Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 dpop
Kar se tiče kateri je najbližji... najbližji v Šiški je
SUNNY v Podutiku... osebno ne poznam... je pa
pohvaljen v revijah in poznan v medijih...

Aja... še bližje pa je fitnes TIVOLI (Sokol Tivoli)
v bazenu Tivoli... pa Tjaša pravi da je "mnogo
dober razgled na plavalce ki razkazujejo
svoja telesca v bazenu med plavanjem... tako da...:wink:

1011 Darko

P.S. Đast maj tu sents :lol:
Uporabniški avatar
 cyc
MihaPR napisal/-a:ziv, imaste kakšne posebne treninge za moč v fitnesu ali vadite kar po splošnem programu?

Za vsako mišično skupino, ki jo delaš, narediš po tri vaje, vsako s po dvema serijama, pri prvi vaji za določeno mišično skupino narediš še ogrevanje, kar pomeni ena serija pri majhni obremenitvi. Ni pa treba tega početi pred vsako vajo, ker je po prvi vaji pač tista mišična skupina že ogreta.

Po enem mesecu lahko spremeniš program in delaš po dve vaji za vsako mišično skupino, vendar s tremi serijami na vajo. Aja - pa ponovitev naj bo maksimalno 12, raje med 8 in 10.
Uporabniški avatar
 Manika
dpop napisal/-a:Kar se tiče kateri je najbližji... najbližji v Šiški je

Jaz sem kar nekaj časa in denarja pustila v Sunnyju. Sem bila pa zelo zadovoljna tako s fitnessom (in strokovnostjo trenerjev) kot z aerobiko. Fino je bilo tudi, ker je bilo vedno vse zelo čisto. Je pa postal premajhen, dostikrat se je tudi zgodilo, da nisi imel kje parkirat, sploh pozimi, ko je povsod polno snega. Zdaj sicer ne hodim tja približno 2 leti, ampak me mika, da bi spet šla malo pogledat, ko bodo odprli nov Sunny center, ki ga zdaj še gradijo na Vodnikovi zraven bowling kluba. Baje naj bi bil prav kmalu narejen.
Uporabniški avatar
 *M|sKa*
mene pa zanima ce je v sokol vic tut aerobika???
plis povejte! ajde papa :D
Uporabniški avatar
 MihaPR
Sokol vič ma tako metodo, da plačaš fitnes in je notr vključeno tud "n+1" različnih vrst aerobike pa ce se ne motim tud vodena vadba joge :)
 Primož
Ker se zelo težko pripravim na seanso z napravami v fitnesu, in ker je zgornji del telesa kar nekako zapostavljen pri teku, sem si omislil Nordijsko hojo. To je v bistvu hoja s palicami, pri kateri zelo aktivno sodeluje zgornji del telesa (roke, ramenski obroč, hrbtne in trebušne mišice). Obremenitev je podobna kot pri klasičnem teku na smučeh. Ta vrsta rekreacije je zelo primerna za vse starostne skupine in nivoje telesne pripravljenosti. Za izvedbo potrebujemo le ustrezne palice in pravilno tehniko. V društvu TVD Partizan Domžale že pripravljamo predstavitve za vse , ki bi želeli spoznati to enkratno športno aktivnost.
Uporabniški avatar
 Manika
Manika napisal/-a:
dpop napisal/-a:Kar se tiče kateri je najbližji... najbližji v Šiški je

...ko bodo odprli nov Sunny center, ki ga zdaj še gradijo na Vodnikovi zraven bowling kluba. Baje naj bi bil prav kmalu narejen.

Takole, z nekaj zamude so le odprli nov fitness center. Prvi splošen vtis: UAU! Res, zaenkrat lahko govorim le v superlativih. V fitnessu, ki je za tekače ponavadi najbolj interesanten, še nisem bila, sem se pa sprehodila malo okrog: prostor zelo svetel, prijetno opremljen, veliko kardionaprav, od tega cca. 10 tekaških stez :clap: . Na strehi stavbe je pa tartanska steza :) , dolga malo čez 200m.

Se splača it vsaj malo pofirbcat tja :wink: .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA