področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 Z*
Barb, glede na to, da si tako rekoč Aleševa tiskovna predstavnica oz. odgovorna za stike z javnostjo, vprašam tebe: mogoče veš, kje je Aleš kupil svojo slavno Sport Billy torbico oz. kje se pač taka reč dobi? Hm :?: :roll:
Uporabniški avatar
 Barb
Predstavnica za stike z javnostjo javlaj da se bo pozanimala,in ti javi
Do kdaj pa rabiš info?Kako nujno je?
A lahko grem še prej tečt zdajle,al se kr odpravim k Alešu :P :wink:
Uporabniški avatar
 Z*
Ma, ne ga lomit, nujno moraš iti prej teč! Slika Torbica me trenutno sploh ne zanima!
Pa ko boš že ravno izmenjevala info z Alešem Slika, ga prosim še vprašaj, če bi se taka reč obdržala tudi na nekoliko bolj gracilno grajenem stasu - z vsem dolžnim spoštovanjem do Aleševega vse bolj shujšanega teleščka? :lol: Pa čestitka zanj (in kolega) v mojem imenu - sta vražja dedca :twisted: !!!
Uporabniški avatar
 Barb
Je reku Aleš,da ti bo sam povedal vse :!:
Če bo pa slučajno pozabu se pa na stike z javnostjo obrn :wink:
Uporabniški avatar
 ales
Sport Billy torbica je en tak kr velik nahrbtnik z dodatkom spredaj, ki je prilagojen ultramaratonom v puščavi. Kao. Na zunaj ne zgleda nič posebnega, je pa udoben, prostoren, lahek in razširljiv. Firma je Moletrack. Lahko ga kupiš na njihovi spletni strani, sam sem ga pa naročil že lani v Angliji-je bistveno manjša poštnina. Cene so kr zasoljene, ampak za dober občutek na hrbtu vse. Okvirno je cena 110 funtov, v ZDA pa 135 dolarjev(brez poštnin in carin kar včasih znese tudi do 50%)

Naslova:
http://www.buncup.com/commerce1/store/p ... .jsp?id=12

http://www.moletracks.com/endure.htm

Lani v Maliju nas je kar nekaj teklo s tovrstnimi nahrbtniki. Bil sem edini (torej PRVI) v kategoriji nad 80. Tudi žensk je bilo kar nekaj.
Uporabniški avatar
 primus
ales napisal/-a: ...Bil sem edini (torej PRVI) v kategoriji nad 80.....

Aleš, a veš, da v živo pa zgledaš precej mlajši ?

:D :shock: :shock: :D

primus

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA