Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Eni smo prišli samo povohat traso, druge pa pravi napori šele čakajo. Na cilju 29 stopinj, peklo je svinjsko, da pa nisem zamudil v nočno je poskrbel Klopotec s spremstvom na kolesu in me gnal tam nekje od 55. kilometra pa do cilja. Proti koncu sva lovila neke duhove pred nami :D žal za par minutk prepočasi. Vsekakor pa Klopotec hvala za zajčjo vlogo, ki si jo odlično odigral.
Škoda, da Urošu ni uspelo, tudi ostali so imeli vmes neke težave. Trasa je bila zahtevna, svoje pa je naredila tudi vročina. Čestitke gredo vsekakor vsem udeležencem, za naprej pa vsem želim čimmanj črnih misli in težav na progi. Težko bo vendar boste zmogli :clap:
firbec napisal/-a:Vsi so v cilju - tudi Polde Taler.
Jutri pa spet...
Lp

:-- Ko z uzitkom reces se, prijetne bolecine :ignore: :cenz: , pivo prav tako :toast: , pravzaprav te sploh ne mine jutri spet naprej se rine.

Pozdravljamo vas Ole pa Tole pa moja malenkost, seveda tudi od ostalih Mirotov pa Zdravkota tud Zajc, kje dam sel spat, pa Fincev, pa Nemke pa Italjanov tud od Angleza pa nasih prijateljev iz Srbije, pa nasa Tatjana .
U glavnem fajn Nam posiljajte energijo, bolecine bi blo pa dobr, ce bjo nase vezali :TF) :rol: :rol: :rol: :juhuhu: :hehe: :hehe: :hehe:

Se gremo zdej po masazi mal pospat.

Mejte se. :laola
samostojni napisal/-a:
firbec napisal/-a:Vsi so v cilju - tudi Polde Taler.
Jutri pa spet...
Lp

:-- Ko z uzitkom reces se, prijetne bolecine :ignore: :cenz: , pivo prav tako :toast: , pravzaprav te sploh ne mine jutri spet naprej se rine.

Pozdravljamo vas Ole pa Tole pa moja malenkost, seveda tudi od ostalih Mirotov pa Zdravkota tud Zajc, kje dam sel spat, pa Fincev, pa Nemke pa Italjanov tud od Angleza pa nasih prijateljev iz Srbije, pa nasa Tatjana .
U glavnem fajn Nam posiljajte energijo, bolecine bi blo pa dobr, ce bjo nase vezali :TF) :rol: :rol: :rol: :juhuhu: :hehe: :hehe: :hehe:

Se gremo zdej po masazi mal pospat.

Mejte se. :laola

ČESTITKE FANTJE, PA POGUMNO NAPREJ, TF JE Z VAMI
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 24

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA