Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

ZdravkoC upam, da se čimprej pozdraviš, z takšnimi težavami resnično ni bilo smisla nadaljevati. A se vseeno sprašujem zakaj nisi že prej odstopil?? Očitno te je gnala naprej trma ne glava! :|

Vsekakor pa si zaslužijo čestitke za včerajšnji dan prav vsi.

Danes je nov dan in kot izgleda gre vsem prav dobro, po Klateževih fotkah bi rekel kar odlično :laola

Upajmo da bo danes gps sledenje delovalo bolje kot včeraj. na koncu je kazalo da je ZdravkoC pred Mirotom, dejansko pa je bilo obratno.
Odometer naj bi bila pretečena razdalja in kolikor gledam je pri skoraj vseh kar OK. Je pa res, da smo Monici včeraj zamenjali napravo in njena razdalja ni pravilna (notri je še moja pot od Kranja do Hodoša :? ). Tudi Aleksandru odstopa, ker je bil GPS včeraj nekaj časa na OFF. Če se bo dalo bomo, razdalje uredili na koncu današnje etape.
ero napisal/-a:Kje je Miro? Pogrešam ga na živem sledenju? Sem kaj prezrl?

Miro je menda odstopil, vsaj po informacijah s proge - by Bobr. So pa tahitri fantje na vzponu proti Planini oz Aleksander je ravno na vrhu.
:laola Super ste, vsi po vrsti :!:
by Bobr v živo s terena, ki je zelo slabo pokrit s signalom:
Zajc dohiteva Aleksandra, 100% pomarančni sok by Laufer dela čudeže pri Zajcu, ki kar leti proti cilju :clap:
So okrog 12km pred današnjim ciljem, temperatura okrog 22-23 stopinj. Fantje se menda dobro držijo, support pa tudi :wink:

več pa še sledi...
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 24

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA