Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Aleksander je definitivno velika riba v tekaškem svetu. Do sedaj je 3-krat pretekel najdalšo tekmo na svetu 3100 milj (slabih 5000km :shock: ) in od tega 1-krat zmagal :D (2003) . Je pa tudi on imel včeraj malo teževe z želodcem.

Držte se Partizani, res ste Asi! :laola
Nazadnje spremenil tulček, dne 13 Avg 2009, 16:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Živjo!

Se opravičujem za izpad GPS spremljanja. Imeli smo neke tehnične težave, a sedaj zadeva deluje. Da ne bo pomote, seznam spodaj ni vrstni red. Vrstni red in pozicijo se da ugotoviti samo po točkah na karti.
Upam, da bo sledenje sedaj delovalo brezhibno.

Gremo fantje in dekleta!!
Informacije s terena so zaenkrat dobre razen vročine :oops: , slaba novica je da je odstopil Danilovič.

Počasi se z Robocopom odpravljava na teren, kjer bova na okrepčevalnici počakala naše junake.

Držimo pesti !!!!!!!!

:laola :laola :laola
Evo mene, ravnokar prišel od zdravnika :oops:
Torej, sem po končani prvi etapi spakiral in šel domov. Vzrokov sem imel veliko. Mislim, da bo koruza v Prekmurju in Slovenskih goricah letos dobro rodila :wink:

Beseda o organizaciji:
Presenetljivo dobro. Prva nastanitev je bila čudita, tudi druga. Hrana odlična. Medicinsko spremstvo, maser, foto sekcija, ... sami stari mački, sicer mladeniči in pa odlični ljudje.
Navigacija je bila malce moteča, saj je non-stop nekaj piskalo.

Moj tek:
Pred startom 3xWC, po startu še ni minilo 10 km, ko sem vse pogosteje obiskoval koruzo. Vzamem tableto proti driski. Dehidracija je bila že na pohodu. Barva urina se je spremenila in na 32 km se že odločim, da odstopim. Pospešeno vnašam tekočino. Želim prečistit ledvice. Kombiniran po 1 pivce in 0,5 - 1 liter vode. Ves napihnjen od tekočine že komaj tečem, a urina ni. Le par kapljic krvi.
Na poti pred Radenci srečam Klavdijo (TF Tulček), ki mi ponudi pomoč. Odlično. Počasi napredujem, Klavdija pa me oskrbuje z vodo in pivom ter me nenehno spominja tudi na hrano. Končno nekje proti Kapelskemu vrhu priteče čisti urin. Ledvice so torej spet začele delat. Na Kapelskem vrhu mi da medicinsko osebje še kapsule oglja, ki bi naj zmanjšale prebavne motnje. Verjetno so pomagale, a zagotovo ne dovolj. Koruza in koruza ...
Vmes srečamo še Tekačico, ki je prijazno ponudila razne napitke in okrepčila.
Kmalu se mi pridruži Andrej Voglar (trener TAO), ki je nato z menoj odtekel (in prehodil) vse do cilja.

Prihoda v cilj se nisem preveč veselil, ker mi je v glavi odzvanjal odstop od nadaljnjih etap. Že mora biti tako. Malo se skuliram, pod tuš in na masažo, še 2x na WC (ni bilo koruze blizu) potem pa domov. Termometer je pokazal preko 38 celzijusov.

Sedaj je že bolje, tablete so prijele in lahko v mislih spremljam prijatelje na progi.
Nazadnje spremenil ZdravkoC, dne 13 Avg 2009, 10:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Sveže s trase: zajc bo ravnokar na pol poti. Pred njim je kak kilometer Aleksander, pred njim pa italijan.
Po prijetnem gozdičku še nekako gre ampak ko je ravnina brez sence postaja neznosno že meni kaj šele tekačem :(
ZdravkoC...čestitam ti na odločitvi.

Naredil si ,ta trenutek, najbolj pametno in logično potezo...vse drugo bi bil velik rizik za zdravje...torej bilo je "Vse je v glavi,čuj".
V naših očeh si bil in ostal junak...Car...kar si že neštetokrat dokazal.

Želim ti hitro in uspešno okrevanje...se vidiva ob priliki.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 24

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA