Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

ROSI64 napisal/-a:Nekaj imen se mi zdi da sem prav povezal:

Ivanovič Boris - zajc
Režonja Miro - miroR
Čufar Zdravko - ZdravkoC

potem se pa že seznam ustavi. :(

Darko Pavc - Ole
Zdravko Barič - Zadravko
Boris Kolman - samostojni

In še kakšen zvesti bralec TF- ja, ampak še ne registriranih, a ne Jože?? :wink:
ROSI64 napisal/-a:Nekaj imen se mi zdi da sem prav povezal:

Ivanovič Boris - zajc
Režonja Miro - miroR
Čufar Zdravko - ZdravkoC

potem se pa že seznam ustavi. :(

Kolman Boris - samostojni
("dejmo Škofja Loka!")

ps.: sem odstranil vprašaj pri priimku od "samostojnega Borisa". (Hvala natasa).
Evo eden je že predšasno doma. Najtamlajši :D
Žal se je spet vdal želodec kljub moči v nogah in čisti glavi. Nisem hotel tvegat zato sem z muko sprejel odločitev, da je bolje da odneham kajti po 5ih obiskih wc-ja v 3,5 urah in ko je šlo iz mene spredaj in zadaj ni imelo več smisla nadaljevat poti. Bilo je fantastično, družba taprava, vreme na začetku odlično kasneje pa se je fajn ogrelo. Hvala vsem, ki ste in seveda še navijate za naše šampijone :clap:
Poročilo napišem verjetno ampak bo bolj skopo :mrgreen: , prej pa moram priti k sebi ker imam vse možne tablete predpisane in obiski wc-ja so v 20 min razmaku :mrgreen:

Lp

Uroš
Joj kakšna škoda Uroš. :(
Sem pričakala Zdravka v Radencih in mi je povedal, da imaš težave. Ima pa zato Zdravko zdaj takšno fejst spremljevalko na kolesu, da bo ziher zlahka prišel do Ptuja! :wink:
No, ZdravkoC zgleda kar ok (sicer je že skoz bolj bled, ali se meni samo zdi?), po obisku koruze je sprejel malenkost Coca Cole, napolitank ni hotel.
V glavnem vse je ok z njim in vas vse lepo pozdravlja!

ZdravkoC in ostali :cast: :clap:
Uroš Sobočan napisal/-a:Evo eden je že predšasno doma. Najtamlajši :D
Žal se je spet vdal želodec kljub moči v nogah in čisti glavi. Nisem hotel tvegat zato sem z muko sprejel odločitev, da je bolje da odneham kajti po 5ih obiskih wc-ja v 3,5 urah in ko je šlo iz mene spredaj in zadaj ni imelo več smisla nadaljevat poti. Bilo je fantastično, družba taprava, vreme na začetku odlično kasneje pa se je fajn ogrelo. Hvala vsem, ki ste in seveda še navijate za naše šampijone :clap:
Poročilo napišem verjetno ampak bo bolj skopo :mrgreen: , prej pa moram priti k sebi ker imam vse možne tablete predpisane in obiski wc-ja so v 20 min razmaku :mrgreen:

Lp

Uroš

Bravo Uroš vseeno velike čestitke, :clap: :clap: da si se sploh na štart podal in odtekel večji del poti.
Uroš kljub težavam čestike! Samo veliki imajo to lastnost, da znajo v pravem trenutku oceniti kdaj je čas za odstop. Nič nisi zamudil, še veliko kilometrov je pred teboj, sem prepričan, da boš na Sladkih6 pokazal drugo sliko. Pozdravi se in glej naprej!!! :clap:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 24

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA