Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Res je bilo čudovito. Pridružila sem se malo pred Mursko Soboto Urošu in Tatjani. Takrat ga je želodec že močno matral. Skupaj smo preživeli kakšno urco. Pri Uroševi zadji WC postaji je prišel mimo ZdavkoC. Kako sem ga bila vesela. Med potjo mi je Tatjana povedala, da je brez spremljevalca. Zato sem ga takoj vprašala, če lahko grem z njim. On pa s pivom v roki prešerno odgovori:" Ne, ti sploh ne veš kak sem jaz bolan." Bila sem zelo presenečena, na kar mi razloži situacijo in da nujno rabi brezalkoholno pivo. Seveda sem takoj skočla v trgovino in tako z njim ostala do konca. Kako prijeten občutek je ko lahko nekomu pomagaš. Hvala Zdravkec, upam da še kdaj :D

Še par fotk :D
Nazadnje spremenil tulček, dne 13 Avg 2009, 00:16, skupaj popravljeno 3 krat.
spela* napisal/-a:Uroš, upam, da se že kaj bolje počutiš. Kaj je bila dehidracija ali kaj drugega?
Takšni ekstremni podvigi bodo pa tudi še kdaj prišli na vrsto.

Hvala Špela. Dehidracija je bila na koncu problem ker več ni šlo čisto nič v mene tako da se mi je ravnovesje mineralov in elektrolitov čist sesulo. Nekak najbolj krivim suhe slive da so glavni krivec za želodec, kasneje pa je piko na i prispevala cuker bomba Coca-Cola in milka Wafelini, eni pač očitno ne maramo sladkega :mrgreen: tak da od sedaj naprej teram na bobi palčke :wink:

Hja to da sem mlad sem v teh dveh dneh že prevečkrat slišal :mrgreen: očitno bo res kaj na tem :lol:

Dajmo naši danes spet!!!! :clap:
Uroš Sobočan napisal/-a:.....Hja to da sem mlad sem v teh dveh dneh že prevečkrat slišal :mrgreen: očitno bo res kaj na tem :lol:

Dajmo naši danes spet!!!! :clap:

Uroš, tudi sam sem bolj pri ta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...tak, da nič sekirat..... si tako ali drugače nabiramo izkušnje....sam sem šele po dveh maratonih ugotovil da enervit ni zame....sem imel zaradi njega podobne težave.... :lol: :lol: :lol: .... ni kaj, še dosti kilometrov bo na voljo...tak, da: "let`s go"....
2 etapa se je uspešno začela na hladnih 16 stopinj sredi Ptuja. Prvi nekaj postojank je prva skupina dokaj skupaj držala a nato so se počasi ločili.

Zajc se še dobro drži kljub začetku pripeke sonca. Okoli 30km bo imel kmalu za sabo (tik pred poljčanami) in do zdaj dela le na malinovc in cocacolo :).

Hvala za info da gps ne dela. Bomo tisto kišto vrgli v avto kot pa da jo troga s sabo :).

Zadnje info s progre: Italijan pred Srbom, tretji zajc, za njim je bil Barič ki pa se trenutno slabo drži in ima neko krizo. Za njim je Mikka za njim pa nimam pojma ker so precej zadaj.

Slike malo kasneje...
bobr napisal/-a:2 etapa se je uspešno začela na hladnih 16 stopinj sredi Ptuja. Prvi nekaj postojank je prva skupina dokaj skupaj držala a nato so se počasi ločili.

Zajc se še dobro drži kljub začetku pripeke sonca. Okoli 30km bo imel kmalu za sabo (tik pred poljčanami) in do zdaj dela le na malinovc in cocacolo :).

Hvala za info da gps ne dela. Bomo tisto kišto vrgli v avto kot pa da jo troga s sabo :).

Zadnje info s progre: Italijan pred Srbom, tretji zajc, za njim je bil Barič ki pa se trenutno slabo drži in ima neko krizo. Za njim je Mikka za njim pa nimam pojma ker so precej zadaj.

Slike malo kasneje...

Ko gps tehnika odpove, je pa bobr v akciji z svežimi novicami. Bravo bobr.
Najprej vsem skupaj iskrene čestitke za dosežke prvega dne in moje globoko spoštovanje do vseh udeležencev!!!
Vsem, kateri ste imeli kakaršnekoli težave želim uspešno regeneracijo, vsem kateri pa še nadaljujete to preizkušnjo pa želim lahek korak, bistre misli in ugodno vreme.
Uroš...v veliko čast si štejem, da tu in tam švigneš mimo mene na PST. Emšo pa vseeno ne bi zamenjal s teboj. Vsaj zaenkrat... :wink:

LP
Matjaž
Sveže novice:
Barič je ponovno v pogonu in dohiteva zajca. Naprej taprvih dveh sploh ne vidim več, imata očitno precej prednosti. Instant internet zaenkrat kot vidite deluje povsod, dokler mi ne crke baterija :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 24

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA