9 km)

sem jo že sprobal, ampak v obratnem vrstnem redu in sem štartal iz Kopra ob obali mimo kampa izola cez mesto izolo do spara in nazaj.men je to naneslo 12 km.
drugače sem pa prve pol ure debelo gledal na garmina, ker so se pojavljale čudne cifre v stilu 0,2,4,3 in sem mislil, da mi je garmin znoru......Seveda sem potem šele ugotovil, da je nadmorska višina. :lol:
Vroče ne bo, ker ti ob obali lepo pihlja in te obenem še hladi.......
načeloma sem za to udeležbo.
raf napisal/-a:
lonely napisal/-a:Proga: avtokamp-Žusterna-športni center Bonifika cca 5.2 km....sledi osvežitev,relax in obrat ter po isti progi nazaj...speljana je ob morju (9 km)

sem jo že sprobal, ampak v obratnem vrstnem redu in sem štartal iz Kopra ob obali mimo kampa izola cez mesto izolo do spara in nazaj.men je to naneslo 12 km.
drugače sem pa prve pol ure debelo gledal na garmina, ker so se pojavljale čudne cifre v stilu 0,2,4,3 in sem mislil, da mi je garmin znoru......Seveda sem potem šele ugotovil, da je nadmorska višina. :lol:
Vroče ne bo, ker ti ob obali lepo pihlja in te obenem še hladi.......
načeloma sem za to udeležbo.

ahhhhh moja najljubša proga za lauf na primorskem ... žal ne morem med tednom dol :(
raf napisal/-a:edina napake te proge je ta, da je na njej ful gužva in to kolesrji, rolkarji, mamice z vožički in še nori tekači. ker nas bo prvič za dva avta bomo nekako že se vlkjučili v ves ta promet.........Problem bo nastal ,ko nas bo trideset tam doli........ :laola

Gužve je bolj malo...edino pri izhodu iz plaže v Žusterni...ni kritično.
Če nas bo več kot 10,lahko naredimo 2 skupini...eno hitro in eno počasnejšo.
Proga je lepa in ni zahtevna...je moja osnovna trening proga (na njej naredil cca.20 000 km)
  • 1
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA